Kesinlikle... bin pismanim mesafe koymadigimacok abartili bir konu. faxla samimiyetin sonu
Annem söyledi ama pat diye isterse tanışmadan bu kadarını bulur zamanla olsun herseyi olsun bende isterim 1 bilezik değilde daha fazlasını götürmeyi ama bana bi cayi cok gorenden bende bazı seyleri kisarim dedi zaten annem sata fata önem veren biri değil insanlık olsun yeter der hem yüz göz olunmayacak hemde her dediği eksiksiz olucak valla kusura bakmasın herkesi durumu belli bende zaten değiştirmesine takilmadim maddi sınırı kendi çizdi biz uyduk sıra ona gelince çirkeflik yapmayacaktı o olayına kizdimTanışma , isteme , söz , nişan hepsi mi bir arada olcak onu anlamadım ben ?
Evleriniz arasında 15 dk varmış neden bu hepsini bir araya sıkıştırma çabası ?
Maddi durumum yok demiş tamam ama tanışmaya gittiğinizde çok bişey beklemezsiniz durumu bildiğiniz için bir çay kahve vs neyse bide kektir geçiştirilir hadi en en kötü yani en azından tanışma durumu ayrı olmalıydı bence tabi. Bu arada bende fitleşme taraftarıyım biz bir sınır çizmedik onlarda neye baktılarsa hep aynı fiyatlarda bişeye baktık eşimle yani o mutlu ben mutluben değiştirmesine takılmadım maddiyatı söyleyip sınır çizip kendisinin o sınıra uymamasına takıldım bu arada annenizde fenaymış
O da kızın tavrından ötürü böyle muhtemelen, kız şimdiden ayağınızı kesmek istemiş sanırım sürekli gel git olmasın diye bilemedim kızı
Kizin annesi çocuğun ablası onden gelsin bi adetlerini isteklerini bilelim bakalım geliceklermi hemen konusmadan olmaz diye ki zina belirtmiş kiz acele ediyo.. Ilk söylediklerinize gelince 1 senedir benden çıkmadılar her şey iyiydi güzeldi zaten samimi oldum diye cok guzel sınırlarını çizdi maddi anlamda bizde saygi duyduk bizimde inanin kasıtlı yaptigmz bisey degil sonucta herkes bütçesini bilir ona gore davranır olay onun erkek tarafının maddi olanağına saygı duymayıp saldırması bisey düşünün o almış pazardan bi ürün kardeşimden istemiş bilmem ne markanın ürününü ama aynı şey onun aldığı pazarda kadın olaninida var ole diyim Yahu hadi biz yine pazardan almayalım ama gidipte kendi onu alıyor bizden neden en luxunu bekliyo ben o samimiyeti kurmasaydım brz zor isterdiBence saçmalamışsınız. Kız ucuz alıyor diye siz de tribe girmişsiniz. O ayrı siz ayrı. Sonra da peşine düşmüşsünüz. Biraz ağır olun.
Ayrıca sadece siz çaya gidebilirdiniz tanışmaya. Kız sanki bir şey saklıyor. Gidilip gelinsin istemiyor. Kız tarafından kimse de yokmuş. Bana şüpheli geldi.
Aynen uzak durmayı tercih ediyorum bende benm niyetim iyiyken kötü anladı ben gerçekten kötülük olsun diye yapmadim uzak kalmak en iyisiymisÇok küçük bir mevzu büyük bir saygısızlık yok. Detaylarda boğulup kim haklı muhasebesi yapmakta yersiz bana gore. Niyet sorgulamaya da gerek yok. Belki gerçekten hakkınızda yanlış düşündü ama buda çok sıradan ve üzerinde durulması gereken bisey. Bu ilişkiler bu tarz küçük şeylerden bozuluyor bence üzerinde durmayin ve kardesinizin güzel günlerini birlikte yaşamaya calisin. Ve tecrübe evet ne olursa olsun isteseler de sorsalarda fazla fikir bildirmeyin ikisinde güzel sen karar ver deyin.
