Kardeşimin eşinin tavırları?

Evli değilim. Eniştelerim de dünya iyisilerdir ama onların yanında bikini bile giydiğim zaman rahatsız hissedip üzerime deniz elbisesi alıyorum.

Tahrik olacaklarindan degil kendim rahat edemiyorum
bence sizin kocalarinizin tahrik olasi var da ondan size oyle geli
bence sizin kocalarinizin tahrik olasi var da ondan size oyle geliyor

Aynen o sandğiniz şekilde oldu kocamın karşısına geçip güneşlendi güya 🤣bacaklarını bi açıp bi kapayıp elinde birasıyla rahat bi şekilde takıldı aynen de gözlerini dikti zaten kendisi rahatsız olup içeri girdi
siz gercekten iyi degilsiniz ya hadi rahatsiz oldunuz ama boyle iftira nasil atiyorsunuz sizin kocaniz brat pitt mi de kadin sulalenizin diline dusen fizigiyle kocaniza mi kaldi da ona asılacak

Evli değilim. Eniştelerim de dünya iyisilerdir ama onların yanında bikini bile giydiğim zaman rahatsız hissedip üzerime deniz elbisesi alıyorum.

Kendinize göre bir şeyleri tahrik etmek olarak yorumlarsanız herkes aynısını yapar. Başka bir kadın gelip ben eniştemin yanında denize girmeyi hafifmesreplik olarak nitelendiririm eniştesinde gözü olan onunla denize girer derse ne diyeceksiniz?
Sizin yaptiginizdan ne farkı var.

ben de ornegin nisanlimin babasinin yaninda bikinimin uzerine bir gomlek giyiyorum ama bunu adam bana bakar tahrik olur diye degil yukarida acikladigim sebeplerle yapiyorum. siz kendiniz hem bir mesaj oncesinde bu tahrik etmeye giriyor dediniz hem de simdi tahrik olacaklarindan degil diyorsunuz.

Kendinize göre bir şeyleri tahrik etmek olarak yorumlarsanız herkes aynısını yapar. Başka bir kadın gelip ben eniştemin yanında denize girmeyi hafifmesreplik olarak nitelendiririm eniştesinde gözü olan onunla denize girer derse ne diyeceksiniz?
Sizin yaptiginizdan ne farkı var.
Hayır hanımefendi. Ben misal verdim. Tabi ki o kadarda değil ama aynı evin içinde şu bahsedilrn kıyafetler normal mi? Demek ki aile yapıları o kadarına müsait değil ki konu sahibi konu açmış. Dikkat etmesi gerekmez mi?

Siz rahat edemiyormussuniz, yenge rahat ediyormus. Kimse kimsenin ne giydigine karışamaz.

Siz rahat edemiyormussuniz, yenge rahat ediyormus. Kimse kimsenin ne giydigine karışamaz.
Karışamaz evet ama konu sahibinin bahsettiği kadar açıklık sizce de mantıksız değil mi? Normal bir şort değil diyor, askılısı da normal değil sadece meme ucunu kapatıyor diyor. Bahsetmek istediğim bu

Hayır hanımefendi. Ben misal verdim. Tabi ki o kadarda değil ama aynı evin içinde şu bahsedilrn kıyafetler normal mi? Demek ki aile yapıları o kadarına müsait değil ki konu sahibi konu açmış. Dikkat etmesi gerekmez mi?
Ama bazı ailelere göre de açık saçlı olmak normal değil. İşte herkesin fikri farklı. Sizin anormaliniz başkasının normali. Bende gelir eniştenle deniz girme derim o zaman size.

Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük

Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük
Ayy madem bu kadar sabit fikirlisiniz neden konu açıyorsunuz? Oh iyi yapmış gelin hanım, minicik şortuyla çıldırtmis sizi . Helal olsun.

Keşke herkes sizin gibi düşünebilse bende rahat edemem eniştelerimin yanında memelerim ortada kim olursa olsun rahat edemem.

Aynı bakış açısıyla yazıyorum aile yapıları müsait olmasa gelin hanım giymezdi. Kocaman kadın neye dikkat edeceğini gayet iyi bilir, hep böyle giyiniyorsa konu sahibi Ağustos ayında eşofmanla gireceğini dusunmedi heralde havuza, gitmeseydi.
O kadar da değil kısmına gelince babasının abisinin yanında başı açık duramayan kadınlara göre bakarsak bunların hepsi abartılı durumlar, başkalarına göre yaşamaya kalkarsak hey yavrum hey...

Şortu neresine giyecekti ki, kafasına mı?

Siz yanlış görmüşsünüz hanfendi. Ne diyelim şimdi?

X