- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.305
- 35
-
- Konu Sahibi Mrsdarcyyy
O zaman kafada bitirecekMalesef zaten toplamda 5 6 kişiler mutlaka görme durumu olur
Uzun süre işsiz kaldı o ara da çok kötü olmuştu boşluktan ama haklısınız bu durumu devam ettirmek de zarar verecek Allah yardımcımız olsunElbette işten çıkmalı.
Bir psikopatla aynı ortamda ezilip sağlığını yitireceğine, anasının dizinin dibinde yaşasın. Gezsin tozsun.
Yardım almasını önereceğim sağ olunO zaman kafada bitirecek
İş çok can sıkıcı bir hal alırsa bana kalırsa işten çıkmak mantıklı. Kardeşiniz duygusal açıdan güçlü biri olsaydı çıkmasın derdim. Çok üzüldüm kardeşinizin haline. Adam manyak ve kardeşinizin ruhunu emiyor. Ne pahasına olursa olsun irtibat kesilmeliAdam hiçbir şekilde inanmıyormuş kız kardeşimin söylediklerine, her hareketinin altında bir şey aramaya başlamış. Ne dese sen öyle düşünüyorsun ki bana öyle dedin diye hiç aklında olmayan şeyleri koymuş önüne ve asla yanılmam diyormuş. Şimdilik ulaşamaz ama işe başlayınca ne yapacağız çıksa daha mı iyi olur sizce. Küçük yerdeyiz tekrar iş bulması zor olabilir
Anlattığından beri ben de nasıl fark etmedim bu kadar şeyi gözümüzün önünde ne yaşamış diye üzülüyorum, çok güçsüz ve sürekli böyle şeyler yaşayacakmış gibi geliyor, insanlara gerektiğinden çok fazla değer verip üzülen kendi oluyor. Sağ olun iş için konuşacağım kendisiyle haklısınızİş çok can sıkıcı bir hal alırsa bana kalırsa işten çıkmak mantıklı. Kardeşiniz duygusal açıdan güçlü biri olsaydı çıkmasın derdim. Çok üzüldüm kardeşinizin haline. Adam manyak ve kardeşinizin ruhunu emiyor. Ne pahasına olursa olsun irtibat kesilmeli
şu an o işe gitmesi daha kötü onun için, işten ayrılıp psikolojik destek almalı ve başka iş bakmalıİşi çok zor buldu zaten bir de evde oturursa daha kötü olur mu diye düşünüyoruz. Adam çok ağır konuşup bırakmış umarım dönüş yapmaz
Kardesin karakterinde bırı adamin ilk adımında onunla barısır.Allah beterinden korudu biz de öyle diyoruz ama o kadar şeye susmuş olması beni korkutuyor habersiz görüşür diye tekrar
Haklısınız umarım yardım aldığında bir faydası olur. Çünkü böyle birinden kurtulduğunu şükredeceğine günlerdir aç ve gözü yaşlı gezmesi bizi de çok üzüyorşu an o işe gitmesi daha kötü onun için, işten ayrılıp psikolojik destek almalı ve başka iş bakmalı
O kadar ağır şeyler yazmış ki ben düşünüp buraya yazmaya utanıyorum, annem bir daha yazmaya yüzü olmaz o kadar laftan sonra diyor ama defalarca küs barış bir araya gelmişler ve eminim o zamanda da bu laflar edildi. Döner mi sizce korkmakta haklı mıyımKardesin karakterinde bırı adamin ilk adımında onunla barısır.
Bırbırlerınden uzak mi tutarsınız, sız adamın karsısına cıkıp uzak dur mu dersiniz bilmiyorum.
Kardesin ilk fırsatta donecek ve adam boyle kurban olmaktan rahatsız olmayan kardesını kacırmak ıstemedıgı ıcın adım atacak zaten.
Şimdi üzülür, zamanı gelince bir şeyleri fark ederse bu kez böyle birine üzüldüğüne üzülür. Sizin gibi bir ablası olması da çok güzel. Hem derdini anlatabileceği, hem yol aramasına yardımcı olan bir ablası var. Kardeşiniz için imkan varsa bir uzman desteği alması onun yararına olur. Şimdi bu ilişkiden kurtuldu ama farkındalık kazanmadığı takdirde başka bir gün yine canı yanabilir.Haklısınız umarım yardım aldığında bir faydası olur. Çünkü böyle birinden kurtulduğunu şükredeceğine günlerdir aç ve gözü yaşlı gezmesi bizi de çok üzüyor
Haklısınız biz de üzülsün ama bazı şeylerin farkına varsın ki aynı hataları yapmasın istiyoruz. İmkanları zorlayacağız bu şekilde devam ederse tek başına atlatabileceği bir şey mi bilmiyoruz. Bir arkadaş narsist demiş adam için biraz baktım çok kötü etkiler bırakabiliyormış insan hayatında toparlanır umarım kısa süredeŞimdi üzülür, zamanı gelince bir şeyleri fark ederse bu kez böyle birine üzüldüğüne üzülür. Sizin gibi bir ablası olması da çok güzel. Hem derdini anlatabileceği, hem yol aramasına yardımcı olan bir ablası var. Kardeşiniz için imkan varsa bir uzman desteği alması onun yararına olur. Şimdi bu ilişkiden kurtuldu ama farkındalık kazanmadığı takdirde başka bir gün yine canı yanabilir.
