Kardeşime nasıl yardımcı olabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce iş yerinde eşyalarını girişte bıraktığı için adamla karşılaşmaya fırsat yaratıyorsun demiş, yolda kalabalık bir erkek grubunun yanından geçmiş bilerek geçtin yine ağzının suyu akıyor diye 2 gün hayatı zehir etmiş bir insan. ben anlamıyorum bir insan bu şekilde nasıl devam eder bir ilişkiye, bu kadar güvenmeyip nasıl sürdürür

ülkecek sorunluyuz

ülkecek sorunluyuz
Dışarıdan birine anlatsanız kesinlikle inanmaz öyle bir izlenim bırakmış herkeste. Böyle şeyler duyup yaşadıkça gerçekten nasıl insanlar içinde yaşıyoruz diye şaşırıyor insan. Gerçi bizim kız da kendine yapıyor ne yapıyorsa

Muhtemelen bu dediği her şeyi kendi yapıyor. Suç bastırıyor olabilir, imkanınız varsa adamı mercek altına alın, bir şey yakalarsanız belki kardeşiniz soğur ondan.

Muhtemelen bu dediği her şeyi kendi yapıyor. Suç bastırıyor olabilir, imkanınız varsa adamı mercek altına alın, bir şey yakalarsanız belki kardeşiniz soğur ondan.
Onu da söyledim, adam sürekli ben yapacak olsam senin yanında işim ne diyip duruyormuş, kardeşim peki ben neden senden ayrılmayayım öyle bir şey olsa ne mecburiyetim var demiş adam da senin ruhun.... Gibi bir cevap yazmış. Düşündükçe elim ayağım titriyor

Erkek milleti çeşitlilik sever, o saf kıza söyle bunu. Yazık yahu, bir an ergenliğimi gördüm. Arkamda kapı gibi ailem olmasa böyle bir pisliğin elinde mahvolacaktım belki de.

Erkek milleti çeşitlilik sever, o saf kıza söyle bunu. Yazık yahu, bir an ergenliğimi gördüm. Arkamda kapı gibi ailem olmasa böyle bir pisliğin elinde mahvolacaktım belki de.
Allah kurtarmış sizi de, biz de daha fazla zarar görmeden kurtuluruz inşallah. Bu şekilde mi davranıyordu size de, geri dönmeye çabaladı mı hiç

Ergenlik dediniz de kız kardeşim biraz geç yaşta bu şekilde ilişkilerin içine girdi belki o da daha erken yaşta bazı şeyleri yaşasaydı bu kadar kötü olmazdı

Yapılan her şeyi sindirmiş ve hala kendine suç buluyor. Bu şekilde tutulana kadar biz nasıl fark etmedik anlamıyorum
Tutulma degil aslinda bu evet sevmis artik kendinden odun vermeler basini alip gitmeye baslamis bence karsi taraf tarafindan manipule edilmis bi kendi zincirlerini kirsa bence duzelir gencecik daha cunku baska birilerini sevebilir sonucta kimse ilk sevdigiyle beraber degil vardir illaki ama cogunluk boyle
Psikolojik destek alsin
Ha bu seferde diyebilir ben deli miyim diye belki
ona psikolojik destegin kotu bi sey olmadigini gunumuzde cogu insanin icinde biriktirdiklerini anlatarak rahatladigini soyleyip ikna edebilirsiniz

Sevdim diyor o da ama bir yerden sonra kendisi de devam edemeyeceği bir noktaya gelecekti, sevgi çok şey ama her şey değil malesef ileride yaşayabileceklerini öngöremiyor çünkü bazen çok iyiymiş çocuk eskisi gibi olabilir mi diye hala bir umut. Konuşacağız yardım alması için ben yanına gittiğimde işten çıkmasını da teklif edeceğiz bakalım umarım öyle bir tepki vermez

Insallah vermez
Onu guzel gunlerin bekledigi bunun yavas yavas aslinda bi esarete dondugunu bilmesi gerek eger ilerlerse bu iliski kendinden iyice odunler verecegi ozgurlugunun kisitlanacagini istedigini yapmak istesede ona bagli kalmak zorunda oldugunu bilmek zorunda

Ergenlik dediniz de kız kardeşim biraz geç yaşta bu şekilde ilişkilerin içine girdi belki o da daha erken yaşta bazı şeyleri yaşasaydı bu kadar kötü olmazdı
Ister gec girsin ister erken bu tarz seylere eger boyle bi sey yasayacaksa yasamis olur bunun aslinda erkeni geci yok simdi onun yapmasi gereken sadece onune bakip dimdik bi sekilde ayaga kalkmasi

Bunları da ileteceğim kendisine çok sağ olun, dışarıdan ben çok rahat görebiliyorum ama içindeyken bu şekilde düşünemiyor sanırım umarım farkına varır

Ister gec girsin ister erken bu tarz seylere eger boyle bi sey yasayacaksa yasamis olur bunun aslinda erkeni geci yok simdi onun yapmasi gereken sadece onune bakip dimdik bi sekilde ayaga kalkmasi
Vazgeçilmez olduğunu düşünmesini ona bağladım ben biraz da, daha önce bir ayrılık yaşasa dünyanın sonu olmadığını bir süreç olduğunu daha rahat anlardı sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…