Aldırsın aldırmasın diyemem. Bu durumu yaşayan ben değilim çünkü ama Ben bu olaylara hep şöyle bakarım: doğumda ya da sonradan sakat kalsa ne yapacaktınız? Sağlıklı bir hamilelik olsa ama Var olan binlerce genetik hastalıktan biri ile doğsa ne yapacaktınız? Eğer kendini güçsüz hissediyorsa aldırması daha mı doğru bilemedim. Çünkü o evlada güçlü ve mücadeleci bir anne lazım. Yoksa hayat onun için çok zorMerhabalar, bugün aldığım haberle şoka uğradım, şu an hiçbir şey yapamıyorum. Kardeşim 5 aylık hamile ve bebekte down sendrom riski çıktı. İlk çocuğu tüp bebekti bu istemediği halde normal yollarla oldu ilk çocukta bile aşırı zorlanıyordu şimdi nasıl bakacak nasıl olacak sürekli aklıma kötü şeyler geliyor. Kardeşim normalde de güçlü biri değil, nasıl kaldıracak bunu hiç bilmiyorum o çocuğun bakımını nasıl üstelenecek, çocuğa bakarken içten içe isyan eder mi biz nasıl ona destek olacağız?
Down sendromun kesin olup olmadığını çğrenmek için sıvı alınıyormuş bu sıvı da bebek sağlıklıysa bebeğe zarar verebilirmiş ne yapmalıyız? Neye göre buna karar vereceğiz biz şimdi? Eşi inançlı biri o da bir can öyleyse de canına kıyamam demiş ama bana göre kardeşim bu sorumluluğu alabilecek kadar güçlü biri değil. Nolur bir akıl verin ne yapmalıyız sneye göre karar vericez biz ?
O çocuk sağlıklı yaşıtlarının yaptığı şeyleri yapamayınca üzülmeyecek mi ? Bazı tuhaf insanlar ona kötü bakınca,çocuklarını uzaklaştırınca hem annesi hem kendisi üzülmeyecek mi ? Bir de bu taraftan bakınBebegi aldirmanin imasi bile hos degil hatta korkunc..Sonra daha buyuk imtihanlara ugrarsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?