- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.481
-
- Konu Sahibi karanfilla
Neden kardeşimin karısı aile içinde kıyafetleriyle teşhirciliğiyle anılsın..Siz ister misiniz gelininixin bu şekilde tanınmasını! kaç kere bu nedenle kavga etti adam yalnızken istersen havuza çıplak gir bizeneBen o kısmı anladım. Ama konu sahibi diyor ki defalarca kez uyarıldı.
Benim sorum farklı.
Her konuştuğumuzla iletişim kurabiliyor muyuz
ben ara sayfalari okuyamiyorum ya konudaki kadin tam olarak ne giyiyormus?
Edepli biseyler heraldeben ara sayfalari okuyamiyorum ya konudaki kadin tam olarak ne giyiyormus?
Sizin anlama konusundaki yeteneksizliğiniz herkesin malumu artık. Bunu da anlamamanıza şaşırmıyorum.Ailesi kapalı olup açılıp saçılan kadınları görünce gerçekten anlamıyorum nasıl yetiştiriliyorlar acaba ??
Fiziğim değişmedi kiloda verdim eski halimdeyim kendimle ilgili sıkıntım yok bunun hormonlarla ilgisi yok tüm aile rahatsız bu durumdan anlatabildim mi ! ilk defa bir araya geldiğimiz bir insan değil kendisi 3 yıldır hayatımızdaKadın sizin düşündüğünüz gibi eşinize asılmak istese, bunu hepinizin yanında mı yapar ya.
Muhtemelen doğum sonrası hormonlarınız ve fiziginiz değiştiği için kiskandiniz bu kadar.
Fiziğim değişmedi kiloda verdim eski halimdeyim kendimle ilgili sıkıntım yok bunun hormonlarla ilgisi yok tüm aile rahatsız bu durumdan anlatabildim mi ! ilk defa bir araya geldiğimiz bir insan değil kendisi 3 yıldır hayatımızda
Buradakiler eşlerine başka bir kadının memesini popsunu kocasının görmesinden rahatsız olmuyor ilginçben de rahatsiz olurdum
gülsenin namus diye bir sarkisi var cok severim dinleyin birFiziğim değişmedi kiloda verdim eski halimdeyim kendimle ilgili sıkıntım yok bunun hormonlarla ilgisi yok tüm aile rahatsız bu durumdan anlatabildim mi ! ilk defa bir araya geldiğimiz bir insan değil kendisi 3 yıldır hayatımızda
Külot ve üstsüz, zaman zaman poposunun yanlarını gösteren şort bazen pareo çeşitli rivayetler varben ara sayfalari okuyamiyorum ya konudaki kadin tam olarak ne giyiyormus?
Konu sahibinin söylediklerine inanmıyorum ben.Ben o kısmı anladım. Ama konu sahibi diyor ki defalarca kez uyarıldı.
Benim sorum farklı.
Her konuştuğumuzla iletişim kurabiliyor muyuz
Aksine hakkında atıp tutuyorlar kimse görüşmüyor kocamın bu şekilde anılmasını istemezdimTüm aile kuduruyor desenize
kadinin memesine poposuna takmissin. Kocam meme popo gormek istese yengeme bakmaz gider baskasina bakarBuradakiler eşlerine başka bir kadının memesini popsunu kocasının görmesinden rahatsız olmuyor ilginç
Konu sahibine göre çıplak geziyor bizim anladığımıza göre bikini giyiniyor.ben ara sayfalari okuyamiyorum ya konudaki kadin tam olarak ne giyiyormus?
Nerden biliyorsunuz? Ettiyse de ikisinin problemi altın diye de kocanız sizle kavga etti mesela oluyor böyle şeylerNeden kardeşimin karısı aile içinde kıyafetleriyle teşhirciliğiyle anılsın..Siz ister misiniz gelininixin bu şekilde tanınmasını! kaç kere bu nedenle kavga etti adam yalnızken istersen havuza çıplak gir bizene
Ben o anlamda demedim yanlış anlaşılmasınBu tavır mesela bana abes geliyor. Bikini giyene karışmak doğru değil değil mi? Başka bir kıyafeti tercih eden kadına da bu şekilde konuşmakta zihninizdekş özgürlük anlayışının kendinize kadar olduğunun göstergesidir.
Ben bunu hiç anlamıyorum. Kardeşiniz belli ki böyle görmüş beğenmiş gelininizi. Yaşam tarzı sana uymayan biriyle evlenip sonra hadi yaşam tarzını tamamen değiştir diye baskı yapıp hayatını kavga dövüşle geçirmek neden? Kardeşiniz bu durumdan rahatsız oluyor ve sürekli kavga ediyorsa neden böyle bir kadınla evlendi? Mazoşist mi? Sürekli kavga bağırış çağırıştan zevk mi alıyor?Neden kardeşimin karısı aile içinde kıyafetleriyle teşhirciliğiyle anılsın..Siz ister misiniz gelininixin bu şekilde tanınmasını! kaç kere bu nedenle kavga etti adam yalnızken istersen havuza çıplak gir bizene
Plaja gidince ne yapiyorsunuz? Tum kadinlari bakislarinizla taciz mi ediyorsunuzBuradakiler eşlerine başka bir kadının memesini popsunu kocasının görmesinden rahatsız olmuyor ilginç
Her halükarda size ne?Neden kardeşimin karısı aile içinde kıyafetleriyle teşhirciliğiyle anılsın..Siz ister misiniz gelininixin bu şekilde tanınmasını! kaç kere bu nedenle kavga etti adam yalnızken istersen havuza çıplak gir bizene