ben tatlıyı hiç sevmem zaten aramam aklıma gelmez
meyveninde peşine düşmem
ama öğlenleri hep aynı şeyler içimi bayıyo
ama mesela pide yada lavaş ekmeği yediysem kahvaltım ve akşamı 0 kb tutmaya çalışıyorum
dün akşam annemlerdeydim ipin ucu kaçtııııı tutamadımbugün 15 puanı geçmem mesela
bu haliylede işe yarar dimi
o eski sayfadaki kiz benimlimiti asmadan istedigini ye.kilo verdigini kendinde goreceksin.ben mesela bugun patlican dolmasi yedim icinde pirinc yoktu.bi catal pasta, bi tane kucuk cikolata,bi kasik dondurma, bi dislem pogaca.hepsi puanima uygun sekilde yenildi afiyetle.herkes aaaa ne kadar zayiflamissin dedin.bu insanlar beni gecen hafta gorduler,.1 haftada gozle gorulur kilo kaybini herkes anladi
Moralim cok bozuk dün gittim digital tartı aldım hep fazla gösteriyor birde 80.3 diye sevinirken bunda 81.3 gösteriyor moralim bozuk birde aciktim
Moralim cok bozuk dün gittim digital tartı aldım hep fazla gösteriyor birde 80.3 diye sevinirken bunda 81.3 gösteriyor moralim bozuk birde aciktim
kizlar ben proteini tuketmeye basladiktan beri kilo vermem durdu.bugun 0 protein yapicam.bakalim yarina degisiklik olucakmi.protein yiyince daha az kilo vermis oluyorum.bu da beni sinir ediyor
tamam canım yarın tartılıp kilomu söylüceksin o kadar haftaya cuma kadar kapışacağızben katılmak ısterım canım nasıl katılacagım?:26:
harikasın yaa bu kadar cool havalı diyet yapan görmedim...
bu nedir ya poaça yedim dondurma yedim kebap yedim
şaka bir yana hakkaten harikasın anamm yarına da ne kadar az kaldı
tartılmacaaa...
hadi yaa 50 puanın tamamını az az karbondan alınca daha iyimi kilo verdin yanii..
araya peynir yumurta tavuk katınca mı kilo vermen durdu ne yedin de durdu bi örnek menü yazsana merak ettimmmm
hamilelik sırasında diet yapmak ne kadar doğru olur
dijital tarti daha dogru gosteriyor.benim eski tartima kalsa suan 79 kilo olmam lazimdi.gittim attim dijital aldim.sen kotu dusunme bozma moralini.soyle dusun.daha fazla olmussun demekki eskiden, ama bak vermissin kilolari.sakin ole moralim bozuldu falan gibilerine gorme.sevinmelisin.simdi daha dogru bilecen kilonu ona gore zayiflican
canım bozuk olmasın? gıdıp aldıgın yere bır gostersen? bıde bence hep aynı tartıda aynı saatte tartıl . ben oyle yapıorum
olur öylee arada :)
baksana adetken bende sinir olmuştum aaa veremiyorum diye ..
bir ileri bir geri vericezzz biraz sabır...
ramazanın son günü herkes yazıcak buraya kaç kilo verdiğini
çok eğlenceliiii sende tadını çıkar
kizlar ben proteini tuketmeye basladiktan beri kilo vermem durdu.bugun 0 protein yapicam.bakalim yarina degisiklik olucakmi.protein yiyince daha az kilo vermis oluyorum.bu da beni sinir ediyor
Vallahi canım hiç sorma basıma gelenleri ben bu haftayı kesin kaybettim ama haftaya görün beni bomba gibi olacak zaten bugün 20 Lerde aksama birşey yemeyi de düşünmüyorum açıkcası
ayni seyi bende yasadim dijital tarti aldigimda.hatta denemek icin 2 tane 2 litrelik suyu koydum uzerine 4kilo gosterince tartinin dogru oldugunu anladim.aslinda bu daha iyi.demekki daha cok kilo vermemiz gerekiyor.bunun icin daha hizli calismamiz gerekiyor.deminde dedigim igib protein olarak sucuk, sosis, kiymali dolmalar falan.yani et urunleri.hem gec saatte iftar yapiyoruz, hemde et urunleri yiyince zayiflamamaiz daha az oluyor.ne bileyim iste.gelecek hafta bakicaz.yarin herkes 1 hafta onceki ve sonraki kilosnu yazsin.bakalim kim ne kadar vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?