Bu ürünü alırken ya da daha doğrusu şöyle söyleyeyim o alışverişe çıkmadan önce biz oturup biraz konuştuk kız bize dedi ki benim maddiyatın bu gerekirse pazardan alırım ki öyle de yaptı siz bana saygı duyun dedi de biz de saygı duyduk Yani aslında nişanı sözü bir istemesine de saygı duyduk ama kız diyor ki bize direk nişan yapmaya gelin O arada da isterseniz olur biter dedi bizden önce bir tanışalım istiyoruz dedik yine gönlü kırılmasın diye önlem birkaç parça bir şeyler almaya gittik o gün de bir ürün düşünün 250 TL'lik var 600 TL'lik var bir de 800 TL'lik var Ben de dedim ki 600 TL'lik lerden beğen maddi durum bu belirttim Yani gidip de en ucuzuna Bak demedim Çünkü sonuçta kız bohçası biraz daha gösterişli olur gidip de en Dandini Ben de aldatmadım bir kız olarak o da aralarından beğendi bu olsun dedi Ertesi gün de kardeşime demiş ki ben aslında pahalı olanı beğendim ama Ablam bana maddiyat sonunda bende kırıldım demiş Sonra kardeşimle gitmişler değiştirmişler ama ben o gün ona 10 kere sordum Beğenmediysen almayalım başka yere bakalım ya da beğendiğini söyle dedim O da Beğendim dedi yani orada bir sorun yapmayıp da arkamdan öyle yapması benim hiç hoşuma gitmedi Yani beni kardeşime çok başka anlattı kardeşim bana Ben senin o niyetle olmadığını biliyorum Benim Cebimdeki parayı bildiğin için öyle davrandın bende zaten Zordayım Kredi mi çeksem diye düşünüyorum dedi Ben de daha istemeye gitmedik istemeye bir gidilsin annem babam sana destek olacak dedim yani erkek tarafı olarak ciddi anlamda sorun çıkartmıyor Uz Her şey tamam diyoruz Annem babam öyle kötü art niyetli insan değiller yani o ucuzunu almış Biz de ucuzunu alalım demezler demiyor da zaten
ya ınanın su anlattıklarınız sorun bıle degıl
yanlıs anlasılma olmus
nısan zamanı ılla olur yanlıs anlasılmalar gergınlıkler
aklı basında ınsanlar bu surecı anlayıs gostererek yerıne gore altdan alarak ustesınden gelır hasarsız atlatırlar
bunlar mesele degıl sorun degıl asıl sorun baska sız baska seylere takılmıssınız
kızın annesı yok meydan da kadın ne dıyor onun fıkrı ne
zaten cocuklar anlasıyor ısteme soz bır arada olması mantıklı olabılır ımkansız bırsey degıl annenız daha cok tanıyıp napacak anlamıyorum kı nedır yanı ?
sız vesıle olmussunuz tanısmalarına kotu ınsanlar olsalar aracı olmazdınız zaten ıs cıddıye bınınce ne degıstı onu anlamadım