Kardeşimin eşinin tavırları?

Ben o kısmı anladım. Ama konu sahibi diyor ki defalarca kez uyarıldı.
Benim sorum farklı.
Her konuştuğumuzla iletişim kurabiliyor muyuz
Neden kardeşimin karısı aile içinde kıyafetleriyle teşhirciliğiyle anılsın..Siz ister misiniz gelininixin bu şekilde tanınmasını! kaç kere bu nedenle kavga etti adam yalnızken istersen havuza çıplak gir bizene

Kadının hiç aklı yok özellikle evine çağırıp sizin yanınızda kocanıza kur yapacak?
Yakınınız da olsa bir ortamdan, tavırdan rahatsız olabilirsiniz yapacağınız şey minimum seviyede biraraya gelmek olur en fazla.
Ama siz kadına demediginizi bırakmamışsınız.

Edep,edep deyip durmuşsunuz ama bir kadına, ve hatta kardeşinizin eşine, sırf sizin gibi değil diye, böylesi konularda ağzınıza sakız etmek ne oluyor tam olarak? Eşinize de kadınla ilgili neler söylediniz kim bilir? Kocanızın aklı kayacak korkusuna kadına söylediğiniz şeyler sizin terbiyenizi koyuyor ortaya.

Ailesi kapalı olup açılıp saçılan kadınları görünce gerçekten anlamıyorum nasıl yetiştiriliyorlar acaba ??
Sizin anlama konusundaki yeteneksizliğiniz herkesin malumu artık. Bunu da anlamamanıza şaşırmıyorum.

Annem babam 5 vakit namazını kaçırmayan dini yaşamaya çalışan insanlar. Annem kapalı. Hatta halalarım teyzelerim yengelerim..

Ben kapalıyım. Erkek kardeşim alkol alır değişik saçlı küpeli falan biri. Kızkardeşim şu an tatilde minili croplu bikinili fotolarını atıyor. Ama hiç namaz kaçırmaz mesela.

Üçümüzü de aynı anne baba yetiştirdi.

Bu fark neden var biliyor musunuz? Ailemiz bizleri BİREY olarak gördü. Fikirlerini söyleseler de bazı hallerimizden yaptıklarımızdan belki rahatsız olsalar da baskı diretme yapmadılar. Bizi biz olarak bıraktılar.

Kadın sizin düşündüğünüz gibi eşinize asılmak istese, bunu hepinizin yanında mı yapar ya.
Muhtemelen doğum sonrası hormonlarınız ve fiziginiz değiştiği için kiskandiniz bu kadar.
Fiziğim değişmedi kiloda verdim eski halimdeyim kendimle ilgili sıkıntım yok bunun hormonlarla ilgisi yok tüm aile rahatsız bu durumdan anlatabildim mi ! ilk defa bir araya geldiğimiz bir insan değil kendisi 3 yıldır hayatımızda

Tüm aile kuduruyor desenize

gülsenin namus diye bir sarkisi var cok severim dinleyin bir

Ben o kısmı anladım. Ama konu sahibi diyor ki defalarca kez uyarıldı.
Benim sorum farklı.
Her konuştuğumuzla iletişim kurabiliyor muyuz
Konu sahibinin söylediklerine inanmıyorum ben.

Hayır her konuştuğumuzla iletişim kuramıyoruz. Kuramadıklarımızı hayatımızdan çıkartıyoruz genelde. Ama burda iletişim kurulacak bişey yok çünkü gelinin haberi yok.

Nerden biliyorsunuz? Ettiyse de ikisinin problemi altın diye de kocanız sizle kavga etti mesela oluyor böyle şeyler

Ben o anlamda demedim yanlış anlaşılmasın ama kendi eşi kardeşi annesi ve kardeşinin eşinin yanında kapalı giyinmesine gerek yok. Kendisi bu ortamda kapalı giyinmeyi tercih ediyorsa karşısındakine bir şey demeye hakkı yok.

Ben bunu hiç anlamıyorum. Kardeşiniz belli ki böyle görmüş beğenmiş gelininizi. Yaşam tarzı sana uymayan biriyle evlenip sonra hadi yaşam tarzını tamamen değiştir diye baskı yapıp hayatını kavga dövüşle geçirmek neden? Kardeşiniz bu durumdan rahatsız oluyor ve sürekli kavga ediyorsa neden böyle bir kadınla evlendi? Mazoşist mi? Sürekli kavga bağırış çağırıştan zevk mi alıyor?

Veya kardeşiniz sizin zannetiğiniz gibi biri değil. Bu durum umrunda bile değil. Siz sadece umrunda sanıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…