Kardeşin uyurken yaptığı gariplikler.

Akşamları kapıları pencereleri kontrol edin acamasin. Birde doktora götürün tabiki.

Korkutmayayim da bende uyurgezerlik ve konuşma vardı o yaşlarda bi gece dış kapıyı açip kapatmisim ananem görmüş kapıyı tutmuş parmagim kopacakmis az daha koca bi yarikla atlatmistim.

Aaaa bende kardeşin gibiymişim eşim anlatıyor :)) yeni evliyiz ilk zamanlar korkmuş İşte ordalar geliyorlar diyormuşum kapıyı gösterip sen ordan git ben burdan gideyim diyormuşum Kolunu bacağını çekiyormuşum uyanıp, yatakta bağdaş kurup oturuyormuşum falan bağıra bağıra konuştuğumu söyleyen olmuştu da eşimin anlattığı kadar olduğumu bilmiyordum. Arkadaşlarıma uyurken yumruk atmışlığım falan da vardır bence korkulacak bişey yoktur ya ben normalim yani

Kuzenim de böyleydi düzeldi ama, kapıyı kitlemişler camdan atlamış yan komşuya gitmişti, bahçe katı evleri. Bize gelmişlerdi üst kata çıkmış. Bende korkuyordum ama çocuktum. Belki de bir uzmana danışmak iyi olur.

Ben küçükken şehrin göbeğinde otururduk. Sabaha karşı kapı çalınmış, babam kapıyı açınca karşısında beni görmüş sonra şok tabii. Uyurken çıkıp şehri dolaşıp üşüyüp eve dönmüşüm muhtemelen. Bir daha olmadı hiç. Tabi evin anahtarları hep yüksek bir yerde asılı kaldı geceleri uzun bir zaman. Böyle de bir anım var hatırlayamadığım

Benim bir akrabamın oğlunda vardı gece dışarı çıkmalar, kapıyı kilitleyip saklıyorlardı ama anahtarı hep buluyormuş sonra bir gece ailesi uyanıkken kalkmış çocuk, anahtarı eliyle koymuş gibi almış birde dönüp -- boşuna saklıyorsunuz altın gibi ışıldıyor burada işte demiş. Kendi yastıklarının altına koymaya başlamışlardı tüm anahtarları, almaya çalışırsa uyanırız diye. Sonra anahtarları alamayınca pencereden çıkmaya başlamış,dolaşıp geliyormuş evleri giriş katta. Şimdi büyüdü evlendi geçtimi bilmiyorum. Şuanda yeğenlerinde de var aynı durum, onlar evin dışına çıkmıyor ama iki kardeş evin içinde koşturuyorlar oyun oynuyorlar gece yarısı, sonra biyerlerde uyuya kalıyorlar. Mesela geçenlerde bir tanesi kıyafet dolabına girip uyumuş.

Benim eşiminde konuşma huyu var. Yatağın içinde oturur baya sohbet ederiz gözlerini açar saçma cevaplar verir,
ben --hadi aşkım uyuyosun gel yat dediğimde -- yoo gözlerim açık uyumuyorum görmüyor musun der ve 2 sn sonra yatıp horuldamaya devam eder

valla benim ödüm patlardı nasıl kaçıcağımı bilemezdim

uyurgezerlik var kesin doktora götürün biraz ileri boyutta sanırsam

Bendede vardı uyur gezerlik ya annem hala anlatır hatta bi gün ocağı yakıp yatmışım annem arkamdan kalkıp kapatmış o yüzden doğal gaz vanasınıda kapatın ocagınkini :)) cok yorulmaktanda yada gün içiresinde bişeyi kafaya takıyosada anlatr bişeyler uykusunda ben hala cok konuşuyorum uykumda allahtan uyur gezerlik bitti.cok küfür ediyomuşum eşim öyle diyo :))

bende küçükken uyurgezerdim. hatta birgün tatilde otel odasından çıkıp gidecekmişim.
neyseki kapıyı kilitlemişler.
arada odaları geziyormuşumm evde. zavallı ağabeyimi uyurken,korkudan odasına girip kaç kere yüreğine indirdim:))
. neyse artık yok. benim geçti. doktora götürün . ben gitmedim ama geçti kendiliğinden.

bence korkulacak bir şey yok o an uyuyor ve gün içinde yaşadıklarını tekrar ediyor belki de rüya görüyor

o yaşlarda benzerleri bende de vardı arada bir olurdu, sabah anlatırlardı hatırlamazdım kendimi gördüm bir an okuyunca

sonra geçti hepsi kendiliğinden

Benim anlam öyleydi evlenşnce kurtulurum dedim. Evlendim eşim daha beter. Köpekler saldırıyor diye beni korur,deprem oluyo diye üstüme kapaklanır,salavat çeker,kim o gelen diye kalkar odada gezer,yatak içinde böcek arar,işyerinde olanları anlatır.bi ara siyasetle uğraşırdı partide olanları anlatırdı :))) alıştım artık sakin sakin yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…