Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben hiç bir zaman zayıf olmadığım için 65 kilo olmak bana hayal geliyor aslında korkuyorum birde zorla 91 sen 80 e düştüm daha da nasıl dusecem bilmiyorum
Burası cok ama cok issizlasti kizlaaaar nerdesiniz ya

çokda güzel düşersin valla 65 e 11 kilo vermişsin kolaymı..herkesin metabolizması farklı hem demek senin baya iyi çlısıyo maşşallah...
demek bu karbon olayı sende işe yarıyor bak göreceksin mutlulukla adım adım yaklaşacağız amacımıza yavaş yavaş...
önce 7 li sayılara süşeceğiz sonra 76 e göbek atacağız yavaş yavaş 69 fln derken çok şükür diyerek 65 olacağız..
sonrası daha zor kiloyu korumak şart işte o zman da bunun için konusacağız her hafta tartılıp eğer bir iki kilo fazla çıkıyorsak hemen önlem alacağız...

ama asla bir daha 9 lu 8 li sayılar olmayacak
yeter ki kopmayalım

Tatlım 40 i geçmedi sanırım ama ben eski diyetinde hiçbir şey yemeyince bunda sanki dunyaları yiyormusum gibi geliyor vallahi gider 10 kilo merak etme tatlım 10 degilse biri en az7 8 kilo gider ama oolacak tatlım merak etme hareket yapabiliyor musun birde benim affedersin kabizlik sorunum var

gunaydınnnn
vazgecemediğim tek literatürüm olan kahvemi içmiş bulunuyorum ve bugun ki hedefim 35 kar. bakalım umarım tutabilecem kendimi tartıya çıkmaya korkuyorum bir türlü cesaretim yok sanki kilo aldım gibi geliyor ama umarım almamısımdır.
hepinize hayırlı günler diliyorum öpüyorum sizleri

kaloriyi bos ver yoksa kafan karisir.evet 50 kb yle verdim diyete ilk basladigimda.ama once kb yle basliyordum yemege.diyelim cikolata cips falan artik canim ne cekiyosa onlari yiyodum , 50 kb olunca duruyordum.eger acikirsam o zaman protein yiyordum.bu da az protein yememe sebep oluyordu, cunku doymus oluyordum.boylelikle hem kb hem de protein ksitli yemis oluyordum otomatik.cok yararini gordum,sonra bi baktim 8 kilo gitmis e tabi ben simardim.1 hafta kacamaklara abandim aldim hepsini geri

7 günde 8 kilo metabolizmana sağlık pegasus
harikasın
bende harika olmak istiyorum
püf noktası varmı
yoksa hakkaten metabolizma olayımı
yoksa 0 karbon olayımı yumurta tavuk peynir ...

puf noktasi adet donemindede diyeta devam oluyr.adet doneminde verilen kilo kalici bi de.cok fazla abartmazsan gelmiyo heposi geri.bi kismi geliyor.ben verdigim 8 kilonun 5 ni geri almistim cok cok cok abartigim halde.0 kb hayatimda yapmadim, zaten dayanamam bikarim yemekten.ilk baslamistim diyete, belki hem o, hemde bu kilo fazla kalmamisti bende, yani 92 ye ciktigim anda diyete basladim.oyle vucudumda yer etmemisti.belki de ondan hizli gitti.ama kesinlikle abartmadgm yemekte.proteine hucum etmedim, kb yi de 50 de durdurdum.asla ama asla kacamak yapamdim.sorun zaten istikrarada.simdi hesapliyorumda bozmasaydim, kacamakalr yapmasaydim suan 75 kiloydum.istikrara ve kacamaksiz veriliyor bu diyetle vala, cok kolay diyet

bi de kizlar size bisey daha soyleyeyim.300 gr en az veriliyor bunla 1 gunde.karpuz severiz hepimiz.500 gr karpuz 20 kb, ben 1 kilo yapiyorum 40 kb oluyor, mutfak tartim var onla tartiyorum. 1kilo kapruz zaten cok fazla.gun icerisinde beyaz peynirle yiyorum.beynir zaten 1 kb 200 gr 2 kb.gun icerisinde cok tok tutuyor.acikmiyorsun.ben kac kez iftari da sirf kapruzla yaptim 40 kb lik.yemek falan istemedi canim.zaten yer kalmiyor.ben gunluk tartildigim icin, dikkat ediyorum ne yaparsam daha hizli zayifliyorum diye.mesela karpuz ben de 500 gr etki yapti, yarim kilo gitmisti sabah uyandigimda.isteyen bi denesin bakalim

Canım kabızlık için keten tohumunu tavsiye ederim harika.Hem de ishal yapmıyor.Akşam 1 çorba kaşığı alırsan sabah mutlaka tuvalete çıkıyorsun.Ben hergün kullanıyorum çok iyi birşey.

saat 6 da tartılıcam bakalım neler olucak 86,6 dım geçen cuma saat 6 da ...bugün tam 8 gün olucak ...
evet canım10 değilsede bi 8 giderdiye ümit ediyorum inşallah...
hareket yapamıyorum işte hiç hemde ...bu hafta verdiğim kiloya göre ufaktan bişeyler yapmaya başlayabilirim 20 dk pilates fln...
aslında spor yaşam tarzınız değilse yani normaldede spor yapmıyorsanız sırf kilo vermek için spor yapmayın diyorlar...
spor yapmayı bırakınca verilen kilolar fazlasıyla geri alınır diye...ne dersin ?
kabızlık için çayla beraber bir kuru kayısı yiyorum ben işe yarıyor dene istersen...

