• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşin uyurken yaptığı gariplikler.

Ayniları malesef bende de var. Uyur gezer kardeşin. Gece kalktığı zaman yumşak bir ses tonu ile yatağına yolla uyanmasin uyanır sa tramva gecirebilirmis. Yani ben nerdeyim nasıl buraya geldim gibi. Ergenlik te olabilirmiş böyle şeyler. Benim de ergenlik başladı. Ve sonrasında geçme ihtimali yüksekmis geçmessede yetiskinlikte dahada siddetleniyormus malesef. Benim geçmedi. Her gece kocami ve kizimi korkutyorum ☺ eşime yaptığımda çok gülüyorum ama kızım canım benim oni korkuttugum için çok Üzgünüm gerçekten
Önceleri bebekken kızım, geceleri öyle bir hiski sanki haftalarca bezini cikarmamisim gibi geliyor. Ve istemsiz gidiyorum bi bakmış kızım bağırıyor ben uyanıyorum şok olmuş vaziyette çocugun altını açmıştım sonrası tam bir ızdırap sabaha kadar uyuyamama ağlama çocuğunda psikolojisini bozucam diye. Neyse bezi attik, artık daha yapmam dedim bu kezde çocuğu günlerce aç susuz bırakmış hissini atamiyorum içimden. Psikiyatriste gittim tabiki ilaç verdi o ilaçları icemem ki gece kızım seslenince duymam e sabah ta ise kalmam lazım kalkamam, isimde muhasebe geçen yıl çok büyük bi para hatası yaptım is yerimde Allahtan benden tahsil etmediler o parayi ama günlerce kendime gelemedim. Psikiyatrist tam bi facia onuda belirteyim bana dediki e sen o çocuğu pencereden de atarsın. O günden beri yazın ne cam açık yatabiliyorum ne balkon kapısı açık.
iyi de bebeği korkutuyosunuz tedaviye ihtiyanız var olmuyosunuz bile bile,o yavruya yazık!!çocuğun psikolojisini bozucaksınız!

Benim kardeşimde konuşuyordu uykuda sürekli sonra Birgün biz gece oturuyorduk birden kapı sesi geldi üstelik geç saatlerde kapıyı açıp dışarıya baktığımızda kardeşim gidiyor tekrar getirdik bereye dedik (dayımın kızının ismini ) Hatice aşağıda o gelmiş dedi . biz götürdük geri yerine tekrar uyudu gözler falanda açık normAl gibi ama uyku hali bazen korkutucu ama normaldir herhalde :KK66::KK57:

Benim kardeşim de yatakta doğrulup farklı bir dilde birşeyler söylüyordu. Böyle ingilizce almanca gibi değil de elf dili gibi değişik bişey :KK53: Zamanla düzeldi tabii. Ama kuzenimde uyurgezerlik vardı. Bir gün apartmanın havalandırma penceresinden atlarken son anda kurtarmışlar. Bu konu önemli bence doktora götürmelisiniz.

Gece yapılan ilk yorumlara gülmenkden gözümden yaş geldi :) ama bu konu çok ciddi benim ortanca abim böleydi bi gece kalkmış tuvalete diye evin kapısını açmış bizde giriş kattayız ozaman annem sesi duyunca kalkmış,abim merdiven dairesine şapmak üzere :KK48:zor durdurmuş kadın :KK53:şimdi yokmuş göya bilmiyorum.

bendede küçükken çok vardı şimdi daha iim ama hala var korkulacakbi durum olduğnuu düşünmüorum eşim çok dalga geçio bazende korkuo ama yapacak bişey yok :)

iyi de bebeği korkutuyosunuz tedaviye ihtiyanız var olmuyosunuz bile bile,o yavruya yazık!!çocuğun psikolojisini bozucaksınız!
Sizin başınıza geldiğinde siz tedavi olursunuz. Bazen bazı şeylerin artısini eskisinden çıkarmak gerek. Emzirdigim süre boyunca zaten ilaç kullanamazdim sonrasında da akşam sadece evladimi işten çıkıp maks. 3 saat anca görebiliyorum o saatte de uyumak, butun gecede çocuğun ihtiyacını karsilayamayip ölü gibi uyumak istemiyorum. Ayrıca hergece de gezmeye cikmiyorumki ayda 1 belki.

Sizin başınıza geldiğinde siz tedavi olursunuz. Bazen bazı şeylerin artısini eskisinden çıkarmak gerek. Emzirdigim süre boyunca zaten ilaç kullanamazdim sonrasında da akşam sadece evladimi işten çıkıp maks. 3 saat anca görebiliyorum o saatte de uyumak, butun gecede çocuğun ihtiyacını karsilayamayip ölü gibi uyumak istemiyorum. Ayrıca hergece de gezmeye cikmiyorumki ayda 1 belki.
Çocuğumun altını açık unutursam tedavi olurum elbette.Ayrıca böyle bi durumda eşim bebeğe yaklaşmama izin vermez.

Konudaki bir kaç yorum beni güldürdü sonra dedim gülme komşuna gelir başına..

