Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

birileri kiskancliktan kendisini bayiltacak iftar diyoruz iftar.tum gun ac gezmek var, ustune bi tek ayran icersen tansiyon duser bayilib kalirsin.diyet ve oruc 2si birlesince cok zor oluyor.bende orucum ama zar zor yapiyorum.yarin eve geliyorum.bakalim kac kilo almisim.yumurta falan kir bari.biseyler ye.yemek yemesen bari karpuz ye peynirle.ben denedim karpuzu hem iftarlik hem diyet icin.ertesi halsiz olmuyorsun.hem de zayiflamis oluyorsun.aklinda bulunsun bak sakin sade ayranla gecinme.bari meyve ye

aslında normal yiyorum lakin kaçamaklarım baya uçuktur benim 1 çikolata yenirken ben 5 le yetinemem o kadar tatlıseverim süper kilo veriyosun maşallah gün be gün azim forever heeee

alışverişten geliyorum şimdi bi kot aldım kendime 26/32 beden amma velakin fermuarı zar zor kapatıyorum

hedef kotum inşallahhh buda motive edici bir yol bi beden küçüğünden alıp param boşa gitmesin diye içine girebilmeye çalışmak ve bu ugurda kilo kaybetmekkkk

tatlı krizim var bikaç gündür sıkı bi diyetçi olamadım henüz izinliyim yeme içme konusunda amaaaaaaaaa bi arkadaşımızında dediği gibi diyete son sürat devam fire vermekte neymiş

kb alınmadanda doyulabilen diyet bu zaten dimi:) 0 kb protein tavan olsa bile kilo kaybı söz konusu e o zaman tek başına ayranla yetinmek ne gözü doyuru ne mideyi .. katılıyorum sana

kb alınmadanda doyulabilen diyet bu zaten dimi:) 0 kb protein tavan olsa bile kilo kaybı söz konusu e o zaman tek başına ayranla yetinmek ne gözü doyuru ne mideyi .. katılıyorum sana

ben hic 0 kb yapmadigim icin , proteini kisitli kullandigim icin cok fazla proteinle verilirmi bilmiyorum.ama eski sayfalarda arkadaslar yazmislar kizartma tavuk kanadinin diibne vurmuslar ama kilo vermisler diye.hazir olanlar varya hani satiyolar ondan.uzerinde yaziyormus kb degeri cok dusukmus,oyle istedigi kadar yiyenlerde zayifliyormus.ama ben denemedigim icin bilmiyorum.ben de hep protein ve kb oldu,2sini dengeledim, 2sindede asiriya kacmadim.

acaip kıskanıyorum tartı 80 de dondu kaldı...bi taraftan gadriel 79 oldum 78 oldum diip duruyo
sen sessiz sessiz derinden geliyorsun cuma günü patlatacaksın bombayı hissediyorum
ayran içicem işte birazda tavuk ama yok gadriel yarın 77 oldum der pişman olurum ..1tek ayran içicem
hodri meydaaannnn
tamam belki 1 yumurta kırarım

Canım adetin bitti mı senin ay kilo verdim diye de kendimi kötü hissettim
Tamam cumaya kadar susuyorum cuma gunu soyleyecem

Kötü haberi veriyorum kızlar hadi sevinin adet oncesi dönemime girmiş bulunmaktayım 6 gun kaldı cok demeyin ben 1 hafta oncesinden şişmeye baslayanlardanim

aslında normal yiyorum lakin kaçamaklarım baya uçuktur benim 1 çikolata yenirken ben 5 le yetinemem o kadar tatlıseverim süper kilo veriyosun maşallah gün be gün azim forever heeee

O zaman ne yapacağın belli tatlıyı vs yi kesmek yada en az da tutmak ve No kaçamak No No eg pis kacamak