Son düzenleme:

bende adet dönemimde bozmamayı düşünüyorum ...
çok tatlı istersem 30 karbonumu fln bitter çikolata yaparım sonrasını protein takılırım...
bakalım inşallah bendede işe yarar saol pegasus ...

CANIM oncelıkle cevapların ıcın cok tesekkur ederım. lıght dondurmayıda ustunde yazan degere gore mutfak tartımda tartıp ole yıyorum yanı gnluk puanımı asla gecmıyor mesele o gun 25 le bıtrmıssem aksam 40 gr lıght dondurma yıyorum oda 9 puan yapıyo o gunu 34 le tamamlamıs oluyorum sorun olmaz bu sekılde demı puanı asmadıgım ıcın?? bıde kabızlıktan dolayı ogle tavuk aksam sebze yemeye basladım puanlar asmamak kaydıyla tabı ondada sorun yok demı canım_? cok sagol canım

Gider gider Canım hiç merak etme ben inanıyorum olacak olacak cok güzel hatunlar olacağız tavsiyen için saol tatlim

bende adet dönemimde bozmamayı düşünüyorum ...
çok tatlı istersem 30 karbonumu fln bitter çikolata yaparım sonrasını protein takılırım...
bakalım inşallah bendede işe yarar saol pegasus ...

adet donemindeki tatli krizini Allah kimseye yasatmasin deli gibi yemek istyorum.o zamanda bravo mini dondrumalar varya.onlarin paketinde 6 tane var. 1tanesi 12 kb falan.uzeri falanda cikolatali.6 li paketi yiyroum 3,4 gun.magnumunki daha fazla kb galiba hem gr da fazla.bide milka sutlu findkli cikolatanin kb si digerlerine gore 4, 5 puan daha az

Yarın tartılacaksin ya Cnm sonucu bildir mutlaka bekliyorum

tartıldımmm dayanamadım 6 yı beklemeden tartıldım işte ...86.6 ydım geçen cuma bugün ise 82.8 ..
toplamda 3.8 kilo vermişim...
aynen devam ediyoruz gadriel...
haftaya bu kadar verebilir miyim bilmem ama böyle herhafta 3.8 verererk gidersem 1ay sonra 15 kilo veririm
biraz hayal kurdum sadece bundan soraki haftalar böyle olmaz farkındayım ...
olsun 2 kilo veriyim hadi olmadı 1 vereyim ..toplamda ramazan sonu 10 kilo gitsinde inşallah :)))

gadriel nası sence 3.8 ...
karbonu düşürsemmi 30 lara fln ...

işte bunu söylediğin süper oldu ben çoktur diye dondurmalara heveslenmedim bileee...ilk işim almak olucak valla saolll...
ben bitter çok sevdiğim için onlarda işimi görüyor :))

pegasus senin hedefin kaç kilo olarak...boyun kaç...
benim 178 cm e 86.6 ydı bugün 82.8 ..almaminşallahh

Canım Cook sevindim ya maşallah vallahi nasıl mutlu oldum ya
Canım fazla düşürme hemen bence halsizlesirsin ama cok sevindim

Canım Cook sevindim ya maşallah vallahi nasıl mutlu oldum ya
Canım fazla düşürme hemen bence halsizlesirsin ama cok sevindim

tamam canım 40-50 arası takılırım yine ...
haftaya cuma 7 lere geçsemde göbek atarım da 80 ede razıyım valla
canım sende vericeksin bişeyi canın çok çekerse tadına bakarak çatal ucuyla nefsini körelt bence ben öyle yaptım :)

Zaten artık sadece çatal uçlarına kaldık he he kasık kasık götürdük de ne oldu demi son gaz devam hası bakalım
Ben sanırım 1 kilo kadar almisim

Zaten artık sadece çatal uçlarına kaldık he he kasık kasık götürdük de ne oldu demi son gaz devam hası bakalım
Ben sanırım 1 kilo kadar almisim

aynen yaa mormalde olsa ması yerdim hiç düşünmeden ama 87 yi gördüğüm an şok oldum ben inanamadım kendime...
gidicek bir şekilde valla iri kadın olmucaz artık :))

1 fazla 1 eksik devam edicez pes etmek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…