- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi karanfilla
poposunun yanlarini gosteren sort hajahajahs konu sahibi orda bulundugu sure boyunca annesiyle bir kosede oturup gelinin giydiklerine kurulmus herhaldeKülot ve üstsüz, zaman zaman poposunun yanlarını gösteren şort bazen pareo çeşitli rivayetler var
Teşhirciliği ile anan kimNeden kardeşimin karısı aile içinde kıyafetleriyle teşhirciliğiyle anılsın..Siz ister misiniz gelininixin bu şekilde tanınmasını! kaç kere bu nedenle kavga etti adam yalnızken istersen havuza çıplak gir bizene
valla yorumlari okudukca fikrim degisti bence bir pskologa gorunun ucan kacan her disiye yuruyen seks objesi olarak bakmayi birakirsiniz belkiBuradakiler eşlerine başka bir kadının memesini popsunu kocasının görmesinden rahatsız olmuyor ilginç
sadece annesi de degil butun sulalepoposunun yanlarini gosteren sort hajahajahs konu sahibi orda bulundugu sure boyunca annesiyle bir kosede oturup gelinin giydiklerine kurulmus herhalde
İşte bende bunu söylüyorum.Konu sahibinin söylediklerine inanmıyorum ben.
Hayır her konuştuğumuzla iletişim kuramıyoruz. Kuramadıklarımızı hayatımızdan çıkartıyoruz genelde. Ama burda iletişim kurulacak bişey yok çünkü gelinin haberi yok.
gelinleri gülşen mi acabaTeşhirciliği ile anan kim
gayet dalga gecme niyetiyle yazmissiniz eyyamciliga gerek yokBen o anlamda demedim yanlış anlaşılmasınama kendi eşi kardeşi annesi ve kardeşinin eşinin yanında kapalı giyinmesine gerek yok. Kendisi bu ortamda kapalı giyinmeyi tercih ediyorsa karşısındakine bir şey demeye hakkı yok.
Kadın bikiniyle havuza girip çıkınca pareosunu bağlayıp havuz başındaki masalardan birine oturup konu sahibinin eşinin karşısında bira içmiş. Olay bu. Ha bi de bacaklarını açmış. Sandalyede otururken nasıl başarmış onu pek hayal edemedim ben.bizim evimiz de havuzlu mesela arkadaslarim gelirse biz bikiniyle havuzdan cikar cikmaz masaya oturup yemek yeriz. evin icinde de bikiniyle gezeriz sorun olmaz. ama babamin arkadaslari geldiyse ornegin havuzdan cikinca ben uzerime bir elbise veya gomlek alirim, masaya bikiniyle degil ayni sekilde elbise veya gomlekle gecerim. bikini konusu biraz karsidaki kisilere gore degisiyor bir de benim hem ailemden hem de aldigim egitimden gordugum sey direkt bikiniyle plaj haric insanlarin karsisina cikilmamasi gerektigi. burada soylenenin aksine bu yurt disinda da normal karsilanmiyor plaj veya herhangi bir festival haric bikini gundelik hayat kiyafeti degil.
onun disinda isteyen evinde istedigi seyi giyebilir. bikiniyle yemek de yiyebilir yani ona siz karar veremezsiniz. edeple alakali seyler degil bunlar. cok rahatsiz oluyorsaniz havuza girilecegini bile bile oraya gitmeseydiniz. insanlarin acik giyinmeleri illa sizin kocanizda gozleri oldugu anlamina gelmez sizin kocaniz dunyadaki 4 milyar erkekten yalnizca biri.
Eşiniz cam çerçeve indirecek kadar saygıdan yoksun ve edepsiz zaten.Kocam edepsiz bi tip olsaydı onun gibi rahat olurdu
Ben anlamadım kigelinleri gülşen mi acaba
Orası kadının eviEşimin peşinde demedim zaten ..ki artık gitmeyi düşünmüyorum ama orası sadece gelin hanımın evi değil daha edepli olmuş olsa neden gitmeyeyim kardeşiminde evi..3 yıldır böyle bi rahatsızlık olmamışken şimdi ne geeek var beni eşimi ve kocasını rahatsız etmeye ..
Buradakiler eşlerine başka bir kadının memesini popsunu kocasının görmesinden rahatsız olmuyor ilginç
pfff ben de 90larin klip cekimlerindeki gibi kadin bikiniyle havuzdan seksi bi cikis yapip sonra konu sahibinin kocasina gozlerini dikerek guneslendi falan sandim.Kadın bikiniyle havuza girip çıkınca pareosunu bağlayıp havuz başındaki masalardan birine oturup konu sahibinin eşinin karşısında bira içmiş. Olay bu. Ha bi de bacaklarını açmış. Sandalyede otururken nasıl başarmış onu pek hayal edemedim ben.
Birazdan konuya üstü çıplak deri eldivenli adamlar da dahil olur.Külot ve üstsüz, zaman zaman poposunun yanlarını gösteren şort bazen pareo çeşitli rivayetler var
Kocasının ağzının suyu nasıl aktıysa yengeye, kendinden geçmiş konu sahibi. Tüm sorun bu aslında.pfff ben de 90larin klip cekimlerindeki gibi kadin bikiniyle havuzdan seksi bi cikis yapip sonra konu sahibinin kocasina gozlerini dikerek guneslendi falan sandim.ne yapsin daha pareosunu da giymis iste.
Tüm aile hadsizsiniz o zaman. Bir yanlış sırf çoğunluk yapıyor diye yanlış olmaktan çıkmıyor.Fiziğim değişmedi kiloda verdim eski halimdeyim kendimle ilgili sıkıntım yok bunun hormonlarla ilgisi yok tüm aile rahatsız bu durumdan anlatabildim mi ! ilk defa bir araya geldiğimiz bir insan değil kendisi 3 yıldır hayatımızda