- Konu Sahibi Nonsteroid
Malum üvey baba anneden genç. Yanlış okumadıysam. Annen bu konuya çok dikkat etmesi lazım. Yoksa kredi şu beya bu önemli değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek kardeş demiş ama :/Sanırım konu sahibi kızımız üvey baba kardeşime yan gözle bakarmısın korkusu olabilir,eğer öyle ise haklısın bu korkularında
Annenizin o adamla evlenmesini neden istemiyorsunuz?
Evet kardeşi erkekmiş. Olsun,Allah herkesin evladını bütün sapkınlardan korusun. Üvey babayı kastetmiyorum o ayrı. Genel olarak kütü kim varsa şerrinden korusun. İnşallah üvey baba,baba gibi baba olur kardeşine. Kol kanat gerer. Sende tıbbı bitirip doktor olursun inşallahErkek kardeş demiş ama :/
Benim dayim ikinci evliligini yaparken bunu oglundan sakladi. Bir taraftan utaniyordu (utanacak ne varsa bunda artik) ve öteki taraftan oglunun ona yüz cevireceginden korkuyordu. Evlendi ve ogöu haliyle ögrendi sonra. Su an babasinin yaninda yasiyor cünkü annesi ilgilenmiyor. Oglu (o zamanlar 12/13 yaslarinda)bana dedi ki "babamin evlenmesi zoruma gitmedi de. Karsida cikmazdim,ama benim en son duyan olmam cok zoruma gitti. Bana neden güvenmiyor?". Yeni esede bu yüzden biraz tepkili halbuki cok iyi bir bayan. Bence zamaninda söylenmeli. Anneniz "mecbur kabul edecek" gibi düsünüyor ama tepkiler agir olabilir
Tapu işi beni de huylandırdı.Annem de babamdan boşandı.Babam 3kez daha evlendi.Annem evlenmek isteyince karşı çıktım.İyi ki öyle yspmışım.Birde elin adamıyla uğraşacaktım.Araya el girince eski samimiyet kalmaz.Bu yaştan sonra ne mutluğu allasen.Bu kovada ölse yalnız kalmak için sürekli evlilik mi yapacak.Bu benim düşüncrm.Annenize söyleyin evlenmeden ne ortak borca girmesi.Aklını başına alsın.Annenin arkadaşı evlendi kızı tıpta oğlu eğitim fak.okuyordu.çocuklar üzüntüden sınıfta kaldı.kadına kendini zengin gösterdi adam sürekli kredi çektirmiş.çocukların babalarının çocuklara verdiği kredi kartından bile nakit çekmiş annenize söylemeyin diye tehdit etmiş.kadının kafa Dank ettiğinde borç batağındayfı.adamı boşadı şimdi emekli haliyle yeniden iş buldu çalışıyor. AAşk meşk boş iş devir kötü
Beni en iyi anlayan siz oldunuz ben de bu yüzden tepkiliyim ve verilecek ağır tepkilerden korkuyorum