Kardeşimin bebeğinde down sendrom riski

Kardeşiniz nasıl?doğum yaptı mi?umarım bebek sağlıklıdır

Benim kardeşim söyledi bana bebekleri down sendromluymuş. 9 aylık şuan üzüntümden ölecegim cidden aklımdan çıkmıyor

Merhaba bebeği doğurdumu acaba kardesiniz merak ettim.

Aynı şeyleri ablam yaşadı hamileliğin 7 ayına kadar devamlı riskli polikliniğinde muayne oldu hi sürü kağıt falan ona da sıvı alalım demişti eşiyle kendisi istemedi sonuçta down s. Olsa bile doğuracaktı öyle bi risk almadı doğumdan sonra toplam 13 ebe hemşire doktor vs gelip muayne etti ve sonuç down sendromlu değil çok şükür eski bi konuymuş inşallah kardeşiniz sağ salim doğum yapmış kucağına almıştır

Merhaba bebeği doğurdumu acaba kardesiniz merak ettim.

Merhaba, bebek çok şükür 10 gün önce sağlıklı doğdu merak eden herkes için cevap olmuş olsun bu mesaj. Bebek sağlıklı doğdu ama tüm aileyi covid sardı. Kardeşim covid pozitif olunca 1 hafta bebeğe ben baktım ama çok şükür şu an ikisinin de sağlıkları iyi. Buradan moral veren, merak eden herkese teşekkür ederim.

Merhaba yeğeninizin durumu nasıl merak ettim

Merhaba yeğeninizin durumu nasıl merak ettim

Merhaba çok şükür Ekim ayında nur topu gibi bir kızımız oldu şu an da sağlığı iyi. Eşe dosta sorunca öğrendik ki bir çok kişi doğumdan önce bu şekilde tedirgin ediliyor biz aminosemtez testi yaptıracaktık bir de iyi ki yaptırıp bebeğin sağlığını riske atmamışız.

Çok sevindim darısı başımızA inşDowm sendromlu olduğunu neye dayanarak dedi doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…