Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kardeşim söyledi bana bebekleri down sendromluymuş. 9 aylık şuan üzüntümden ölecegim cidden aklımdan çıkmıyorBenimde kardeşim akraba evliligi yaptı kuzenim ile. Elimden geleni yaptım evlenmemeleri için çünkü akraba evliligi yapmış teyzemin engelli çocuğu var. O bizim için bir örnekti. Neyse bana söylemeden nişanlandı kardeşim haber bile vermeden sonra dugunleri yapıldı. Evlendiklerinden 1 sene sonra da kardeşimin eşi hamile kaldı. Çok sorunsuz bir hamilelik geçirdi. Bebek normal bir şekilde dünyaya geldi geçen kasimda. Şimdi bebeğin fotoğraflarını gönderiyorlar ayrı sehirlerdeyiz corona falan derken ziyaret edemedim çocuk down sendromlu gibi görünüyor, eşim de fotoğrafına bakıp o şekilde yorum yaptı bende eşime kızdım. Kardeşimin çocuğu down sendromlu bence ve benim zamanında söylediklerim çıktı diye sanırım benden gizliyorlar. Kafayı yemek üzereyim sorumsuzluklarından. Kendilerine benden çok üzülmüyorlar
Merhaba bebeği doğurdumu acaba kardesiniz merak ettim.Merhabalar, bugün aldığım haberle şoka uğradım, şu an hiçbir şey yapamıyorum. Kardeşim 5 aylık hamile ve bebekte down sendrom riski çıktı. İlk çocuğu tüp bebekti bu istemediği halde normal yollarla oldu ilk çocukta bile aşırı zorlanıyordu şimdi nasıl bakacak nasıl olacak sürekli aklıma kötü şeyler geliyor. Kardeşim normalde de güçlü biri değil, nasıl kaldıracak bunu hiç bilmiyorum o çocuğun bakımını nasıl üstelenecek, çocuğa bakarken içten içe isyan eder mi biz nasıl ona destek olacağız?
Down sendromun kesin olup olmadığını çğrenmek için sıvı alınıyormuş bu sıvı da bebek sağlıklıysa bebeğe zarar verebilirmiş ne yapmalıyız? Neye göre buna karar vereceğiz biz şimdi? Eşi inançlı biri o da bir can öyleyse de canına kıyamam demiş ama bana göre kardeşim bu sorumluluğu alabilecek kadar güçlü biri değil. Nolur bir akıl verin ne yapmalıyız sneye göre karar vericez biz ?
Merhaba bebeği doğurdumu acaba kardesiniz merak ettim.
Merhaba yeğeninizin durumu nasıl merak ettimMerhabalar, bugün aldığım haberle şoka uğradım, şu an hiçbir şey yapamıyorum. Kardeşim 5 aylık hamile ve bebekte down sendrom riski çıktı. İlk çocuğu tüp bebekti bu istemediği halde normal yollarla oldu ilk çocukta bile aşırı zorlanıyordu şimdi nasıl bakacak nasıl olacak sürekli aklıma kötü şeyler geliyor. Kardeşim normalde de güçlü biri değil, nasıl kaldıracak bunu hiç bilmiyorum o çocuğun bakımını nasıl üstelenecek, çocuğa bakarken içten içe isyan eder mi biz nasıl ona destek olacağız?
Down sendromun kesin olup olmadığını çğrenmek için sıvı alınıyormuş bu sıvı da bebek sağlıklıysa bebeğe zarar verebilirmiş ne yapmalıyız? Neye göre buna karar vereceğiz biz şimdi? Eşi inançlı biri o da bir can öyleyse de canına kıyamam demiş ama bana göre kardeşim bu sorumluluğu alabilecek kadar güçlü biri değil. Nolur bir akıl verin ne yapmalıyız sneye göre karar vericez biz ?
Merhaba yeğeninizin durumu nasıl merak ettim
Çok sevindim darısı başımızA inşDowm sendromlu olduğunu neye dayanarak dedi doktorlarMerhaba çok şükür Ekim ayında nur topu gibi bir kızımız oldu şu an da sağlığı iyi. Eşe dosta sorunca öğrendik ki bir çok kişi doğumdan önce bu şekilde tedirgin ediliyor biz aminosemtez testi yaptıracaktık bir de iyi ki yaptırıp bebeğin sağlığını riske atmamışız.