Kardeşimin eşinin tavırları?

pfff ben de 90larin klip cekimlerindeki gibi kadin bikiniyle havuzdan seksi bi cikis yapip sonra konu sahibinin kocasina gozlerini dikerek guneslendi falan sandim. ne yapsin daha pareosunu da giymis iste.
Aynen o sandğiniz şekilde oldu kocamın karşısına geçip güneşlendi güya bacaklarını bi açıp bi kapayıp elinde birasıyla rahat bi şekilde takıldı aynen de gözlerini dikti zaten kendisi rahatsız olup içeri girdi

Bu cuma yengesinin fotoğrafını atacakmis siteye konu sahibi

biz lisedeyken okulun itiraf sitesi vardi oraya ergen erkekler isimsiz yazarlardi “haftasonu havuzda komsuyla sevistik” temali seyler. orda da komsular aynen boyle hareketleriyle bizim 16 yasindaki ergen cirozlara is atiyor olurlardi. tam o senaryo.

bunun bi tik sonrasinda dondurma alip kocaniza F*** me eyes (turkcesini bilen yazsin) yapip bakarak yemesi var onu da yapti mi?

İçeriye bişey yapmaya girmiştir ben sana söyleyeyim kendini rahatlatmaya yani

Bence çok yanlış. Aile içinde ne giydiğine dikkat etmeli insan. Söylediğiniz kadar açık giyinmek tahrik etmeye giriyor bence kesin linç yiyeceğim ama durum bu.
bence sizin kocalarinizin tahrik olasi var da ondan size oyle geliyor

+1

Türkçesini yazarsak banlanırız sanki

Ağzının suyu aksaydı kadınla saatlerce oturur muhabbet eder havuza girerdi ..Adam utandı kadın utanmadı
O kadar yazıldı çizildi hiç mi acaba suç bende olabilir mi diye düşünmediniz? Kadını bı o.pu ilan etmediğiniz kaldı yegenleriniz olsa nasıl yüzlerine bakacaksiniz ne kadar kötü niyetli bir insansınız siz.

Kardesinizle konuşursanız olay daha sıkıntılı bir hâl alabilir ,acaba şaka yollu mu soyleseniz kardeşinizin eşine kitafetleriyle ilgili bir şeyler.ayrica daha önce de mi böyle çok açık giyinirdi sizin yaninizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…