Kardeşimin eşinin tavırları?

Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük

Çok çirkinsiniz gerçekten. Yanıyorsun falan tabirlere, zihniyete bak öğk kusucam.

Canım Allah kolaylıklar versin zor bir durumun içinde kalmışsınız. Bazı kadınlar nedense hicbirseye dikkat etmez oldu. Aile içi ilişkiler hep böyle böyle başlıyor maalesef ..bende evliyim ve eşimi kesinlikle böyle bir yere götürmek istemem. İşimiz var deyip erteleyin. Dünyanın sonu değil ya . Baktiniz çok ısrarcı abinizin hanımı hiç gitmeyin derim. Ben bu devirde hiç iyi düşünemez oldum kimse kusura bakmasın.

Bunu kabul etmiyorlar asla.
Bana da askılı giyinmek fazla geliyor o zaman, bir başkasına enistesiyle degil denize gitmek aynı odada oturmak fazla gelir e ne yapacağız o zaman?
Kendi sınırlarını genel geçer sanıyorlar. Yılan kendilerine dokununca anlarlar belki.

Valla televizyonda gördüğümüz aile içi ilişkilerde hiç şortlu bikinili kadınlar yok...

Ha tabi ya yaptırayım göstereyim ah toplum nereye gidiyor gerçekten

Elalem aya gidiyor da biz sizin gibi örümcek kafalılar yüzünden bir yere varamıyoruz hanımefendi. Anca meme, g*t, bacak derdindesiniz yemin ederim kardeşiniz ya da başka birisi yanınızda karısını dövse bu kadar dert etmezsiniz.

Maalesef zaten dikkat etmiş olsa insanın aklına böyle düşünceler gelmez ben de kimseye güvenemiyorum öyle bir devir olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…