İyi fikir bende yapmalıyım ama daha yeni bedenimi bilmiyorum

Kötü haberi veriyorum kızlar hadi sevinin adet oncesi dönemime girmiş bulunmaktayım 6 gun kaldı cok demeyin ben 1 hafta oncesinden şişmeye baslayanlardanim

sen diyeti sakin bozmaaa.kilon buyuk ihtimal ayni kalir.ama 1,2 kilo verebilirsin adet doneminde.adetin ilk 2 gunu ole siskinlikler olur falan ama kanin bol geldigi donem durunca kilo verdigini gorunce sasrcaksin.her gun ne yedigini yaz ben seni takip edicem.adet donemi bozanlar, kacamak yapanlar cok oluyor.sakin o hatayi yapma bak.bitter cikolata ye tatli krizinde,nestleninki 22 kb.daha dusukler de var.bak sen onlardan al.ama kb yi gecme sakin

yok kiz nerde o bombaaa.ben en az 2 kilo almisimdir.hissediyorum sortlardan.ben gelicek haftaya iddami koyuyorum zaten mort olmak istemiyorum:18:gelcek haftaya cekisme 2 miz arasinda gecer buyuk ihtimal.gadriel adet donemine girdi.kurtulduk ondan

en azından hedeflediğin bedenin için alabilirsin :)

kızlar bişey sormak istiyorum.bu konuya aboneyim her yazılanın mailime gelmesi gerekiyo ama bilgilendirme alamıyorum sizce nedendir?

Tamam tatlım söyle bir sorun var ben olmadan önce şişerim hatta şimdiden başladı vallahi onun için dedim bakalım haftaya meydanı size bırakıyorum bozacagimdan değil sadece vermem azalır dediğin gibi

yok kiz nerde o bombaaa.ben en az 2 kilo almisimdir.hissediyorum sortlardan.ben gelicek haftaya iddami koyuyorum zaten mort olmak istemiyorum:18:gelcek haftaya cekisme 2 miz arasinda gecer buyuk ihtimal.gadriel adet donemine girdi.kurtulduk ondan

Ask olsun yaaa kurtulmusunuz benden

Canım adetin bitti mı senin ay kilo verdim diye de kendimi kötü hissettim
Tamam cumaya kadar susuyorum cuma gunu soyleyecem

evet canım bitti çok şükür...şimdide seninki başladı ...vayy meydan pegasusla bana kaldı oda misafirlikte yemiştir...
yoksa haftanın 1.cisi benmiyimmmm...
neyse yine mort olmiyim

evet kurtulduk oneydi öyle 78 oldum 76 oldum cumaya 70 olurdu ben sana diim adet olmasaydı
şaka canımm sakın bozma gadriel biz burdayız gitmek yok 75 olalım da biii sonrada 6 ları görmecesine yarış yapıcazzz

evet kurtulduk oneydi öyle 78 oldum 76 oldum cumaya 70 olurdu ben sana diim adet olmasaydı
şaka canımm sakın bozma gadriel biz burdayız gitmek yok 75 olalım da biii sonrada 6 ları görmecesine yarış yapıcazzz

Tatlım nereye gideyim buradayım daha benim 6 lıları görmem ohoo bayağı zaman alır yani kısaca hep birlikte tam gaz devam ama sanırım biraz önce tartıya çıkmak gibi bir gaflette bulundum gözüm ayrıldı 1 kilo fazla gösterdi kendimi şimdilik içtiğim su diye kandırıyorum ve birde feci bagirsaklarimda gaz var ondandir ondandir
Yada en azından umarım of ya
Diyeti bozmadım aksine bugün birşey yiyemedim şimdide açlıktan oluyorum ama tutuyorum kendimi

benimde 1 hafta onceden siskinlik oluyor.o 1kilo ona say sen.her gun su iceceksin zaten , adete yakin cok suzar insan.o yuzden adet bitene kadar moral bozma.zaten adetin 3.cu gununden sonra siskinlik gidecek.o gelen 1,2 kilo da onunla bereber gitcek.sen diyete konsatre ol.diyelim tarti 79 gosterdi, sen kendini ole kabul et devam et.hic 78 i gormemis gibi ol.moralin bozulmaz boylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…