- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Uyurgezerlik varmış keratada.tırsmayın ama doktora götürün.
Bana uyurgezerlik benzeri bir uyku bozuklugu gibi geldi bence mutlaka bir uzmana goturun. Yatagı da pencereye yakın olmasın ya da dıs kapıyı kilitli tutun mesela bilincsizken kendine bi zarar vermesin
Uyku terörü ya da uyurgezerlik olabilir.
Gece gece iyi guldurdun beni yaa. Kiz kardesimde yataklara uzandik okudukca gulme krizine girdik.
Pembe kulotlu corap acmamis kardesini, bence onda bisyler var onda
Hem doktora götürün hemde bi okuyun üfleyin nolur nolmaz
Bide bana sor. Hem korkuyorum hem guluyorum
Şimdi yatıyor masum masum ama bir anda kalkıp yatağımın başında bekleyebiliyor . Valla odum kopar heralde
ay aman ucuz yırtmışsın valla canım.benim eşim beni uykumda korkuttuda psikolojim bozuldu atlatamadım.şimdi eşimden korkuyorum daha geçmedi.15 gündürde antidepresan kullanıyorum.nefret ediyorum şakalardanBak onu deme bana. Bi keresinde ablam saka yapiyim diye yatagimin dibinde beklemis. Ben sagdan sola donerken bi baktim karsimda karanlikta yuzu karnliktan gorunmeyen, saclari kabarik bi cisim. 1 saat boyunca abartisiz, tam 1 saat boyunca hickira hickira agladim.
O gun bu gundur karanlikta birisi yanima yaklasinca korkar oldum, lutfen ama lutfen seslenerek gelin yanima diyorum.
Okutun bi kardesini ya.
Acaba cok yorgun oldugundami oluyor? Bende konusabiliyorm yorgunken uykumda.
benim çocukluğumun aynısı.babam ben 10 yaşındayken vefat etti,ondan sonra başladı.bi gün rüyamda babamın evin önüne gelip dışarıdan bize seslendiğini görmüştüm.sonra hep uykumda gidip pencerede beklemeye başlamışım.bu yüzden uyur gezerlik başlamıştı bende.geceleri uyanıyormuşum garip şeyler yapıyormuşum hep.bi gün uyanıp oturma odasına gitmişim koltuktaki bütün minderleri yere üstüste koyup oturmuşum.annem gelmişti o an uyanıp şok olmuştum.zamanla geçti ama annem ciddi tedbirler almıştı.
Bak onu deme bana. Bi keresinde ablam saka yapiyim diye yatagimin dibinde beklemis. Ben sagdan sola donerken bi baktim karsimda karanlikta yuzu karnliktan gorunmeyen, saclari kabarik bi cisim. 1 saat boyunca abartisiz, tam 1 saat boyunca hickira hickira agladim.
O gun bu gundur karanlikta birisi yanima yaklasinca korkar oldum, lutfen ama lutfen seslenerek gelin yanima diyorum.
Okutun bi kardesini ya.
Acaba cok yorgun oldugundami oluyor? Bende konusabiliyorm yorgunken uykumda.
Benim abim böyleydi. Ranzanın alt katından ıst kattaki diğer abime hacııı nereden geçiyor dolmuş demişti bir kereyorganıyla gece temizlik yapardı yatağın kenarlarını (çok titizdir) yeni evliyken yengemden damga mühür istermiş oda oje ruj verip yatırırmış :) (işi) bi kerede avizeden ok atıyorlar saklaaan deyip yengeme çakmış bir tane ama şimdi sakin. Siz yine de gidin bir doktora içiniz rahatlasın.bende genelde kafam yatakta vücudum yerde bulunurdum ailecek kırık uyuruz ama şuan yok öyle bir durum
Tesekkur ederim internetten bakacağım mutlaka. Peki hangi bölüme gitmemiz gerek bunun için ?
Nöroloji bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?