- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
iyi de bebeği korkutuyosunuz tedaviye ihtiyanız var olmuyosunuz bile bile,o yavruya yazık!!çocuğun psikolojisini bozucaksınız!Ayniları malesef bende de var. Uyur gezer kardeşin. Gece kalktığı zaman yumşak bir ses tonu ile yatağına yolla uyanmasin uyanır sa tramva gecirebilirmis. Yani ben nerdeyim nasıl buraya geldim gibi. Ergenlik te olabilirmiş böyle şeyler. Benim de ergenlik başladı. Ve sonrasında geçme ihtimali yüksekmis geçmessede yetiskinlikte dahada siddetleniyormus malesef. Benim geçmedi. Her gece kocami ve kizimi korkutyorum ☺ eşime yaptığımda çok gülüyorum ama kızım canım benim oni korkuttugum için çok Üzgünüm gerçekten
Önceleri bebekken kızım, geceleri öyle bir hiski sanki haftalarca bezini cikarmamisim gibi geliyor. Ve istemsiz gidiyorum bi bakmış kızım bağırıyor ben uyanıyorum şok olmuş vaziyette çocugun altını açmıştım sonrası tam bir ızdırap sabaha kadar uyuyamama ağlama çocuğunda psikolojisini bozucam diye. Neyse bezi attik, artık daha yapmam dedim bu kezde çocuğu günlerce aç susuz bırakmış hissini atamiyorum içimden. Psikiyatriste gittim tabiki ilaç verdi o ilaçları icemem ki gece kızım seslenince duymam e sabah ta ise kalmam lazım kalkamam, isimde muhasebe geçen yıl çok büyük bi para hatası yaptım is yerimde Allahtan benden tahsil etmediler o parayi ama günlerce kendime gelemedim. Psikiyatrist tam bi facia onuda belirteyim bana dediki e sen o çocuğu pencereden de atarsın. O günden beri yazın ne cam açık yatabiliyorum ne balkon kapısı açık.