Önemli olan karşısındaki adamın iyi veya kötü olması değil ki. Mühim olan kardeşinizin güçlü olabilmesi, farkındalık kazanabilmesi. Böyle olduğu takdirde günün birinde karşısına yine çok kötü biri çıktığında hayır diyebilir ve yolları ayırabilir. Hayatta karşımıza hep iyi insanlar çıkmayacak. Bu olayı bir şekilde atlatır, öyle veya geçer. Ama bu kadar her şeye tamam demesinin, kaybetmekten çekinmesinin, sindirilmiş olamanın altında yatan sorunlar neler, bence bu önemli.. Sorunun asıl kaynağını çözdüğünüz takdirde ileride yaşayacağı olaylarda sergileyeceği duruş ve buna bağlı hayatı daha farklı olur bence..Haklısınız biz de üzülsün ama bazı şeylerin farkına varsın ki aynı hataları yapmasın istiyoruz. İmkanları zorlayacağız bu şekilde devam ederse tek başına atlatabileceği bir şey mi bilmiyoruz. Bir arkadaş narsist demiş adam için biraz baktım çok kötü etkiler bırakabiliyormış insan hayatında toparlanır umarım kısa sürede
Evet doner.O kadar ağır şeyler yazmış ki ben düşünüp buraya yazmaya utanıyorum, annem bir daha yazmaya yüzü olmaz o kadar laftan sonra diyor ama defalarca küs barış bir araya gelmişler ve eminim o zamanda da bu laflar edildi. Döner mi sizce korkmakta haklı mıyım
Adamın her dediğine tamam demiş, her lafı yutmuş ve genel olarak insanlarla ilişkileri hep bu şekilde oldu ve karşılığında üzülen, günlerce bu duruma düşen kendisi oldu. Kendini değersiz görüyor gibi geliyor bana. kardeşim diye demiyorum etrafındaki insanlardan çok daha iyisini hak ediyor ama bağımlı biri gibi davranıyor ona nasıl davranılırsa davranılsın sadece etrafında birilerinin olması yetiyorÖnemli olan karşısındaki adamın iyi veya kötü olması değil ki. Mühim olan kardeşinizin güçlü olabilmesi, farkındalık kazanabilmesi. Böyle olduğu takdirde günün birinde karşısına yine çok kötü biri çıktığında hayır diyebilir ve yolları ayırabilir. Hayatta karşımıza hep iyi insanlar çıkmayacak. Bu olayı bir şekilde atlatır, öyle veya geçer. Ama bu kadar her şeye tamam demesinin, kaybetmekten çekinmesinin, sindirilmiş olamanın altında yatan sorunlar neler, bence bu önemli.. Sorunun asıl kaynağını çözdüğünüz takdirde ileride yaşayacağı olaylarda sergileyeceği duruş ve buna bağlı hayatı daha farklı olur bence..
İşte bu durumdan kurtulursa karşısına iyi - kötü karakterde kim çıkarsa çıksın bir şekilde doğruya yönelmesi daha kolay olacaktır. İmkanınız varsa uzman desteği almasını tavsiye ederim.Adamın her dediğine tamam demiş, her lafı yutmuş ve genel olarak insanlarla ilişkileri hep bu şekilde oldu ve karşılığında üzülen, günlerce bu duruma düşen kendisi oldu. Kendini değersiz görüyor gibi geliyor bana. kardeşim diye demiyorum etrafındaki insanlardan çok daha iyisini hak ediyor ama bağımlı biri gibi davranıyor ona nasıl davranılırsa davranılsın sadece etrafında birilerinin olması yetiyor
Mesajı attığım için bana kızdı ve bir süre dargın kaldı, daha fazla karışırsam gizlemeye başlayacak diye çekiniyorum ama sanırım şu an çok da sağlıklı düşünemiyor ben de bizimkiler bir görünse mi çocuğa diye düşünüyorum. Abimden çekiniyor muş birazEvet doner.
Okadar agır seylere karsı, affedip barısan bir kardesın var. Neden onları yazdıgı ıcın utansın ki, sinirliydim yazarken senı seviyorum dedıgı an kardesın affedecek.
İsten cıksın ve bence olaya siz mudahil olun.
Mecburen imkanları zorlayacağız artık , teşekkür ederim sizeİşte bu durumdan kurtulursa karşısına iyi - kötü karakterde kim çıkarsa çıksın bir şekilde doğruya yönelmesi daha kolay olacaktır. İmkanınız varsa uzman desteği almasını tavsiye ederim.
Deneyeceğiz sağ olunİyi bir psikolojikla görülmeye ikna edebilirsiniz