Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var bunu sadece cevremde su an yasayan insanlar oldugu icin merak ediyorum benim acimdan bi dert degil yani okumak isteyenler okuyabilir bastan soyliyim ben dedim:) hani her ailede daha caliskan bi kardes olur ya guzel bolumler kazanir iyi isler yapar iste konum tamda bu ornek veriyorum simdi bunu duydugum bi yakinim var ailenin en buyuk oglu cok caliskan iyi isler yapiyo ve aile tarafindan her dedigi yapiliyo bu konunun patlak verdigi yerde caliskan olan abi araba istiyo ve sorgusuz sualsiz gidip ona istedigi araba aliniyo sonra ondan bi yas kucuk olan kardesi yani bu konuyu bana anlatan oda babasina araba istedigini soyluyo bu sefer babasi durumum yok kusura bakma alamam diyo uzerinden baya zaman gecmis abisinin arabasini yenilemisler kiz hala bana ayni seyler soyleniyo diyo ne zaman bi konu acilsq sen bilmezsin git abine sor deniyo ve surekli eziliyorum diyo pskolojisi baya bozulmus artik o evde yasamak istemiyorum gibi laflar sarfediyo simdi size sorum bi baba tabiki cocuklarina belli biyere kadar biseyler yapar ornergin araba almak zorunda degil ama ayrim yapip boyle davranmak sizcede cok yanlis degilmi ya neden hep caliskan evlatlar el ustunde tutulur da digeri dislanir anne babalar bu ayrimi yapip nasil bi evlatlarini boyle uzebiliyolar gercekten anlamiyorum aranizda cocuklari o yaslarda olan anneler vardir belki sizde yorum yaparsaniz sevinirim dusuncelerinizi merak ediyorum gercekten bu arada bahsettigim cocuklar daha 23-22 yaslarinda