işte bunu söylediğin süper oldu ben çoktur diye dondurmalara heveslenmedim bileee...ilk işim almak olucak valla saolll...
ben bitter çok sevdiğim için onlarda işimi görüyor :))
pegasus senin hedefin kaç kilo olarak...boyun kaç...
benim 178 cm e 86.6 ydı bugün 82.8 ..almaminşallahh
cok cok tebrikler bravo vala helal o kadar kilo vermissinazmin zaferi diyoruz biz buna.bitter seviyorsan bu daha da super cunku sutluye nazaran cok az geliyor kb si.ben 100 gr lik 22 kb olan cikolatalar biliyorum nestlenin falan.tam butun cikolatayi yiyebilirsin hatta puanin da kalir ne guzel.ben hic yiyemem bitteri , hatta bittter yemektense hic yemem, sutlu manyagiyim ben.benim boy 1.66 kilom suan 84 hedefim 75.simdi 75 cok diyeceksin ama benim kemigim cok ince,75 le balik etli oluyorum ama hafif balik yani :26: o kilo bende cok fazla durmuyor.tabiki 75 te simdilik hedefim , istedigimi giyinme hedefim. ama eger ramazan sonuna 75 olursam sonraki hedef 6 li rakalmlar.boyle cok zayiflayim deyince gozumde buyuor kilolar.hedeflerimi kucuk yapinca, amaaaaan ne olmus 10 kilocuk veririm hemen diyorum.ama 20 kilo falan gozume cok geliyor korkuyorum.kendimi kandryorum yani INSALLAH ramazan sonuna bu sayfadaki her kes en az 8 kilo verir.
aynen canım ya benimde hedefim şimdilik 75 ..bi 7 li sayılara geleyimde sonra yeni hedef belirlerim diyorum...
şu oturduğum zaman kat kat olan göbeğimi artık istemiyorum zerrin özer gibi bol bol kıyafetler giymek istemiyorum ...
dedim ya ben 87 yi gördüm kendime geldim napıyorsun bu genç yaşında diye...
artık yediklerime sayıyorum benn ramazan sonuna kadar 7 leri görücem sonrası allah kerim ...
sizde katılın beraber yapabiliriz inanıyorum gadriel sen ve diğer katılmak isteyen arkadaslar ...
7 lere bir inelim sonra kilo almadan yavaş yavaş ineriz ...
hepimize kolay gelsinn :))
kizlar bu arada 83 kilo oldum
wowww işte bu tebriklerr :)
7 leri görmecesine haydi kim önce görecek yarışalım haftaya cuma tartılalım bakalım haftanın birincisi kim olacak zaten sanırım 2 ya da 3 kişiyiz gadriel de gelirse :)
yapsak mı hırslanırmıyız :))
yapalim tabi.ama cumaya kadar ben hergun yazarim eksilirse.cunku ben her gun tartiliyorum.ne daha cok zayiflatiyor adina cikiyorum her gun.eger gram artmissa gun icinde yediklerimi gozden geciriyorum.tabi bende artmiyorda ayni kalirsa diyelim biz ona.mesela bugunku menum gun boyunca dondurma oldu cornetin fistikli dondurmasi 150 gr da 42 kb vardi.bi de findik yedim 50 ye tamamladim.baskada bisey yemedim.ama cok faydasi oldu bana.
kizlar size kotu haberim varsimitin besin degeri 100 gr da 53.4 kb.ben zaten supheleniyodum ekmek 12 puan 20 gr i.nasil oluyoda koskoca simit 25 puan diye.bugun internetten arastirdim puani yuksek cikti.yani artik yarim simitle idare etcez.
anlaştık o zaman cumaya kadar yarışıyoruz sen bugün 83 üm demiştin...tamam bende 82,8 im.
haftaya bakalım en fazla kiloyu kim verecek cuma günü tartılmacaa...
sen hergün yaz tatlım tamam :))
benim simitle pek aram yok bazen çaresiz kalırsam kahvaltıda yiyordum onuda yemicez demek napalım yediklerimize sayalım :))
yarina sana yetismezsem ne olim
82 olmusum:26:
81,3 de benden:26:
tam gaz devam pedasus 7 leri görünce 3 takla atıp 5 de göbek atıcazzz
geç canım geç :)) zaten hasta oldum yani devam edicem diyete ama adetken nasıl oluyor ilk kez denemiş olucam...bakalım kilo verebilicem mi yoksa durucak mı ...ama olmazki ben seni gecmek istiyorum, sen ha bire zayiflayip duruyosunyarin bende 81 olucam bak gor.seni gececem baska yolu yok
geç canım geç :)) zaten hasta oldum yani devam edicem diyete ama adetken nasıl oluyor ilk kez denemiş olucam...bakalım kilo verebilicem mi yoksa durucak mı ...
yaniii sen birinci olabilirsin bu haftaa belli olmazzz :)))
slm kizlar beni de araniza alin .bende daha önce bu diyeti yapmis bir sekiz kilo falan vermistimm. insallah hafta basinda bu diyete baslayip en azin dan bir bes kilo veriririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?