Kare salon düzeni yardım

BesteveAnnesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
91
47
38
29
Salonum kare koltuk takımım ve tv ünitem var evet bu şekilde ferah ama ben yemek masamı da odaya koymak istiyorum. Köşe koltuk alıp yemek masasını odaya geçirsem nasıl olur fikir istiyorum köşe koltuk kullanışlı mı ? Odanın planını ekledim resim olarak

Kapının yanına masayı koyun . Koltuğu camın önüne getirin. Koltuğun yerine de tv ünitesini çekin

Camın önü boş kalmış bi şekilde değerlendirebilirsiniz. Masa da olur . Benim salonumda bu şekilde . Masa, zigon yazdığınız yere sıfırlandı. Yanındaki koltuk ikili çünkü, yer var. Sizde o kadar kalmıyor mu?

Kare salonlarda masa kapı girişi tarafına konursa mekan daha geniş gözükür. Ek olarak berjerlerden birini farklı bir oda, mutfak vs değerlendirmeniz masaya daha fazla yer açacaktır. Böyle bir durumda TV yi merkez nokta alıp 3 lu koltukları TV sehpasinin iki yanına karşılıklı -koltuklardsn biri masaya arkasını dönecek şekilde yani - , tekli koltuğu da TV sehpasinin tam karşınızda kullanirsaniz hem modern hem de sıcak bir hava yaratabilirsiniz.

Yemek masaniz salona mi gececek anlamadım

Bende L koltuk var ve memnunum çekerken falan da sıkıntı yaşamıyorum. Evimin düzeni de böyle

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-26-23-34-25-547_com.whatsapp.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_2021-09-26-23-34-34-210_com.whatsapp.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2021-09-26-23-40-10-259_com.whatsapp.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…