Kardeşimin ölümü!

İnşallah onunla alakası yoktur ihmal varsa dahada yanarim çok deneyimli çok uzman Dr ve hastanede doğum yaptı atlamalari mümkün değil ben buna inanmak istemiyorum ama aklımada geliyor işte acabalar..

Haklısınız

Çok üzüldüm. Ne denir ne dense size iyi gelir bilemiyorum ki
Başınız sağ olsun. Kardeşiniz cennette inşaallah. Siz emanetine sahip çıktıkça huzur bulacaktır. Allah size, anneciğinize sabırlar versin

İnşallah onunla alakası yoktur ihmal varsa dahada yanarim çok deneyimli çok uzman Dr ve hastanede doğum yaptı atlamalari mümkün değil ben buna inanmak istemiyorum ama aklımada geliyor işte acabalar..
Ecel geldi mi baş ağrısı bahane
Ne bir sn sonra ne bir sn önce özellikle yazmak istedim iğne olayını içiniz bir nebze de olsa rahatlasın diye
Rabbim sizlere peygamber sabrı versin
Gerçekten çok zor zamana ihtiyacınız var
Allah’a emanet olun

Evet malesef bu acıyi tadmamiz gerekiyormuş en derinden hissediyoruz sanki kor atıyorlar yüreğime rabbim ölümü unuttunuz mu demis gibi bize hatırlattı kendini şükürler olsun aldığımız her nefese unutmadikta hayat telaşına düştük şimdi acı acı yuzlesiyoruz..

Ben de sezaryen ile doğum yaptım. İğne hiç yapılmadı. Hap kullandım sadece. Sanmıyorum onunla ilgisi olsun.
Corona aşısı yaptırmışmıydı geçen zamanlarda.

Yalan yok bu acı unutulmaz. Ben kardeşimi kaybedeli 9 sene oldu. Sizi teselii edecek tek şey "teyze anne yarısıdır" lafına sıkı sıkı sarılmak. Tamam babası var başında ama babaanne genç değil. Bebek büyümeye başlayınca siz de ailece müdahil olun. Babası bir gün evlenmek isteyecektir. Belki merhametli iyi bir kadına denk belir belki de tersine. İsterse sizin 5 çocuğunuz olsun, ne olur bu yavrudan desteğinizi çekmeyin.

Ben de sezaryen ile doğum yaptım. İğne hiç yapılmadı. Hap kullandım sadece. Sanmıyorum onunla ilgisi olsun.
Corona aşısı yaptırmışmıydı geçen zamanlarda.
Olmasi gereken zamanlarda oldu malesef biontech oldu onunda sebep olduğunu söyleyen var hicbir belirti vermemesi anı gelişmesi bizi şoke etti sezeryan mi ağır geldi biz bilemedik

Ben babamı kaybettiğim gecenin sabahı (arka arkaya sakinleştirici vurmuşlardı)
Sabah gözlerimi açtığımda herşey o kadar anlamsız boş sanki dünya da yaşamıyormuşum gibi çok farklı duygular hissetmiştim bir ara aklımı yitiriyorum sandım ilk zamanlar hep rüya olsun bu diye dua ediyordum sonradan bu kadar uzun rüya görebilir miyim acaba diye düşünüyordum 6 ay gece gündüz balkonda babamın gelmesini bekledim kabullenemedim hep gelecek o beni bırakmaz dedim ahhhhhj çok acı sizi o kadar iyi anlıyorum ki size tavsiyem lütfen destek alın ben almadım kabullenmediğim için sonra arka arkaya sağlık sorunlarım çıktı stres ve üzüntü kaynaklı

Başınız sağolsun sizinde daha büyüklerimizi kaybetmedik biz anneanne babaanneler Allah uzun sağlıklı ömür versin yaşıyorlar bizi yakan çok sebep var

Başınız sağolsun sizinde daha büyüklerimizi kaybetmedik biz anneanne babaanneler Allah uzun sağlıklı ömür versin yaşıyorlar bizi yakan çok sebep var
Bol bol inşirah süresini okuyun
Bir nebze de olsa iyi gelecektir

Ne denir bilmiyorum çok üzüldüm, başınız sağolsun

Olmasi gereken zamanlarda oldu malesef biontech oldu onunda sebep olduğunu söyleyen var hicbir belirti vermemesi anı gelişmesi bizi şoke etti sezeryan mi ağır geldi biz bilemedik
Biontech yan etkisi pıhtı atması deniyor ve gençlerde çok çoğalmış malesef. Onun için sordum.
Allahın verdiği nefes adedinden ne eksik ne fazla yaşayabiliriz. Önlem alıp, sağlığımıza dikkat edeceğiz vs ama sonuçta kader neyse o oluyor.
Zamanla acı azalmayacak ama küllenecek. Böyle olmasa insanoğlu yaşayamazdı. Bir şekilde sabrını da veriyor Allah

Evet malesef bunu söyleyen de çok oldu o aşıları olurken tahmin ediyorduk yıllar sonra yan etkisi cikcak bu kadar kısa etkisinin olacağıni hiçbirimiz bilemedik bilsek bile ne çare mecbur kıldılar sorumluluk dediler yaptık..herşeyin hayırlısı sagolin

Başınız sagolsun çok üzüldüm gerçekten hele genç yaşta vefat edenler için insan daha çok üzülüyor kabullenemiyor ama takdiri ilahi Allah sabir versin size..Ne olur bebeğin üstünden elinizi çekmeyin kendi evladiniza bir alıyorsanız ona iki alın ,büyüdüğünde ona annesini anlatın sıkı sıkı sarılın yalnız hissetmesin kendini inşallah iyi insanlar çıkarır Rabbım karşısına..babaya büyük sorumluluk düşüyor bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…