Kardeşimin eşinin tavırları?

Ben bikinili hanım kızımıza çok üzüldüm. Böyle düşündüğünüzü bilse 1 dakika tutmaz sizi orda.
Evin hanımına yakıştırılan şeylere bak, "orası kardeşimin evi, hiç bir yere gitmemeye karar verdim" nedir allah aşkına? bal gibi orası kadıncağızın evi, evin hanımı ne derse o olur kimi isterse o'nu ağırlar. Umarım sizin fesat niyetinizi düşüncenizi farkeder'de şutlar evden. Ya da siz kendinizi tutamayıp kardeşinize söylersiniz de, bir daha ailecek hiç görüşmezsiniz kurtulur kadın tamamen. Sizin gibilerden rabbim uzak tutsun. Konularınıza baktım eşiniz 40-41 yaşlarında kocaman adam. Sizinde yaşınız var. Muhtemelen bu kız daha küçük, abi/ amca gözüyle bakıyordur. Yazık.

valla tatile gittigimizdede sizin dediginiz gibi memeleri ortada kadinlar var . Suya giriyoruz ne giyinilirki. Siz esinizi kiskanmissiniz ama gercekten yapanin icinde varsa eve kapat yine yapar 1000 ciplak kadinin icine saliver yapmicaksa yapmaz. Biraz kendinize guvenin. Ha istemiyorsaniz gitmeyin arayi sogutun gorusmeyin ama kardesinize senin Karin bole bole ondan gelmiyorum deme hakkiniz yok malesef. :KK14:

16 yıllık evliyim. Havuzda, denizde, tarif ettiğiniz gibi giyinir, otururum. Çok defa kayınbiraderimle, kardeşimin eşiyle tatil yaptık. Onlar varken de yokken de aynıyım. Bu konu sayesinde edepsiz(!) olduğumu öğrendim. Neyse ki çevremdeki insanlar kılığımdan yola çıkarak etiket yapıştırmıyorlar da iyi aile ilişkilerimiz var.

Ben bikinili hanım kızımıza çok üzüldüm. Böyle düşündüğünüzü bilse 1 dakika tutmaz sizi orda.
Evin hanımına yakıştırılan şeylere bak, "orası kardeşimin evi, hiç bir yere gitmemeye karar verdim" nedir allah aşkına? bal gibi orası kadıncağızın evi, evin hanımı ne derse o olur kimi isterse o'nu ağırlar. Umarım sizin fesat niyetinizi düşüncenizi farkeder'de şutlar evden. Ya da siz kendinizi tutamayıp kardeşinize söylersiniz de, bir daha ailecek hiç görüşmezsiniz kurtulur kadın tamamen. Sizin gibilerden rabbim uzak tutsun. Konularınıza baktım eşiniz 40-41 yaşlarında kocaman adam. Sizinde yaşınız var. Muhtemelen bu kız daha küçük, abi/ amca gözüyle bakıyordur. Yazık.
İşin bir de bu yönü var. Evine görümceyi, kayınvalideyi, enişteyi davet et. Ağırla, iyi vakit geçirmeleri için uğraş. Sohbetini esirgeme ki bu da batmış. Arkandan edepsiz desinler. Korkunç.

Kıskançlık değil maalesef bazı kadınlar aşırı rahat ve evliliğinde çok mutsuz ..Para tutuyor evliliklerini kesinlikle yanılmadım ..Kimseye güven yok bu devirde
Hadi onlar evli ve mutsuz hadi onlar rahat, neden sizin kocanız biraz anlatır mısınız?

Eşimin peşinde demedim zaten ..ki artık gitmeyi düşünmüyorum ama orası sadece gelin hanımın evi değil daha edepli olmuş olsa neden gitmeyeyim kardeşiminde evi..3 yıldır böyle bi rahatsızlık olmamışken şimdi ne geeek var beni eşimi ve kocasını rahatsız etmeye ..
Ben hiç anlamıyorum bu orası sadece onun evi değil olaylarını. O kardeşinizin eşi, herhangi biri değil. Bizde gelin veya damat farketmez, istenmiyorsak adım atmayız kimsenin evine, bu yüz meselesidir.

Merhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !
Rahatsız oluyorsunuz sizde kocanizi götürmeyin .kendiniz ve çocuğunuz gidin.kocanizin gelmesi şartmı?

Kadının kendi evi kendi havuzu giyiminden rahatsız oluyorsan bidaha gitmezsin.Hem 3 sene üst üste ne işin var pardon insanların evinde ayıp ya.

Yazlık yerde havuzlu evleri var diye insanların evini tatil köyü olarak kullanamazsınız.En sinir oldugum şey.Sen hem her sene git bedavadan tatilini çıkar kadının rahatını boz hem de onu giydi bunu giydi memesini gösterdi.Canı ne isterse onu giyer kendi evi,bir daha gitmemeti öğrenirsiniz

Kesinlikle bildiğin yalvardı gelin gelin diye ..Bebekle zor olur desemde sürekli aradı gelin diye 🤣
Sizi çağıranda kabahat.
Kadın belki yaşlarınızı yakın gördü, hep beraber havuza gireriz, sohbetler edip eğleniriz, alkollerimizi içeriz, ne bileyim okey masasını kurarız güzel güzel vakit geçer hepimize değişiklik olur dedi de çağırdı. Amaa ne bilsin vizyonda biriniz Norveç diğeriniz Arabistan. Yazık olmuş kadın da hiç keyif alamamıştır şimdi.

Ay nasip etme yarabbim, içtiğim içkiden kocasına da verip ilaçla uyutup sonra bikinimin üzerine giydiğim röpteşambırımla hımbıl kocasına tecavüz edeceğimi düşünen görümce. Evimden, yanımdan, yakınımdan ırak…

Herkes hassas olduğumuz için kılık kıyafete odaklanmış ama bence de kadınlar hisseder. Rahatsız olduysaniz gitmeyin. Ben gitmezdim. Ben de bikinili arkadaşlarım ile çok tatile gittim ama rahatsız olmadım siz olduysaniz bir duygu hissettiniz demekki. Gitmeyin

X