Kardeşimin eşinin tavırları?

bizim evimiz de havuzlu mesela arkadaslarim gelirse biz bikiniyle havuzdan cikar cikmaz masaya oturup yemek yeriz. evin icinde de bikiniyle gezeriz sorun olmaz. ama babamin arkadaslari geldiyse ornegin havuzdan cikinca ben uzerime bir elbise veya gomlek alirim, masaya bikiniyle degil ayni sekilde elbise veya gomlekle gecerim. bikini konusu biraz karsidaki kisilere gore degisiyor bir de benim hem ailemden hem de aldigim egitimden gordugum sey direkt bikiniyle plaj haric insanlarin karsisina cikilmamasi gerektigi. burada soylenenin aksine bu yurt disinda da normal karsilanmiyor plaj veya herhangi bir festival haric bikini gundelik hayat kiyafeti degil.

onun disinda isteyen evinde istedigi seyi giyebilir. bikiniyle yemek de yiyebilir yani ona siz karar veremezsiniz. edeple alakali seyler degil bunlar. cok rahatsiz oluyorsaniz havuza girilecegini bile bile oraya gitmeseydiniz. insanlarin acik giyinmeleri illa sizin kocanizda gozleri oldugu anlamina gelmez sizin kocaniz dunyadaki 4 milyar erkekten yalnizca biri.

Külot ve üstsüz, zaman zaman poposunun yanlarını gösteren şort bazen pareo çeşitli rivayetler var
poposunun yanlarini gosteren sort hajahajahs konu sahibi orda bulundugu sure boyunca annesiyle bir kosede oturup gelinin giydiklerine kurulmus herhalde

Neden kardeşimin karısı aile içinde kıyafetleriyle teşhirciliğiyle anılsın..Siz ister misiniz gelininixin bu şekilde tanınmasını! kaç kere bu nedenle kavga etti adam yalnızken istersen havuza çıplak gir bizene
Teşhirciliği ile anan kim

Konu sahibinin söylediklerine inanmıyorum ben.

Hayır her konuştuğumuzla iletişim kuramıyoruz. Kuramadıklarımızı hayatımızdan çıkartıyoruz genelde. Ama burda iletişim kurulacak bişey yok çünkü gelinin haberi yok.
İşte bende bunu söylüyorum.
Konu sahibini tanımıyorum onun için hakkında yorum yapamam.
İyi günler🕊

Ben o anlamda demedim yanlış anlaşılmasın 😊 ama kendi eşi kardeşi annesi ve kardeşinin eşinin yanında kapalı giyinmesine gerek yok. Kendisi bu ortamda kapalı giyinmeyi tercih ediyorsa karşısındakine bir şey demeye hakkı yok.
gayet dalga gecme niyetiyle yazmissiniz eyyamciliga gerek yok

bizim evimiz de havuzlu mesela arkadaslarim gelirse biz bikiniyle havuzdan cikar cikmaz masaya oturup yemek yeriz. evin icinde de bikiniyle gezeriz sorun olmaz. ama babamin arkadaslari geldiyse ornegin havuzdan cikinca ben uzerime bir elbise veya gomlek alirim, masaya bikiniyle degil ayni sekilde elbise veya gomlekle gecerim. bikini konusu biraz karsidaki kisilere gore degisiyor bir de benim hem ailemden hem de aldigim egitimden gordugum sey direkt bikiniyle plaj haric insanlarin karsisina cikilmamasi gerektigi. burada soylenenin aksine bu yurt disinda da normal karsilanmiyor plaj veya herhangi bir festival haric bikini gundelik hayat kiyafeti degil.

onun disinda isteyen evinde istedigi seyi giyebilir. bikiniyle yemek de yiyebilir yani ona siz karar veremezsiniz. edeple alakali seyler degil bunlar. cok rahatsiz oluyorsaniz havuza girilecegini bile bile oraya gitmeseydiniz. insanlarin acik giyinmeleri illa sizin kocanizda gozleri oldugu anlamina gelmez sizin kocaniz dunyadaki 4 milyar erkekten yalnizca biri.
Kadın bikiniyle havuza girip çıkınca pareosunu bağlayıp havuz başındaki masalardan birine oturup konu sahibinin eşinin karşısında bira içmiş. Olay bu. Ha bi de bacaklarını açmış. Sandalyede otururken nasıl başarmış onu pek hayal edemedim ben.

