• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin ölümü!

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭
Başınız sag olsun allah sizlere büyük sabırlar versin .cok cok zor bir durum .allah geride kalanlara saglik ve sabir versin .cok üzüldüm gercekten .benim annemde 28 yaşinda vefat etti 2 yaşindaydi erkek kardeşim 30 sene gecti teyzem halen kendinde degil annemin ilk vefat ettiginde teyzem tedavi görüyordu annemin vefati dan sonra cok yıkılmıştı .ömürleri bu kadarmiş .allah kizkardeşinizi cennette peygamber efendimizin yaninda olmayi nasip etsin

Çok üzüldüm başınız sağolsun. Ben de gebelikte kan sulandırıcı hap ve iğne kullandım. Hapı 34. haftada bıraktım iğneye doğumdan sonraki 10 güne kadar devam ettim. Ve benim de bildiğim iğneye devam edilmesi.
İçim yandı gerçekten. Umarım miniğin çok güzel bir hayatı olur.
Pıhtılaşma sorununuz mu vardı?

Çok üzüldüm. Rabbim size sabirlar versin. Bebeği hayat boyu yalnız birakmayacaginiza eminim. Siz yarı annesi sayilirsiniz. Babasının ailesiyle kalacak olsa da elinizi üstünden hiç cekmeyin. Liseden bir arkadaşımın ablası doğumda vefat etti. Bebeğini bir kez bile kucağına alamadı. Arkadaşımın ailesi buyutuyor onu, kız şu an 2 yaşında. Arkadasim bekar ancak çocuga annelik ediyor, o da ailesi de bebekle atlatiyorlar en zor zamanları. Yasamayan bilemez tabii, Allah yardımcınız olsun ancak Bebeği iyi bakildikca kardeşinizin ruhu huzur bulacaktir...

Allah razı olsun ne güzel sağlıkla büyüsün güzel kızım inşallah

Başınız sag olsun allah sizlere büyük sabırlar versin .cok cok zor bir durum .allah geride kalanlara saglik ve sabir versin .cok üzüldüm gercekten .benim annemde 28 yaşinda vefat etti 2 yaşindaydi erkek kardeşim 30 sene gecti teyzem halen kendinde degil annemin ilk vefat ettiginde teyzem tedavi görüyordu annemin vefati dan sonra cok yıkılmıştı .ömürleri bu kadarmiş .allah kizkardeşinizi cennette peygamber efendimizin yaninda olmayi nasip etsin

Konu sahibi gerçekten çok üzüldüm Ben eminim yegeniniz bu dönemde herkesi oyalayacak, acınızı hafifletecektir. Bebekler böyledir. Benim kuzenim öldüğünde yeğeni daha bebekti. Aile aciliydi tabii ki, sakinlestiricilerle ayakta kalıyorlardı. Ama ona rağmen bebek her ağladığında sirinlik yapar, sahte De olsa güler, ederlerdi bebeğe. Hala hep derler 'o olmasaydı delirirdik' diye.
Bebeğe güzel bir ömür diliyorum. Siz ve aileniz de mutlaka terapi alın, sakin ihmal etmeyin. Benim dedem ölüm dosegindeyken annem Vertigo oldu. Tamamen stresten.
Bugün bir arkadaşımın annesi hastane yatıyor birkaç gündür, beyninde bir şey varmış, ne olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Kadın aslında genç,sağlıklı bir kadındı. Ama birkaç ay içinde bir ebeveynini kaybetti,diğerine de ölümcül bir teşhis kondu. Kadın stresten nasıl etkilendiyse vücudu böyle bir tepki vermiş işte. Doktor bile "psikolojik faktörler etkiler" demiş.
Yaşlı da olsa genç de olsa sevilen insanı kaybetmek çok çok çok büyük ve acı bir olay:( böyle olaylardan sonra vücut genelde hastalık üretiyor, Allah korusun. Bu yüzden ihmal etme lütfen

Bütün vücudum titredi okurken. Ölumu çok yakından tanıdım ama her ölumun acısı başka. Bu bambaşka ortada kalan bir bebek. Allah size sabırlar versin. Bebeğe çok güzel bakacaginizdan eminim o sizin tutunacak daliniz olacak. Onu her mutlu edisiniz kardeşinizin yerini güzelleştirecek. Doğumda vefat edenler şehittir. Şehitlik makamına yakıştı kardesiniz. Çok uzgunum. Artık her Kur'an'ı kerimde kardeşiniz de ortaktır. Allah sabır versin tekrar.

Evet iki gebelik düşükle sonuçlanınca pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendi gebeliği boyunca iğne vurmuştu

Evet malesef bunu söyleyen de çok oldu o aşıları olurken tahmin ediyorduk yıllar sonra yan etkisi cikcak bu kadar kısa etkisinin olacağıni hiçbirimiz bilemedik bilsek bile ne çare mecbur kıldılar sorumluluk dediler yaptık..herşeyin hayırlısı sagolin
Hepimiz olduk aşıyı malesef. Sürekli yurt dışına çıktığım için tüm aşıları oldum. 2 sinovac 3 biontech . Allah hepimizi korusun.
Kardeşinizi de cennetin en güzel köşesine yerleştirsin

başınız saolsun esimin kuzenide ayni sekilde ayni sebepten vefat etti onada kimse devam edeceksin sulandiricalara dememis pıhtı attı.
sizde saglik kontrollerinden geçin lütfen esimin kuzeninin kız kardesinde de aynı sekilde genetik bir rahatsizlik olarak çıktı.

Çok çok acı .keşke okumasaydim..okumaya dayanamadığımi siz yasamissiniz...Rabbim sabırlar ihsan eylesin diyecek başka hiçbir şey yok😔

Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin 😔.

Bebege el birligi ile sahip cikin ve babaya’da bu surecte destek cikin. Bir es olarak ve yeni baba olarak bu surec tabi onun icin de asla kolay degil. Sabirlar diliyorum 🙏🏻

Basınız sagolsun, Rabbim sabırlar versin hepinize mekanı cennet olsun kardesinizin. Bende 2.5 yıl once abimi kaybettim vefat ettiginde bebegi 11 aylıktı henuz. Geride uc yetimi, anne baba eş ve kardesleri olarak hepimiz perisan olduk. Acısı hiç azalmıyor gun gectikce ozlem daha da artırıyor. Buna ragmen Allah sabrını da veriyor. Ruyalarda bulusuyoruz artık abicigimle. Tek tesellimiz birgün tekrar kavusacagımızı bilmek.. Allah hayırlı saglıklı uzun omurler versin yegeninize inş.

Kan sulandırıcı ilac normal ameliyatlardan sonra dahi veriliyor. Sezeryan da ciddi bir ameliyat neden verilmemiş anlayamadım. Bu konunun arastırılması ve gerekirse hastane hk yasal surec baslatılması gerekiyor. Eğer boyle bir durum varsa orta da buyuk bir ihmal var demektir.

Back