- 12 Aralık 2022
- 436
- 668
- 34
- Konu Sahibi tynkerbell
Herkese iyi günler, benim 22 yaşında bir erkek kardeşim var ailemizin en küçüğü, o yüzden de evde şu an anne babamla yaşayan tek çocuk. Bugün annemle konuştum çok üzgündü, dün kardeşimle tartışmışlar, kendimi öldürürüm böyle giderse diye ağlamış. Kendisi bilgisayar başından kalkmayan, sosyal hayatı ve hobileri olmayan, sabaha kadar oyun oynayıp akşama kadar da uyuyan birisi. Üniversite öğrencisi ama derslere de gitmiyor, hayatı çok düzensiz. Anne babam hayata katılsın diye o kadar emek veriyor ki; babam güzel bir iş buldu, günde sadece üç dört saat çalışacaktı, kitap yazan birine basım işlerinde falan yardımcı olacaktı. Bir hafta gitti çok sevindik, sonra bıraktı kendi kendine. Siz buldunuz işi beni mutlu etmiyor diyor. Evde oturup bilgisayarla oynayınca mutlu oluyormuş, borsadan para kazanacakmış. Bir şey deyince sinirlenip patlıyor, elini cama sehpaya vurmuş geçen kesilmiş. Annemler baş edemiyor, psikoloğa da gitti ilaç falan kullandı ama onu da düzenli yapmıyor. Bu işin sonu ne olacak bilmiyorum. Ben çok uzakta oturuyorum, annem babam o yaşlarında tek başına mücadele ediyorlar bu durumla, çok üzülüyorum. Sizin önerileriniz var mı?