- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
-
- Konu Sahibi karanfilla
Yoo, benimkiler çok güzel olduğu için isterse daha kötüsüne bakabilir, kendisi bilir.Buradakiler eşlerine başka bir kadının memesini popsunu kocasının görmesinden rahatsız olmuyor ilginç
Aynen o sandğiniz şekilde oldu kocamın karşısına geçip güneşlendi güyapfff ben de 90larin klip cekimlerindeki gibi kadin bikiniyle havuzdan seksi bi cikis yapip sonra konu sahibinin kocasina gozlerini dikerek guneslendi falan sandim.ne yapsin daha pareosunu da giymis iste.
Katılıyorum öyle de olucak zatenOrası kadının evi
Evinde şöyle giyin böyle giyin diye diretemezsin.
Rahatsızsan sen gitmeyeceksin.
Havuz başında bikini giyilir pareo giyilir sana uymuyorsa bu tür ortamlara katılmıyorum ben ev oturmasına geleyim yada siz bize gelin diyeceksin.
Sorun sizin zihniyetinizde.Maalesef kelimelerle anlatamıyorsun kişinin bikinisinden ziyade tavırlarından sorun
Gece kapınızı kilitleyip uyudunuz umarım :/Maalesef kelimelerle anlatamıyorsun kişinin bikinisinden ziyade tavırlarından sorun
Ağzının suyu aksaydı kadınla saatlerce oturur muhabbet eder havuza girerdi ..Adam utandı kadın utanmadıKocasının ağzının suyu nasıl aktıysa yengeye, kendinden geçmiş konu sahibi. Tüm sorun bu aslında.
Bu cuma yengesinin fotoğrafını atacakmis siteye konu sahibiBirazdan konuya üstü çıplak deri eldivenli adamlar da dahil olur.
Her ayrıntıda kadının giyimi değişiyor. Bikiniyle de girmedi direkt külotla karşıladı bizi diye iftira da atar sonra edepten konuşmaya devam eder konu sahibi.
İşte kimde ne eksikse onu diline dolarmış ya…
biz lisedeyken okulun itiraf sitesi vardi oraya ergen erkekler isimsiz yazarlardi “haftasonu havuzda komsuyla sevistik” temali seyler. orda da komsular aynen boyle hareketleriyle bizim 16 yasindaki ergen cirozlara is atiyor olurlardi. tam o senaryo.Aynen o sandğiniz şekilde oldu kocamın karşısına geçip güneşlendi güyabacaklarını bi açıp bi kapayıp elinde birasıyla rahat bi şekilde takıldı aynen de gözlerini dikti zaten kendisi rahatsız olup içeri girdi
İçeriye bişey yapmaya girmiştir ben sana söyleyeyimAynen o sandğiniz şekilde oldu kocamın karşısına geçip güneşlendi güyabacaklarını bi açıp bi kapayıp elinde birasıyla rahat bi şekilde takıldı aynen de gözlerini dikti zaten kendisi rahatsız olup içeri girdi
Hıhı biz de inandıkAğzının suyu aksaydı kadınla saatlerce oturur muhabbet eder havuza girerdi ..Adam utandı kadın utanmadı
Ooo iyice edepsizleşti yorumlar adamın kucağında bebe sapık değil zihniyeti bozuk değil burda kime ne anlatırsın kiİçeriye bişey yapmaya girmiştir ben sana söyleyeyimkendini rahatlatmaya yani
bence sizin kocalarinizin tahrik olasi var da ondan size oyle geliyorBence çok yanlış. Aile içinde ne giydiğine dikkat etmeli insan. Söylediğiniz kadar açık giyinmek tahrik etmeye giriyor bencekesin linç yiyeceğim ama durum bu.