İnan okurken tırstım ben, Allah yardımcınız olsun bir an önce varsa eğer tedavi edilsin ki ilerlemesin. :KK51:

Çocuğumun altını açık unutursam tedavi olurum elbette.Ayrıca böyle bi durumda eşim bebeğe yaklaşmama izin vermez.
Ben bebeğimin altını açık unutmuyordum.sadece o hissi üzerimden atamiyordum. Kızımın yanına gidip onu korkutyordum dedim. Ayrıca iyi annelik sadece böyle anlaşılmiyor
tedavi olmayı en başında ben istedim zaten.
Şu kocalarinizada çocuğuna dokundurtmucak kadar deger vermeyin. Evladimdan Allah dışında kimse beni ayıramaz ne demek dokundurtmaz doğdugunda anlarsın saçını teli için dünyayı yikabilecegini. Gercek manada Anneysen tabi.(Sözüm meclisten dışarı).

Benim abim böyleydi. Ranzanın alt katından ıst kattaki diğer abime hacııı nereden geçiyor dolmuş demişti bir kere :KK70: yorganıyla gece temizlik yapardı yatağın kenarlarını :KK66:(çok titizdir) yeni evliyken yengemden damga mühür istermiş oda oje ruj verip yatırırmış :) (işi) bi kerede avizeden ok atıyorlar saklaaan deyip yengeme çakmış bir tane :KK70: ama şimdi sakin. Siz yine de gidin bir doktora içiniz rahatlasın.bende genelde kafam yatakta vücudum yerde bulunurdum:KK70: ailecek kırık uyuruz ama şuan yok öyle bir durum :KK70:

yarıldım gülmekten, allah abinizin iyiliğini versin :KK70::KK70::KK70:

benim yeğenim böyle şeyler çoook nadiren olurdu annesi bu uyurgezer derdi biz gğülerdik birgün onlarda kaldık annem çocuğu (o zaman 14 yaiında) pencereyi açmış buldu birşeyler demiş ama annem yatırmış sabah annesine anlatıyor annesi bazen konuşuyor hadi ona alışdım da birkaç ay önce kapıda yakaladım okula geç kalmış :KK57: dedi....
ama bizim ki bir iki yıl sürdü kendiliğinden geçti... şuan 30 yaşında:KK45: abartmayın diyor annesi hatırlattığında

Bende eşimle hiç kuş kalamam kus uyudugumda. Sabah olduğunda esim hiç bişey olmamış gibi davranır bende trip attığım da, Allahım sabır.... gece 10 kere öptü sabah başa döndü der gülüşüruz....

doktora gitmek gerek bilgilenmek için bilgi almak danışmak için. uyurgezer gibi bir sıkıntısı olsa gerek. olabiliyor bu tarz şeyler :) bende yapıyorum ama çok nadir yapıyorum. o yüzden bi önlem almadık henüz sık ve kötü olmadığım için. bi de acaba çocuk sıkıntılı ya da stresli mi?

Bana da öyle geldi ama hastalık hakkında hiçbir şey bilmediğimden söylemedim. Ciddi bir şey mi ?
Ya Ceylin çok güldüm ya. Benim bir arkadaşta evden çıkıp, mahalleyi turlayıp geri eve dönmüştü, uyurgezer.
Hac'da tavaf etmiş :KK53:

Uyurgezer çok insan gördüm, bir sorun olduğunu sanmam, ama çok sıksa uyku kalitesi açısından iyi bir şey değil sonuçta.
Böyle uyku tedavi merkezleri var diye biliyorum, bişeyler bağlayıp sorun ne anlamak için bir gece yatırıyorlar. Bunu bir düşünün.

Ya Ceylin çok güldüm ya. Benim bir arkadaşta evden çıkıp, mahalleyi turlayıp geri eve dönmüştü, uyurgezer.
Hac'da tavaf etmiş :KK53:

Uyurgezer çok insan gördüm, bir sorun olduğunu sanmam, ama çok sıksa uyku kalitesi açısından iyi bir şey değil sonuçta.
Böyle uyku tedavi merkezleri var diye biliyorum, bişeyler bağlayıp sorun ne anlamak için bir gece yatırıyorlar. Bunu bir düşünün.
Küçükken babamda da varmış bu durum evden çıkıp turlayip geliyorMuş hatta bir komsusuna gitmiş arada mesafe varmış 8.10 yaşlarında x oğlum burada ne arıyorsun demişler göz kapalı su içmeye geldim demiş.:KK53: Ama şimdi yok bu durum tabi en son o zamanlar varmış.

Küçükken babamda da varmış bu durum evden çıkıp turlayip geliyorMuş hatta bir komsusuna gitmiş arada mesafe varmış 8.10 yaşlarında x oğlum burada ne arıyorsun demişler göz kapalı su içmeye geldim demiş.:KK53: Ama şimdi yok bu durum tabi en son o zamanlar varmış.
Çok korkunç ya, gidene mi korkarsın, gece gece onu görene mi? :KK53:

Back