- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
-
- Konu Sahibi karanfilla
Bunu anlayamadılarAynen. Yoksa tabiki şort askılı bunlar çok normal giyilebilir şeyler. Fakat kalçanın gözükeceği kadar olanı fazla veya sadece meme ucunu kapamak
Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük
Giriyorum tabiki. Bikini mi de giyiyorum ohh memelerime o kadar para verdim boşuna mı verdimBence bikiniyle çık artık şortlar bikiniden farksız gerçi Ankara’da deniz yok havuza girersin gerçi
Ha tabi ya yaptırayım göstereyim ah toplum nereye gidiyor gerçektenGiriyorum tabiki. Bikini mi de giyiyorum ohh memelerime o kadar para verdim boşuna mı verdim
Bunu kabul etmiyorlar asla.Kime göre fazla, neye göre fazla?
Siz bi izmire gelsenize bişey denicezBence bikiniyle çık artık şortlar bikiniden farksız gerçi Ankara’da deniz yok havuza girersin gerçi
Bence siz kendinizi afaroz edin toplumdanHa tabi ya yaptırayım göstereyim ah toplum nereye gidiyor gerçekten
Kendi sınırlarını genel geçer sanıyorlar. Yılan kendilerine dokununca anlarlar belki.Bunu kabul etmiyorlar asla.
Bana da askılı giyinmek fazla geliyor o zaman, bir başkasına enistesiyle degil denize gitmek aynı odada oturmak fazla gelir e ne yapacağız o zaman?
Edepsiz, ahlaksız, pis, kakaSiz bi izmire gelsenize bişey denicez
Ben benim ailemden eminim de duyuyoruz ve görüyoruz değil mi? Azıcık dikkat etmenin faydası var bence.Yani siz de ailenizdeki erkekleri tahrik etmeye yönelik olmasın diye yanlarında giyiminize dikkat ediyorsunuz. E aynı rengin laciverdi işte...
bence bu zihniyet gercekten arabistana gitsin kocalari da kimseyi gormez boyleceAnkara da giyiyorum ben şortu. Kimsenin kocası ve kıskanç karısı için bu sıcakta kapalı şeyler giyemem.
Valla televizyonda gördüğümüz aile içi ilişkilerde hiç şortlu bikinili kadınlar yok...Canım Allah kolaylıklar versin zor bir durumun içinde kalmışsınız. Bazı kadınlar nedense hicbirseye dikkat etmez oldu. Aile içi ilişkiler hep böyle böyle başlıyor maalesef ..bende evliyim ve eşimi kesinlikle böyle bir yere götürmek istemem. İşimiz var deyip erteleyin. Dünyanın sonu değil ya . Baktiniz çok ısrarcı abinizin hanımı hiç gitmeyin derim. Ben bu devirde hiç iyi düşünemez oldum kimse kusura bakmasın.
Ha tabi ya yaptırayım göstereyim ah toplum nereye gidiyor gerçekten
Ailenizden eminseniz niye dikkat etme gereği duyuyorsunuz?Ben benim ailemden eminim de duyuyoruz ve görüyoruz değil mi? Azıcık dikkat etmenin faydası var bence.
Bence siz kendinizi afaroz edin toplumdan
Maalesef zaten dikkat etmiş olsa insanın aklına böyle düşünceler gelmez ben de kimseye güvenemiyorum öyle bir devir olmuşCanım Allah kolaylıklar versin zor bir durumun içinde kalmışsınız. Bazı kadınlar nedense hicbirseye dikkat etmez oldu. Aile içi ilişkiler hep böyle böyle başlıyor maalesef ..bende evliyim ve eşimi kesinlikle böyle bir yere götürmek istemem. İşimiz var deyip erteleyin. Dünyanın sonu değil ya . Baktiniz çok ısrarcı abinizin hanımı hiç gitmeyin derim. Ben bu devirde hiç iyi düşünemez oldum kimse kusura bakmasın.
Ya mesela benim dedem de erkeklerin dar kot giymesini kınıyor. Derdimiz kimse kimseye karışmasınEki Görüntüle 3118877
Misal bu ablaya anlatın askılı normal ama dekolte çok fazla diye