+1bizim evimiz de havuzlu mesela arkadaslarim gelirse biz bikiniyle havuzdan cikar cikmaz masaya oturup yemek yeriz. evin icinde de bikiniyle gezeriz sorun olmaz. ama babamin arkadaslari geldiyse ornegin havuzdan cikinca ben uzerime bir elbise veya gomlek alirim, masaya bikiniyle degil ayni sekilde elbise veya gomlekle gecerim. bikini konusu biraz karsidaki kisilere gore degisiyor bir de benim hem ailemden hem de aldigim egitimden gordugum sey direkt bikiniyle plaj haric insanlarin karsisina cikilmamasi gerektigi. burada soylenenin aksine bu yurt disinda da normal karsilanmiyor plaj veya herhangi bir festival haric bikini gundelik hayat kiyafeti degil.
onun disinda isteyen evinde istedigi seyi giyebilir. bikiniyle yemek de yiyebilir yani ona siz karar veremezsiniz. edeple alakali seyler degil bunlar. cok rahatsiz oluyorsaniz havuza girilecegini bile bile oraya gitmeseydiniz. insanlarin acik giyinmeleri illa sizin kocanizda gozleri oldugu anlamina gelmez sizin kocaniz dunyadaki 4 milyar erkekten yalnizca biri.
Türkçesini yazarsak banlanırız sankibiz lisedeyken okulun itiraf sitesi vardi oraya ergen erkekler isimsiz yazarlardi “haftasonu havuzda komsuyla sevistik” temali seyler. orda da komsular aynen boyle hareketleriyle bizim 16 yasindaki ergen cirozlara is atiyor olurlardi. tam o senaryo.
bunun bi tik sonrasinda dondurma alip kocaniza F*** me eyes (turkcesini bilen yazsin) yapip bakarak yemesi var onu da yapti mi?
O zaman sorun ne diyoruz işte. Madem eşinizdwm yana sıkıntınız yok sorun ne?Ooo iyice edepsizleşti yorumlar adamın kucağında bebe sapık değil zihniyeti bozuk değil burda kime ne anlatırsın ki
O kadar yazıldı çizildi hiç mi acaba suç bende olabilir mi diye düşünmediniz? Kadını bı o.pu ilan etmediğiniz kaldı yegenleriniz olsa nasıl yüzlerine bakacaksiniz ne kadar kötü niyetli bir insansınız siz.Ağzının suyu aksaydı kadınla saatlerce oturur muhabbet eder havuza girerdi ..Adam utandı kadın utanmadı
Kardesinizle konuşursanız olay daha sıkıntılı bir hâl alabilir ,acaba şaka yollu mu soyleseniz kardeşinizin eşine kitafetleriyle ilgili bir şeyler.ayrica daha önce de mi böyle çok açık giyinirdi sizin yaninizdaMerhaba kızlar eşimle ilgili sorunlarımdan daha önde bahsetmek için buraya konu açmıştım bebeğimiz oldu çok şükür bi sıkıntımız yok yalnız benim kafama takılan bi sorunum var Doğum yaptığım için kardeşim bizi annem ben eşimle davet etti sorun da şu ki evi havuzlu eşi daha önce bizim yanımızda bu derece rahat davranmazdı eşime de abi abi diye mesafeli davranırdı yalnız son zamanlarda bir araya geldiğimizde eşimle sohpet eme çabaları aşırı dekolte kıyafetler beni rahatsız etmeye başladı ki eşimde rahatsız olduğunu rahat hareket edemediğinden bahsetti inanılmaz rahat haller adamın karşında popo kenarlarını gösteren şortlar tahrik edici tavırlar kadınlar hisseder biliyorsunuz?? elbiseler memeler sadece uçları görünmeyecek şekilde bikini ve pareoyla dolaşmalar sürekli içki İçmeler ve eşimi süzerek bakışları ...kardeşim aslında çok kıskanç bi adam normalde bana karışır ama ona söz geçiremiyor sanırım ve sadece yemek içmek gezmek ve iş derdinde olan bi adam kadın da açıldıkça açılmış sürekli estetik yaptırmak istediğinden gezmek istediğinden bahseden bi tip ve aralarında bi aşk göremiyorum ...şimdi ben açıkçası bir araya gelmek istemiyorum zaten kadın da ısrarla davet etti ama bu derece rahat davranacağını tahmin edemezdim...Biz büyüklerimizden çekinen kıyafetlerimize her şekilde dikkat eden bi tutumda olduk böyle olunca ben de kocama sardım daha mesafeli ol fazla konuşma diye benim ki kıskançlık kesinlikle değil bu derece abartıya gerek yok aynı evin içinde yabancı bi adama memelerini poponu göstermeye gerek yok ..Şimdi açıkçası kardeşim var arada ve ben bir araya gelmek istemiyorum..Annem de çok rahatsız oldu bu hallerine açık açık kardeşimle konuşmalı mıyım bilmiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var !