Bende aynı bu şekilde konuştum yüzüme soyleyemecegin seyleri mesajdada yazma yarin hep yüzyüze olacağız dedim ve uzak kalmayı düşünüyorum artık ama tavırlı degil tabiki yine güler yüzlü olup..Bende sizi haklı buldum. Tanışma ayrı tutulabilirdi hiç mi evlerine misafir gitmiyor tanışmada ne masrafı olacak. Herşeyi bir araya sıkıştırmanın anlamı yok.
Ayrıca herkesin maddi imkanları bellidir, bir taraf sınırları zorlasın diğer taraf yapabileceğinide yapmasın olmaz.
Şu nişan-düğün zamanlarında streste hat safhada oluyor size tavsiyem hiç birşeyi mesajla halletmeyin ve sınırınızı koruyun.
HAYIR ben değiştirmesinde sorun gormedimki zaten ayrıca evleri arasında 15dk mesafe var hatta 10 dk yani niye mesafeler kısa iken hurra herseyi taşıyalım bir güne:) mesafeyi abartmıyorum mesafe gerçekten o. Ben degstrmesine takilmadim herkesin zevki baska benim takıldım nokta maddiyatı sorun yapması o sinir çizerken biz sayygi duyduk ama kardesime saygi duymuyo cocuk kredi ceksemmi diye bana danisiyo niye boyle bisey yapsinki kizda ceksin ozaman kredi pazardan alipta karşıdan bilmem neyin markasını istemek mubahmi sizce ben yapmadm zamanında boyle biseyBence çok gereksiz ve abartılı tepki vermişsiniz çok begendigin bir şeyi bile eve gelince daha salim kafayla düşünüp değiştirdiğimiz oluyor. Renkle belirttiğim kısımda da siz önce tepki çekecek bir mesaj yazdığınız için bunları demiş oda yine ilk tepki veren sizsiniz. Bu arada benim kardeşimde de gorumcemde de erkek tarafı ayrı memlekette oldukları için tanışma oldu 1 kere sonrasında isteme siz nisan bunda da abartacak bir durum yok
Benim görümcem çocuklarıma bir hediye aldiginda çoğu zaman degistiriyorum çünkü zevklerimiz inanılmaz zıt ve kendisi cok buyuk giydirmeyi sever cocuklarina , benimkilere de oyle alıyor değiştiriyorum bu 10 yıldır hep sorun oluyor her seferinde alinganlik yapiyor yada tartışma çıkarıyor siz de de ileride böyle mi olucak bu durumda peki ?
Bak ben yine ogun orta hallisine bakırdım yinede kötü oldukBen seni hakli buldum ya. Kiz her seferinde uygun fiyatli seyler aldiriyorsa, ona da uygun fiyatli seyler alinmali fikrimce.
Zaten o mesafeyi başta koymadigima bin pismanim kardeşim abla der bana o kanka diyo kanka ne ya ben yine kötü olmamak icin sustum ama gerçekten mesafe sartmisHerkesten duyup kafasında oluşturduğu görümce kalıbına sokmuş sizi gelin hanım. Yani ne söyleseniz altında bişey arayacak çünkü öyle öğretilmiş. Sizde karışmayın iyide olsa kötüde olsa he deyin geçin mesafe koyun
Hangi konuda haksızım? Biraz açarsanız bende hatamı öğrenir ona gore davranırımhaksızsın net.. bi daha karşma derim
Ürünü değiştirdi diye değil okadar konuşma daha dikkatli okursanız anlarsınız benceSorun çıkarmak için yer arıyorsun sanki, ne kadar ince detayları deşiyorsun. Ne var değiştirdiyse yani. Bence uzak durmalısın.
Nemi vardi anlatayım evlerin arasında 15dk mesafe var niye aileler tanışmadan etmeden pat diye herseyi istiyo bir günde? Niye dendiğinde durumum yok diyo herkes saygı duyuyo anneside babasına kendiside çalışan insanlar bi kuru çayıda cok gordyse demek... Sonra erkek arkadaşına nişanlısına pazardan ürün alipta bilmem neyin markasını istiyo tamam istedi ama kardeşimde abla bizim durum da bu napsam kredi mi çeksem diyokiza demediginizi birakmamissiniz iyiki bi annenizi ikna etmissiniz.ben olsam size mesafe koyardim bu kadar abartilacak ne vardi.
