Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yani gunluk 50 puana kadar iznin var.bunu lavastan ve ya ekmekten ala bilirsin tabiki , senin tercihin.ama puani gecmedigine emin ol.boylelikle verirsin kiloyu.egerki puani dusuk tutub surekli kacamakalr yaparsan olmaz.zaten verilen puan belli.buna uygun istedigini ye.dusuk tutmaya dayanabilyosan, ve bozmicaksan bu daha iyi senin icin:26:

kizlar ben proteini tuketmeye basladiktan beri kilo vermem durdu.bugun 0 protein yapicam.bakalim yarina degisiklik olucakmi.protein yiyince daha az kilo vermis oluyorum.bu da beni sinir ediyor

kizlar ben proteini tuketmeye basladiktan beri kilo vermem durdu.bugun 0 protein yapicam.bakalim yarina degisiklik olucakmi.protein yiyince daha az kilo vermis oluyorum.bu da beni sinir ediyor

harikasın yaa bu kadar cool havalı diyet yapan görmedim...
bu nedir ya poaça yedim dondurma yedim kebap yedim
şaka bir yana hakkaten harikasın anamm yarına da ne kadar az kaldı
tartılmacaaa...

Moralim cok bozuk dün gittim digital tartı aldım hep fazla gösteriyor birde 80.3 diye sevinirken bunda 81.3 gösteriyor moralim bozuk birde aciktim

olur öylee arada :)
baksana adetken bende sinir olmuştum aaa veremiyorum diye ..
bir ileri bir geri vericezzz biraz sabır...
ramazanın son günü herkes yazıcak buraya kaç kilo verdiğini
çok eğlenceliiii sende tadını çıkar

Moralim cok bozuk dün gittim digital tartı aldım hep fazla gösteriyor birde 80.3 diye sevinirken bunda 81.3 gösteriyor moralim bozuk birde aciktim

olur öylee arada :)
baksana adetken bende sinir olmuştum aaa veremiyorum diye ..
bir ileri bir geri vericezzz biraz sabır...
ramazanın son günü herkes yazıcak buraya kaç kilo verdiğini
çok eğlenceliiii sende tadını çıkar

hadi yaa 50 puanın tamamını az az karbondan alınca daha iyimi kilo verdin yanii..
araya peynir yumurta tavuk katınca mı kilo vermen durdu ne yedin de durdu bi örnek menü yazsana merak ettimmmm

hadi yaa 50 puanın tamamını az az karbondan alınca daha iyimi kilo verdin yanii..
araya peynir yumurta tavuk katınca mı kilo vermen durdu ne yedin de durdu bi örnek menü yazsana merak ettimmmm

mesela ben 50 kb yapinca protein almiyodum ole 1 kilo gidiyordu.sadece kb diyeti yapiyodum, ki diyetin ismi zaten oyle.protein diyeti degil.sonra tansiyonum dusmeye basladi, cok az yiyince.bende proteini tuketmeye basladim,ahada kaldim 81 de.bi kac gun toparlaniyim sonra devam ederim dedim.simdi artik iyiyim,yarindan itibaren yine kb alimina dayali diyeti devam ettrcem.mesela bi kac gundur patlican dolmasi, yaprak sarma,sosis,peynir falan tuketiyodum.hergun birini yiyodum yani.yarin tarti sonuclarimiz ciksin,oteki hafta en cok ben vercem kiloyu gerci bu haftayi da kaybetmis sayilmam,cunku bana gore yine en cok kilo vermis benim

Vallahi canım hiç sorma basıma gelenleri ben bu haftayı kesin kaybettim ama haftaya görün beni bomba gibi olacak zaten bugün 20 Lerde aksama birşey yemeyi de düşünmüyorum açıkcası

Yok tatlım artık yeni tartıma göre hareket edeceğim napim haftaya bomba gibi olacam vücudumu bombardımana tuttum vallahi direnmeyi bırakacak artık 10 gündür yerimde sayiyorum

Vallahi canım hiç sorma basıma gelenleri ben bu haftayı kesin kaybettim ama haftaya görün beni bomba gibi olacak zaten bugün 20 Lerde aksama birşey yemeyi de düşünmüyorum açıkcası

ayni seyi bende yasadim dijital tarti aldigimda.hatta denemek icin 2 tane 2 litrelik suyu koydum uzerine 4kilo gosterince tartinin dogru oldugunu anladim.aslinda bu daha iyi.demekki daha cok kilo vermemiz gerekiyor.bunun icin daha hizli calismamiz gerekiyor.deminde dedigim igib protein olarak sucuk, sosis, kiymali dolmalar falan.yani et urunleri.hem gec saatte iftar yapiyoruz, hemde et urunleri yiyince zayiflamamaiz daha az oluyor.ne bileyim iste.gelecek hafta bakicaz.yarin herkes 1 hafta onceki ve sonraki kilosnu yazsin.bakalim kim ne kadar vermis

gadriel 82,3 pegasus 83 ben 82,800 den başlamıştık yarın herşey ortaya çıkıyorrr
pegasus biraz göbek atayım daha zayıf olayım dedim karnım sırtıma yapıştı :))
yarın heran birinci olabilirim :)

Kızlar yarışta beni de unutmayın... Gümbür gümbür geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…