Kardeşime- Aileme Ayıp Mı Ettim? Maddi Meseleler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kendi kardeşime kızmışım bir de sizin abinize bilendim vallahi.
Herhalde eşim son nokta olurdu, kendime yapılanı hazmetmesi kolay oluyor bazen de eşime bişeu yapılsa sanırım ben de yakardım gemileri.

Aaa trip en sevdikleri şeydir, bizim yanımızda yaşıyor gibisiniz nokta atışı yorumlar.
Aaa hikaye çok tanıdık hem annem hem babam bu ikinci kalan cocuklardi sagolsunlar çok kullandirdilar kendilerini en çok bu süreçte çocukları olarak biz yıprandık çok iyi bilirim bu tür aileleri . Ben size söyleyim siz öz değerine odaklanın siz çok değerlisiniz , önemlisiniz artık ailenize kendinizi kanıtlamaya çalışmayın . Merhamet göstererek sevgi beklemeyin . Bu konu sizinle alakalı değil . Kendinizi de öyle değil ya onlar ayrım yapmıyor diye kandırıp sürekli kullandirmayin .

Çok sağolun gerçekten kalbime dokundu mesajınız yürekten teşekkür ederim.

ne ayıbı onlar size ayıp etmiş ev alınmış araba alınmak için kırk takla atılıyor ee siz necisiniz kesinlikle büyük ayrımcılık var

Kendi kardeşime kızmışım bir de sizin abinize bilendim vallahi.
Herhalde eşim son nokta olurdu, kendime yapılanı hazmetmesi kolay oluyor bazen de eşime bişeu yapılsa sanırım ben de yakardım gemileri.
Ya esimi onun evine götğrmemeye calışıyordum. Özensiz davranıyor ev haliyle oturuyor vs. Senede bir gidiyoruz biraz derli toplu olunmalı. Bir de çekirdek aike içinde gecimsşzler. O ona o ona saydıryor. Bizi davet etseler bile javga gürültğ. O yğzden eşimi götürmek istemiyordum ona. O tuttu babamın evinde yaptı yapacagını

Çok özür dilerim kendim de böyle biri olduğum için bu söyleyeceğim laf bana da geçerli ama ailenin enayisi diye biri oluyor her ailede. İşte biz bu oluyoruz

Çok sağolun gerçekten kalbime dokundu mesajınız yürekten teşekkür ederim.
. Doğan Cüceloğlu ve Adem Güneş gibi hocalardan öz değer konularinu ve bu aile dinamiklerinin hasarlarini tedavi etmeyi dinleyebilirsiniz. Umarım çok guzel bir hayatınız olur eşinizle birlikte

Çok özür dilerim kendim de böyle biri olduğum için bu söyleyeceğim laf bana da geçerli ama ailenin enayisi diye biri oluyor her ailede. İşte biz bu oluyoruz

Sağolun, evet sanırım biz o enayileriz.. Ver ver diyenlere yağdırılıyor. Var var diyenlere lokma yok.

Forumdaki 4 ya da 5. Konu bu daha anne baba sağken mal mülk için dertlenenler.

Benim kimsenin malında gözüm yok. Kardeşimin üstüne bu kadar kürekle atmasalardı yine ağzımı açmazdım. Sizin aileniz 1 kişiye yağdırmamış 15 yıldır hala paylaşım yapmamışsınız. Eğer siz bakarken diğer kardeşiniz yeseydi farklı düşünebilirdiniz. Muhtemelen yesin, düşünmem dersiniz şuan. İnsan başına gelince farklı davranabiliyor.

Haksızlığın feriştahı yapılmış. Az bile konuşmuşsunuz.
Bu erkek evlatlara verilen kıymet, kız evlatlara yapılan üvey çocuk muamelesi benim sinirlerimi kaldırıyor ya. Çok sabırlısınız gerçekten.
Anne-babadan biri evlerden ırak hastaneye filan yatacak olsa, refakatçi olarak kız evlat koşar ama. Yine de en kıymetli erkek çocuk olur.

Konuşun, susmayın. Anne-baba olarak sizlere eşit davranmaları gerekir.

Teşekkür ederim, mesajı görünce sinirlerim bozuldu gülme krizim tuttu. Daha bugün öğlen babamı hastaneye götürdüm de.

Ben zaten konunun başında eşit olsa iyi olurdu hak budur dedim. Ama sağlar ve bu onların kararı ne yapabilirsiniz ki ? Allah korusun ölum olsa dava yolu açıktır.

Ben zaten konunun başında eşit olsa iyi olurdu hak budur dedim. Ama sağlar ve bu onların kararı ne yapabilirsiniz ki ? Allah korusun ölum olsa dava yolu açıktır.

Evet ben de biliyorum karar onların tamamen kendilerine kalmış. Ama işte kalp mantığın önüne geçiveriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…