- 19 Şubat 2018
- 16
- 0
- 28
- Konu Sahibi Nonsteroid
merhaba arkadaşlar. Ben 21 yaşında bir kızım. Annem ve babam 7 sene önce boşandı. Babam 2 ay önce yeniden evlendi ve başka bir şehire taşındı. Annem ve kardeşim birlikte yaşıyorlar. Ben üniversite için onlardan ayrıyım. Bundan yaklaşık 2 Yıl önce annem yanıma geldi. Bir adamla beni tanıştırmaya getirmiş. Ama kendisi hiç söylemedi söylese gelme diyeceğimi biliyor çünkü. Zorla beni dışarı çıkarmaya çalıştı ben hazırlanırken meğer adam aşağıda bekliyormuş. Kardeşime de otobüsle geldiğini falan söylemiş. Bu adamla ilişkisi hep devam etti. Bundan bir ay önce tatilde eve geldiğimde çorap ararken evde çekmecede bir ev tapusu buldum annemin üzerine. Yanında annemin adına çekilmiş toplam 230 bin tl kredi borcu. Ve annem emekli bunun yanında da o adamın fırınında çalışıyor. Buldum baya tartıştık nasıl ödeyeceksin falan dedim o da ortak ödüyoruz falan dedi evlenecekler yani. Benden hep sakladı gizledi kardeşimden de aynı şekilde. Kardeşim anneme çok düşkün.bu sene sınava girecek seneye liseye başlayacak. Benim daha iki sene okulum var tıp okuyorum. Kardeşimin sınavından sonra da annem o adamla evlenecek. Kardeşim ne yapacak çok üzülecek. Benim tek düşündüğüm o onun üzülmesini hiç istemiyorum nasıl başka biriyle yaşayacak bilmiyorum. Annem ısrarla o Yaşar bizimle kabul eder diyor ama bilmiyorum çok korkuyorum. Daha önce buna benzer bi şey yaşayan varsa lütfen bana yardımcı olsun sürekli düşünmekten kafayı yiyeceğim. Ben geldiğimde nerde kalıcam kardeşimle nasıl görüşeceğim ? Lütfen yardım edin bana