Anlik yengeniz ...

EYFP1Y0XQAEz-wW.jpg

Eşimin peşinde demedim zaten ..ki artık gitmeyi düşünmüyorum ama orası sadece gelin hanımın evi değil daha edepli olmuş olsa neden gitmeyeyim kardeşiminde evi..3 yıldır böyle bi rahatsızlık olmamışken şimdi ne geeek var beni eşimi ve kocasını rahatsız etmeye ..
Orası kadının evi
Evinde şöyle giyin böyle giyin diye diretemezsin.
Rahatsızsan sen gitmeyeceksin.
Havuz başında bikini giyilir pareo giyilir sana uymuyorsa bu tür ortamlara katılmıyorum ben ev oturmasına geleyim yada siz bize gelin diyeceksin.

Buradakiler eşlerine başka bir kadının memesini popsunu kocasının görmesinden rahatsız olmuyor ilginç

Olmuyorum evet çünkü kocam sapık gibi elalemin karısının bikinisinden tahrik olmuyor, hani edep edep diye ağlıyorsunuz ya edepli işte kocalarımız bizim.

Ay konu sahibinin eski konularından hatırladım.

Asla laf anlatamazsınız. Müthiş sabit fikirli.

Evliliği de mükemmel falan değil.

Kardeşinin eşini de yaşadığı hayat dolayısıyla kıskanıyor muhtemelen.

Tüm aile kadının arkasından konuşuyormuş, o sizin ayıbınız. Kardeşinizin rahatsız olduğunu sanmıyorum olsa ekstra konuşma gereği duymazsınız zaten biliyor diye. Hayır çok rahatsız oluyorsa da yapacak şey belli. Karısının arkasından böyle iğrenç şekilde konuşuldugunu bilse ne yapar acaba? Yerinde olsam hiçbirinizle muhatap etmezdim eşimi.

Kadın bikiniyle havuza girip çıkınca pareosunu bağlayıp havuz başındaki masalardan birine oturup konu sahibinin eşinin karşısında bira içmiş. Olay bu. Ha bi de bacaklarını açmış. Sandalyede otururken nasıl başarmış onu pek hayal edemedim ben.
pfff ben de 90larin klip cekimlerindeki gibi kadin bikiniyle havuzdan seksi bi cikis yapip sonra konu sahibinin kocasina gozlerini dikerek guneslendi falan sandim. :KK53: ne yapsin daha pareosunu da giymis iste.

Külot ve üstsüz, zaman zaman poposunun yanlarını gösteren şort bazen pareo çeşitli rivayetler var
Birazdan konuya üstü çıplak deri eldivenli adamlar da dahil olur.
Her ayrıntıda kadının giyimi değişiyor. Bikiniyle de girmedi direkt külotla karşıladı bizi diye iftira da atar sonra edepten konuşmaya devam eder konu sahibi.
İşte kimde ne eksikse onu diline dolarmış ya…

İnsanların kıyafetlerini haraketlerini yargılayıp edepsiz diyeceğinize kendi beyninizin ne kadar edepsiz olduğunu düşünün bence kendi pis kirli düşüncelerinizle insanlara iftira atmaktanda vazgeçin bence kendi çocuğunuzda olmuş bakalım onun ailesi yetiştirememiş diyorsunuz ya siz nasıl yetiştirceksiniz

pfff ben de 90larin klip cekimlerindeki gibi kadin bikiniyle havuzdan seksi bi cikis yapip sonra konu sahibinin kocasina gozlerini dikerek guneslendi falan sandim. :KK53: ne yapsin daha pareosunu da giymis iste.
Kocasının ağzının suyu nasıl aktıysa yengeye, kendinden geçmiş konu sahibi. Tüm sorun bu aslında.

Fiziğim değişmedi kiloda verdim eski halimdeyim kendimle ilgili sıkıntım yok bunun hormonlarla ilgisi yok tüm aile rahatsız bu durumdan anlatabildim mi ! ilk defa bir araya geldiğimiz bir insan değil kendisi 3 yıldır hayatımızda
Tüm aile hadsizsiniz o zaman. Bir yanlış sırf çoğunluk yapıyor diye yanlış olmaktan çıkmıyor.

X