Eşimle evlendik, eşim benim işyerim var diye geldi ortak olduk. O benim şehrime taşındı. Sonra eşimle birlikte kazancımız iyi olmasına rağmen yaptığımız işi sevmediğimiz için oturduk sınava çalıştık evliliğimizin ilk senesinde o mülakatı geçti ben geçemedim. Sonra onun 2 yıl stajı vardı. Ama bulunduğumuz şehirde olmuyor staj. İlk sene evimize yakın bir ile staj yapmaya gitti geldi, ben de ofisimde çalışmaya devam ettim. Yani aynı ilde sayılırdık. Stajının ikinci senesi Ankarada idi, oraya taşındık birlikte, çünkü evimize uzaktı ve gelip gitmesi zor olurdu. Ben de işimi uzaktan ama işimin olduğu şehre gidip gelerek sürdürdüm. Yeni iş almadım, kurum sinavlarina ve Kpss'ye calistim, zaten taşınacağız, tayin olacağız staj bitiminde diye. Ama kurum sınavlarının mülakatindan elendim Kpss'de yeterli puani alamadim.
Eşim şu anda stajı bitti bitirme sınavına girmeyi bekliyor ve aynı ildeyiz. Günde 8 saat calisiyor ortalama. Ailem evimize 5 dakika aracla ben de günde 5 saat ailemle vakit geçiriyorum. Eşimin sınavı bitince ilk kez asaleten tayin olacak. O da bebeğin doğumuna denk gelecek yüksek ihtimal. O zaman iznini kullanacak ve bizimle kalabildiği kadar kalacak, evi taşıyacak ailem de taşınmasına vs yardım edecek evin. Eşim de orada bir düzen kurunca, ben mevcut işimi uzaktan sürdürebilir hale gelince onun yanına gideceğim. Tahmini olarak bebek doğduktan 3 ya da 6 ay sonra giderim. Ofisi de duruma göre kapatırım ya da kapatmam. Bebek de korunurken oldu, 3 yıllık evliyim. Ben de atandığımiz yerde olmasını istiyordum. Ama her şey karıştı. Buradaki yorumlar da her şey karışık olduğu için ve ben tam anlatamadigim ya da anlasilmadigim için yer yer bana incitici ve acımasız geldi.