Kardes ayrimi

Arkadasinin ozguveni ve kisiligi yara aliyor bu yapilanlarla. Kardesler arsi ayrimi hic sevmiyorum, benzeri kardesime yapildi. Ben zeki, caliskan olandim o tembel olan. Ezdikce ezdiler onu. Ben yaninda olup destek olunca ve aileme cephe alinca cocuk kendine geldi. Benden kat kat iyi biryerde ve bilgi birikimi olarak harika durumda. Ben destek olmasam kaybolmus bir hayati olurdu eminim. Meslek lisesine gondereceklerdi, benim destegimle en iyi okulu %100 burslu kazandi. Yazik ya herkes aile olmayi beceremiyor.

burada okuduğum yorumlarda şok yaşadım benim annemde ayrımcılık yapıyor. Ama başarılı olmak değil bizdeki mesele annem sevgisini diğer kız kardeşime daha çok gösteriyor sebep olarakta, o bana çok benziyor diyor. İlk zamanlar üzülüyordum galiba insan evladı herşeye alışıyor bende herşeyin üstesinden yalnız geliyorum arada annemin sevgisine çok ihtiyacım oluyor beni de seviyor ama maalesef bir araya geldiğimizde onlar kolkola önden ben arkadan gidiyorum öyle ki beni unutuyorlar bile nerdeyse. Bence ayrımcılık kötü birşey çünkü kardeşler birbirine rakip oluyor ve birbirini kıskanma başlıyor içten içe sorgulama oluyor
kesinlikle olmamalı.

Arkadaşın boş yere üzülmesin.. Ailesi bildiğin, kız erkek ayrımı yapıyor...
Okulunu bitirsin, kendi hayatına odaklansın.. Boşversin ailesini..
İleride yaşlandıklarında da, oğulları bakar artık..

X