Ya benimkinin herseyi var herseyi. Yani almaktan biriktirmekten bıkmış. Bunu söykesenbenim zaten var der. Ama aklı fikri felanca yerdeki evde gitse de tatil yapsa. Ver paranı git istediğin yere ya da komple kendine ev al. Tr de ev kalmamış o yarım evin derdine düştü. O jadar sinir oluyorum ki.
Okul bitince doktoraya basladım. Kadrom olmadıgı için zorluk yasadım bir süre. Babam da doktora yapmama karsıydı. Neyse o ara gecim sıkıntısı yasadım ama ögrenim kredisi çıktı sonra. Bu söz konusu abim. O para cok sen bana yolla da degerlendireyim demişti
yani bazısı parayla pulla kafayı bozmuş.
Değerlendirse kendine harcamaz bana saklardı bundan eminim ama simdi öğrenimden gelecek karı hesaplayan adam bir ay önce hiç daralma kardesim ben sana borc veririm dememişti. Ya o kadar iğrenc ki bana öğrenciyken para yollardı. Ama babama derdi ki ben peynire su su kadar para yolladım haberin olsun. Bu durumda babam da tam o jadar kesinti yapardı
yani bir miktar para var. Abim o parayı bana yollayıp benden minnet duymamı bekliyor bir yandan da babamın gözüne giriyor vay be iyi evlat diye. Ben de her ikisine borclu kalıyorum bogazıma diziliyor.
Şunları birine anlatsan olur böyle sey der gecer ama ben bunları toplayıp hesap yaptıgında abimin kötü bir insan oldugunu düşünüyorum ve de ondan soğuyorum.