Kardeşimin kiz arkadaşı ile gerildik

Işte Biz de size davranıldığını erkek tarafı yapmış bize de kız yapıyor öyle anlatayım size de yani
Siz herşeyin en iyisini onlar en kötüsünü mü yapıyor yani?Bu kadar müdahaleciler mı gerçekten?

Aynen öyle gezmeye gidiyorlar kardeşime diyor ki ben şunu çok beğendim bana onu al atıyorum 50 TL ucuz alırsın değil mi aşkım gibisinden falan filan bunu kardeşim Bir kere yaptı
Siz herşeyin en iyisini onlar en kötüsünü mü yapıyor yani?Bu kadar müdahaleciler mı gerçekten?
Kızın ailesiyle daha tanışalım adı Kız sürekli hep benim dediğim olsun istiyor Ben de diyorum ki hep erkek tarafının dediği olmaz kızın da olmasın ortak yolu bulalım öyle ilerleyelim isteme olmadan nişan alışverişine çıkıldı birkaç parça bir şeyler alındı tamamlanmadı ama yine de bir şeyler alınmaya niyet denildi Yani hiçbir şekilde sorun yapmıyoruz ama Kızım böyle yapması bize ailecek garip geliyor

Onun istedikleri olsa ne olur ki sonuçta erkekler önemsemez içinde kalmasın birkere olacak şeyler lütfen ama

Annem diyor ki kızı isteyelim Ondan sonra nişan alışverişinde Ben zaten destek olurum Yani ortada daha kız isteme yokken nişan alışverişine çıkılsın istiyor kız yani esirgenen bir şey yok annem de bir kadın olarak ben de bir kadın olarak her şey zamanında olduktan sonra niye esir giyelim ki annem diyor ki Kız istemeden nişan alışverişini çık mam Eğer kardeşin de para varsa Gitsin alsın şimdi o da olmadığı için annem beklesinler dedi art niyet yok

sonradan gıdıp degıstırılmesınde ne sorun var kı kırıldıgınız sey cok sacma yahu
bende gorumceyım olabılır oyle seyler kendımız eve bırsey alırken bıle veya kendımıze , magazadan aldıgımız sey evde oyle guzel durmuyor degıstırebılıyoruz
tek tasımı bıle kendım begenmıstım ertesı gun gıdıp kendım degıstırdım baska model gerı olabılır yanı

sız cok abartmıssınız bukadar kucuk seylerı takar mesele halıne getırırsenız ohooo
allah var kız kotu bırsey dememıs sıze

Onun istedikleri olsa ne olur ki sonuçta erkekler önemsemez içinde kalmasın birkere olacak şeyler lütfen ama
istedikleri olsun Zaten ben demiyorum ki benim dediklerimi alsın diye sadece maddi olana saygı duysun diyorum biz onun maddi olanağına saygı duyduk aldıklarını da nereden aldığına karışmadık o kardeşimi götürmedi Kardeşime bir şeyler alırken kardeşimle ben anlamam sen de gel dedi ama Cebimdeki para da bu diye belirtti ve Ben kıza onu belirttim diye Kötü olan ben oldum kardeşim de şimdi Bana dert yanıyor kredi mi çekeyim Ne yapayım diye Ben de her şeyi zamanında olsun kızı bir isteyelim Ondan sonra Zaten annemler destek olacak diyorum Olay bu yani

Ya aslında konu çok başka ben ilk yazımda belirtmedim O yüzden şu an sadece herkes ürünü değiştirdi diye tepki verdiğim zannediyor zamanınız varsa birkaç mesajlaşmayı okumanızı isterim çünkü etiketleyip ya da sizi o yazılara etiketleyip okumanızı sağlayacak bir bilgim yok Konu inanın o değil yani oraya takılmadım ben de bir kadınım Tabii ki de hoşuna gideni sonradan değiştirmesi hiçbir şekilde sorun Arzu etmez ama konu çok başka

Haberi oldugunu kiz mi soyledi annesi mi.. annesiyle yuz yuze geldiniz mi hic.. tanismamissiniz daha bile annesinin boylr dedigine ne kadar eminsiniz
annesinin bilgisinin olduğunu düşünüyorum Kız söyledi bunu bu şekilde çünkü annesi çocuğun ablası gelsin bir konuşalım demiş dediğine göre de biliyordur Doğrudur yani alışverişten Haberi vardır isteme gidişatını konuşalım diye önden birini çağırmak istemiş

konu neyse oldugu gıbı konunuzu duzenleyerek tekrar anlatın bence
bu sekılde olmaz yanı
asıl sorun ne ozaman
bende soz nısan hepsı bır olsun ıstemıstım aynı kısıler tekrar tekrar toplanıyor masraf ustune masraf
ben dugun olmasını da ıstememıstım
ama hepsı ayrı ayrı oldu kı bence cok sacmaydı gelın orda hepsı bır olsun derken mantıklı konusmus

bır takı bır elbıse alırsınız soz nısan neyse olur dugun alısverısı nısandan sonra dugune yakın olur bıter gıder bukadar basıt bır mevzu aslında
bu dugun ıslerı nıye bukadar dallanır budaklanır hıc anlamamısımdır

konu çok başka oraya yazdığım gibi değil ilk etapta orasını belirttiğim için herkes ürünü değiştirdi diye sorun çıkarttığını düşünmüş ama konu çok başka maddiyatla alakalı bir şey alıntı yapıp da size etiketlemeyi bilseydim birkaç mesaja etiketledim vaktiniz varsa okumanızı isterim mesajlaşmaların bir kısmını da olsa dahi

