Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm ben geldim kızlar
Özledim sizi ya, düğündü balayıydı bitti ve tekrar döndüm işe .... başladığım 63 64 lere çıktım diye korkuyordum çok yedim çünkü
hiç düşünmedenama almamışım o kadar 60ım hala ve yeniden başlıyorum 54-55e kadar devam artık hadi hepimize kolay gelsin ....
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiizzz :)
ayyy kimler gelmis kimler60tan basla 10 gune 55 olursun bak gor.olmadi 20 gun.kilon az oldugu icin kestrmiyorum kac kilo verirsin diye.haydi bakalim kolay gele
slm kizlar beni de araniza alin .bende daha önce bu diyeti yapmis bir sekiz kilo falan vermistimm. insallah hafta basinda bu diyete baslayip en azin dan bir bes kilo veriririm.
slm kızlarrrrr ben geldimmm haftasonu iki günlüğüne bir yaylaya gittim herşey bozuldu alt üst oldu
gittiğimiz ev feci kalabalık tı ondan ne yedim ne yemedim bilmiyorum pek ve moralim çok bozuk diyet modundan sanırım çıktım ve geri girmeye ihhtiyacım varrrr yardım edinnn lütfen
sabah bir parca peynir bir parça kasarlı omlet yedim o kadar
gerçi öğlendiiii
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm ben geldim kızlar
Özledim sizi ya, düğündü balayıydı bitti ve tekrar döndüm işe .... başladığım 63 64 lere çıktım diye korkuyordum çok yedim çünkü
hiç düşünmedenama almamışım o kadar 60ım hala ve yeniden başlıyorum 54-55e kadar devam artık hadi hepimize kolay gelsin ....
aslinda ben dikkat ediyorum 70 lere inenlerin hic biri kotu gozukmez.balik etli kivamina giriyor artik.kiyafetler falan daha rahat bulunabilinyor.simdi ne giysek aaa etlerim cikiyor yok bunu almayalim diyoruz, ne bileyim ben kendi adima konusuyorum asla ve asla guzel gozukmuyorum.ben sismanlarin guzel olduguna inanmiyorum ben dahil.kendimizi kandrmak oluyor, kendimle barisigim bilmemne sacmaligiyla aldikca aliyoruz kilolari.hem artik herkes diyor obezite bi hastalik.hastalikla barisik olunulurmuya.hepimizi zayiflayacagiz saglam guzel citir insanlar olacagiz INSALLAH.
wowww işte bu tebriklerr :)
7 leri görmecesine haydi kim önce görecek yarışalım haftaya cuma tartılalım bakalım haftanın birincisi kim olacak zaten sanırım 2 ya da 3 kişiyiz gadriel de gelirse :)
yapsak mı hırslanırmıyız :))
Bozma moralini bu herşeyin daha kötüye gitmesine neden oluyor inan, bak bi kaç gün hiç bozma bide tartıya çıkma 3 -4 güne toparladığını göreceksin bu öyle bi diyet çünkü bırakınca abartırsan hemen geri geldiği doğru ama hemen yeniden başlarsan fazlasıyla gidiyor kilolar bedenin de hem biraz şaşırmış oluyor ...
Hadi bakalım pes etmek yokk her gün daha zayıf uyanacağızz
Umarım öyle olur canım pes etmemem gerek değil mı 10 kilo dan sonra of of
Bir de hava acayip sicak
slm kizlar beni de araniza alin .bende daha önce bu diyeti yapmis bir sekiz kilo falan vermistimm. insallah hafta basinda bu diyete baslayip en azin dan bir bes kilo veriririm.
merhabaa hoşbulduk ... :)Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm ben geldim kızlar
evet kizlar mutlu haberi sona sakladim.81 kilo olmusum ben
slm kızlarrrrr ben geldimmm haftasonu iki günlüğüne bir yaylaya gittim herşey bozuldu alt üst oldu
gittiğimiz ev feci kalabalık tı ondan ne yedim ne yemedim bilmiyorum pek ve moralim çok bozuk diyet modundan sanırım çıktım ve geri girmeye ihhtiyacım varrrr yardım edinnn lütfen
sabah bir parca peynir bir parça kasarlı omlet yedim o kadar
gerçi öğlendiiii
h g canıım aramıza ne kadar çoğalırsak o kadar ii aslında bende iki gundur yoktum ama geri dondum
diyet modumda olmasamda motive olmaya çalışıyorum
h g canıım aramıza ne kadar çoğalırsak o kadar ii aslında bende iki gundur yoktum ama geri dondum
diyet modumda olmasamda motive olmaya çalışıyorum
ben taktik değiştiriyorum cumaya kadar söylemicem kilomuneredeyse hergün 1 kilo veriyorsun ...cuma günü görüşeceğiz seninlee
Umarım öyle olur canım pes etmemem gerek değil mı 10 kilo dan sonra of of
Bir de hava acayip sicak
cuma gunu benden az olursan intaaar etcem aclik orucuna gircem.banane banane ben daha az olmak istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?