- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
-
- Konu Sahibi karanfilla
Ailesi kapalı olup açılıp saçılan kadınları görünce gerçekten anlamıyorum nasıl yetiştiriliyorlar acaba ??
Tamam işte kocanız en zor testi başarıyla geçmiş. Sorun ne o zaman ?Kocam edepsiz bi tip olsaydı onun gibi rahat olurdu
Bu bakış açısı ile sizi kıyafetinizle ilgili uyaran kayınpederınizin yanında daha dikkat edersiniz.Kayınpederim yok o yüzden net yorum yapamam. Tavrına göre değişirdi durum. Asla uyaramaz diyemem. Babam uyarabilirse kayınpederim de uyarabilir.
Kim sizi bütün yaz ağırlamayı kabul edecekti ayolBedava havuz muo kadar meraklı olsaydım tüm yazı orda geçirirdim ısrarlara dayanamadım yoksa karşılaşacağımız manzarayı az çok tahmin ediyorduk da bu kadar değildi..herkesin edep haya anlayışı farklı
Valla mı? Cam çerçeve indirmek gibi mi mesela? Anlatsanıza nasıl bir edep o?Artık erkekler kadınlardan daha edepli maalesef
Sizin kocanız değil amaArtık erkekler kadınlardan daha edepli maalesef
Size ne kime ne??? Bunu tesettürlü bir kadın olarak söylüyorum. Ben örtülüyüm istediğim gibi örtünürüm. Öteki açıktır isterse poposunu açar kime ne ya kime ne?Ailesi kapalı olup açılıp saçılan kadınları görünce gerçekten anlamıyorum nasıl yetiştiriliyorlar acaba ??
Bencede biraz edepli olsunlar yahu. Sortla geziyolar gözümüz bacaklara kayiyor, bide daracik daracik giydiler mi popo hep meydanda.Artık erkekler kadınlardan daha edepli maalesef
Haklı olduğunu düşünürsem dikkat ederim haksız olduğunu düşünürsem oturur konuşur müdahale edemeyeceğini söylerim. İnsanız ya hani, konuşabiliyoruz öyle bir yeteneğimiz var.Bu bakış açısı ile sizi kıyafetinizle ilgili uyaran kayınpederınizin yanında daha dikkat edersiniz.
Yada kayınpederinizi çağırmazsınız.
Yanaklar gözükmüyorsa edepli, yanaklar açıksa no edep.Esin de cam cerveve indirip evinizdeki tüm olayları annesine anlatan insandı
Çok mu edepliydi
ya tabi tabi kesin rahatsiz olmustur.Kocam edepsiz bi tip olsaydı onun gibi rahat olurdu
Fakat konu sahibinin tavrından bunun anlaşılamayacağı ortada değil mi?Haklı olduğunu düşünürsem dikkat ederim haksız olduğunu düşünürsem oturur konuşur müdahale edemeyeceğini söylerim. İnsanız ya hani, konuşabiliyoruz öyle bir yeteneğimiz var.
ay ltf sizin gibi edep haya istemiyorum. Ozaman size gore tum bikini giyen kadinlar namussuz oylemi vah vah cok uzuldum simdi ben.Bedava havuz muo kadar meraklı olsaydım tüm yazı orda geçirirdim ısrarlara dayanamadım yoksa karşılaşacağımız manzarayı az çok tahmin ediyorduk da bu kadar değildi..herkesin edep haya anlayışı farklı
Tekrar söylüyorum gelinin konu sahibinin kıskançlık krizlerinden haberi yok...Fakat konu sahibinin tavrından bunun anlaşılamayacağı ortada değil mi?
Her konuştuğumuzla iletişim kurabiliyor muyuz
Ben o kısmı anladım. Ama konu sahibi diyor ki defalarca kez uyarıldı.Tekrar söylüyorum gelinin konu sahibinin kıskançlık krizlerinden haberi yok...