Annemde boyle dusunuyo zaten daha istemeyede gidilmedi tek seferde herseyi istediği icin oldu bütün bunlar bende karismcam buyuklerde boyle sizin gibi düşündü bende karışmıyorum buyuklere kalsin iş bakalm dediği olmayinca anlar örümcek olmadığımı ben istediği olsn diye uğraştımbence olay bastan yanlis kiz nisan soz hepsini bir arada istiyorum demis siz onden ailecek bir tanismaya oturup konusmaya adetlerini sormaya gidecektiniz sonra isteme nisan hepsi bi arada olurdu
Yoo hepsini okudum. Genel olarak böyle bir izlenim bıraktın bende. Kıza yazdıkların çok yanlış. Zaten bu olaydan sonra sana tamamen mesafe koyacaktırÜrünü değiştirdi diye değil okadar konuşma daha dikkatli okursanız anlarsınız bence
kiza acidim valla ben su muhabbetinizden sonra siz niye ksrisiyorsunuz ki onlar kendi aralarinda gider durumunun yettigi yerden alirlar pazardan almis surdan istemis burdan istemis cebinizden mi cikiyorNemi vardi anlatayım evlerin arasında 15dk mesafe var niye aileler tanışmadan etmeden pat diye herseyi istiyo bir günde? Niye dendiğinde durumum yok diyo herkes saygı duyuyo anneside babasına kendiside çalışan insanlar bi kuru çayıda cok gordyse demek... Sonra erkek arkadaşına nişanlısına pazardan ürün alipta bilmem neyin markasını istiyo tamam istedi ama kardeşimde abla bizim durum da bu napsam kredi mi çeksem diyo
Onada bisey demedim ee nerde bu saygı biz onun herşeyine saygı duyduk halden anladık o maddi sınırları çizerken:) niye karşı tarafın maddi olanağına saygı duyulmuyo bende bu yollardan gectim benim bütçem neyse karsidanda fazlasini beklemedim yapacak olsalarda yarin bir gün arkamdan konuşmasınlar diye yaptırmadım.. hala mesafe koymayı düşünüyormusun bana yine düşüncem aynı ise saygı duyarım
tek seferde hersey dediginiz gidip allahin emri diyip yuzuk takacaksiniz benim nisanimda bu sekilde oldu bir nisan elbisesi aldim bir sac yaptirdim oturdum evimde yuzugumu taktimAnnemde boyle dusunuyo zaten daha istemeyede gidilmedi tek seferde herseyi istediği icin oldu bütün bunlar bende karismcam buyuklerde boyle sizin gibi düşündü bende karışmıyorum buyuklere kalsin iş bakalm dediği olmayinca anlar örümcek olmadığımı ben istediği olsn diye uğraştım
Cebimden cikmasi gerekmiyo bence ortada aptal yerine konmak ayri her denileni yapmak ayrı benim babamda yattığı yerden kazanmiyo o parayi insaatlarda çalışıp evlat evlendirmeye çalışıyo az gezmeyip alacakları ürünlerin parasını biriktirselerdi ozaman ben evlenirken aynen böyle yaptm umarim oyle bi insan karşınıza çıkmazda beni anlamak zorunda kalmazsinizkiza acidim valla ben su muhabbetinizden sonra siz niye ksrisiyorsunuz ki onlar kendi aralarinda gider durumunun yettigi yerden alirlar pazardan almis surdan istemis burdan istemis cebinizden mi cikiyor
Iyi yine sizin uzakmış onlarin arasında 15dk mesafe var insan oyuzden tanımak istiyo babamda dedi uzaklı oturuyoruz boyle yapiyo dedi bilmiyorum valla karışmayı dusunmuyorumdatek seferde hersey dediginiz gidip allahin emri diyip yuzuk takacaksiniz benim nisanimda bu sekilde oldu bir nisan elbisesi aldim bir sac yaptirdim oturdum evimde yuzugumu taktim
ben evde yapicam hepsi bir olsun dedim kaynananlar kayseriden tanismaya geldi tanistilar adetlerimizi sordular nisan gununu belirleyip gittiler o gune kadarda elbisem alindi hepsi bu siz usulen arayip bir cayinizi icmek tanismak isteriz diyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?