Kardeşimin eşinin tavırları?

Benim sorunum gidip gitmemek değil rahatsız olduğumuzu nasıl belirtirizdi benim evime de memler fora geliyor benim hoşlanmadığım durumlar ben kocamı seviyorum ve kıskanıyorum biraz adap gerekli teşhirciliğe gerek yok
Benim evime gelirken memelerini kapat deyin Ya da siz daha çok açın eşiniz size baksın .

Benim sorunum gidip gitmemek değil rahatsız olduğumuzu nasıl belirtirizdi benim evime de memler fora geliyor benim hoşlanmadığım durumlar ben kocamı seviyorum ve kıskanıyorum biraz adap gerekli teşhirciliğe gerek yok
Sizin edep adap anlayışınız genel geçer değil. Bunu anlarsanız sorununuz kalmaz.

Evet eşim çok karizmatik ben de bir o kadar güzelim dikkat çeken bi çiftiz ..Ve mutluyuz ..Eşini sadece para olarak gören girdiği her ortamda çirkefçe kocasını azarlayan saygısız bi kadın maalesef ailemizin içinde ..Umarım hep böyle tiplerle karşılaşırsınız ..
ay bayilcem birakinda baskalari sizi övsün tipik görümcesiniz iste kiskanmissiniz yengenizi nokta.

Mesela bazı ailelere göre de başı açık olmak edepsizlik değil mi. Herkesin fikri kendine yani.

Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Ağabeyinizin yengenize sağladığı imkanları mı kıskanıyorsunuz😳

Çağırdığımız misafire göre çeşit çeşit mayo bikini haşema falan mı bulunduracağız evde? Siz hep çevrenizdeki insanlara göre mi şekil alırsınız, bir duruşunuz yok mu?

Eşimin ailesi işime bu kadar karışsa ben evime davet etmem

Teşhir değil ki nasıl istiyorsa öyle giyinebilir kim ne karışır ki

Mükemmel evliliğe bak. İşte ben buna müko koca derim. Herkesin içinde eşini terslemiyor, evde tekken itiyor camları kırıyor. İşte ideal evlilik.
Eki Görüntüle 3118804
boyle bir adami ne yapsin gencecik Manken gibi yenge. Bide mutluyuz demezmi. Eside cok karizmatikmis karizmasi batsin adamdaki karaktere bak hamile karisini itiyor. Iyyy delirmemek elde degil

X