Kardeşimin eşinin tavırları?

Kayınpederim yok o yüzden net yorum yapamam. Tavrına göre değişirdi durum. Asla uyaramaz diyemem. Babam uyarabilirse kayınpederim de uyarabilir.
Bu bakış açısı ile sizi kıyafetinizle ilgili uyaran kayınpederınizin yanında daha dikkat edersiniz.
Yada kayınpederinizi çağırmazsınız.

Kim sizi bütün yaz ağırlamayı kabul edecekti ayol iki gün gittiğinize şükredin siz. Bi su ve güneş görmüş cildiniz.

Ailesi kapalı olup açılıp saçılan kadınları görünce gerçekten anlamıyorum nasıl yetiştiriliyorlar acaba ??
Size ne kime ne??? Bunu tesettürlü bir kadın olarak söylüyorum. Ben örtülüyüm istediğim gibi örtünürüm. Öteki açıktır isterse poposunu açar kime ne ya kime ne?

Bu bakış açısı ile sizi kıyafetinizle ilgili uyaran kayınpederınizin yanında daha dikkat edersiniz.
Yada kayınpederinizi çağırmazsınız.
Haklı olduğunu düşünürsem dikkat ederim haksız olduğunu düşünürsem oturur konuşur müdahale edemeyeceğini söylerim. İnsanız ya hani, konuşabiliyoruz öyle bir yeteneğimiz var.

Haklı olduğunu düşünürsem dikkat ederim haksız olduğunu düşünürsem oturur konuşur müdahale edemeyeceğini söylerim. İnsanız ya hani, konuşabiliyoruz öyle bir yeteneğimiz var.
Fakat konu sahibinin tavrından bunun anlaşılamayacağı ortada değil mi?
Her konuştuğumuzla iletişim kurabiliyor muyuz

ben esinize asildigini dusunmuyorum kadinin yani oyle olsa bence o isi yapmak icin kendi evini secmezdi. bir de ne alaka sadece giyimle bu sonuca varilmaz.

kadin pek yol yordam bilen biri degil gibi geldi bana maksimum. onu da siz uyarmayin. uyarilacak bir sey degil. hosunuza gitmiyorsa gorusmeyin.

Ayyyy edep adap olayını kıyafetten ibaret gören model gelmişşş. Hanım hanıım milletin popo yanaklarına kadar konuşmak da edepsizliktir. İnsanların hayatına pervasızca karışmak da adap dışıdır. Görümce sizi ortadan ikiye çatlatmış belli yani gelmiş burada nefret kusuyorsunuz. Girmeyin aynı ortama ? Niye giriyorsunuz madem bu kadar nefret ediyorsunuz ? Para kardeşimde demişsiniz, kardeşim kadına katlanıyor demişsiniz, çıkar evliliği demişsiniz. Para kardeşinizde ise kardeşiniz niye kadına katlanıyor ? Neyin çıkarı bu ? Yoksaaa para kadında da siz o çok edepli ailenize toz mu kondurmak istemiyorsunuz ? Hemcinsinize biraz saygılı olun lütfen. Gına geldi sizin gibi kadınlardan bana.

ay ltf sizin gibi edep haya istemiyorum. Ozaman size gore tum bikini giyen kadinlar namussuz oylemi vah vah cok uzuldum simdi ben.

ben ara sayfalari okuyamiyorum ya konudaki kadin tam olarak ne giyiyormus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…