Kiz yalan soyluyor da olabilir

bırde sız buyukler ayarlarsınız boyle seylerı cocukların kucuklerın agzına bakarak hareket edılmez
annenız dünür olarak buyuk olarak arasın kızın annesını davet etsın caya
kadın gelsın buyukler ıstısare etsın fıkırler alınsın nedır ne degıl ne zaman uygun konusulsun bellıkı bu ıslerın masrafını kardesınız karsılayamayacak ozaman ıs buyuklere dusecekse buyukler ne derse o olmak zorunda parayı veren dudugu calar
dugun masraflarını kım karsılayacaksa onun yonlendırmesıyle bu ıs hallolur cok fıkır kafa karısıklıgı sadece kızın ıstegıne gore de kardesınızın ıstegıne gore de olmaz evlılık tum aılelerın bırbırıyle akraba olması demek herkes ortak noktada bulusabılmelı

kız sunu dedı bu bunu ıstedı ben onu dedım olmamalı dogru bır tanedır makul olan bır tanedır oturup bunu konusun annenız kadını bır arasın cagırsın konussun once davet edın veya caya gıdın farketmez

Sen dedin ya annem cay muhabbeti yuzunden istemeye gitmek istemiyor diye.. ben uydurmadim ya bunu.. mesajlarindan birinde okudum..

Yahu demedin mi annem istemeye gitmek istemiyor diye

benım anladıgım cocuklar aıleler pek gonullu degıl dıye ısı aceleye olduya bıttıye getırmeye calısıyorlar
oyuzden de aılelerı dahıl etmeden aldırabıldıklerını ve alabıldıklerını alıp hemen bır eve gecıp dugun yapmaya calısıyorlar
yasları kucuk mudur nedır bır ıletısım sorunu var bellıkı kendı ıcınızde bıle emın degılsınız celısıyorsunuz sankı

Bu ürünü alırken ya da daha doğrusu şöyle söyleyeyim o alışverişe çıkmadan önce biz oturup biraz konuştuk kız bize dedi ki benim maddiyatın bu gerekirse pazardan alırım ki öyle de yaptı siz bana saygı duyun dedi de biz de saygı duyduk Yani aslında nişanı sözü bir istemesine de saygı duyduk ama kız diyor ki bize direk nişan yapmaya gelin O arada da isterseniz olur biter dedi bizden önce bir tanışalım istiyoruz dedik yine gönlü kırılmasın diye önlem birkaç parça bir şeyler almaya gittik o gün de bir ürün düşünün 250 TL'lik var 600 TL'lik var bir de 800 TL'lik var Ben de dedim ki 600 TL'lik lerden beğen maddi durum bu belirttim Yani gidip de en ucuzuna Bak demedim Çünkü sonuçta kız bohçası biraz daha gösterişli olur gidip de en Dandini Ben de aldatmadım bir kız olarak o da aralarından beğendi bu olsun dedi Ertesi gün de kardeşime demiş ki ben aslında pahalı olanı beğendim ama Ablam bana maddiyat sonunda bende kırıldım demiş Sonra kardeşimle gitmişler değiştirmişler ama ben o gün ona 10 kere sordum Beğenmediysen almayalım başka yere bakalım ya da beğendiğini söyle dedim O da Beğendim dedi yani orada bir sorun yapmayıp da arkamdan öyle yapması benim hiç hoşuma gitmedi Yani beni kardeşime çok başka anlattı kardeşim bana Ben senin o niyetle olmadığını biliyorum Benim Cebimdeki parayı bildiğin için öyle davrandın bende zaten Zordayım Kredi mi çeksem diye düşünüyorum dedi Ben de daha istemeye gitmedik istemeye bir gidilsin annem babam sana destek olacak dedim yani erkek tarafı olarak ciddi anlamda sorun çıkartmıyor Uz Her şey tamam diyoruz Annem babam öyle kötü art niyetli insan değiller yani o ucuzunu almış Biz de ucuzunu alalım demezler demiyor da zaten

Yahu demedin mi annem istemeye gitmek istemiyor diye
Hayır annem direk nişan götürmek istemiyor önce tanışalım sonra kızı isteyelim adeta usule göre de nişan yapalım Çünkü belli bir takı takılacak bilelim Biz de ona göre hazırlığımızı yapıp gidelim diyor

yaşları 21 ve 24 ler Ayrıca aileler gönülsüz diye bir şey yok Sadece her şey zamanında olsun istiyorlar herkesin Ailesi gibi kızım düşüncesi Kalkın nişan yapmaya gelin direk diyor tanışmadan sorun Orada çıkıyor zaten biz kızı istemeden nişan alışverişine çıktı kızın gönlü olsun diye annem de nişan alışverişini istemeden sonra gidilir Hele bir isteyelim Ondan sonra ben destek olurum maddi anlamda diyor olay karışık Yani ben anlatamadım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…