ecrin_ayse 5 gün dukanin atak evresini yapicagi icin demistim o diette light oldugu sürece süt yogurt ayran sinirsiz serbest
he evet dukanda serbest doğru fakat bence sınırsız yenilmesi kilo vermeyi yavaşlatır ve light yeyince glisemik indeksi yükseliyor bu adam nasıl önermiş bunları bilmiyorum
esraaaaaaaaaaaa
seni gördüm nerelerdesin canim semiluna,aldente ve nuyoda artik hic ugramiyor
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr günaydın çok mutluyum
Dün 15 kb ile bitirdim ve buguuuuuuuunnn 400 gr daha verdim vee 59,3üm artık 2 günde 800 gr verdim yuppiii
Sizce ben 15 kbyle hep devam etsem hep böyle 400 400 gidermi kilolar ne zaman 56 57 yi görürüm ki??
neyse artık hayırlısı
Herkese kocamaannn öpücükler
kizlaaarrr evet dun abarttim, hatta abartmanin abartisini yasadim.ekmegi ozlemistim doyasiya yedim, 400gr cikolata yedim patliyodum ama patlayarak yedim.4tane dondurma yedim.cilekle visnenin anasini aglattimm.bunlarin hepsi kilo aldirdimi diceksiniz evet aldirdi87 gosteriyor.tam 2 kilo aldim 1 gunde hemde.tuvalete cikmadim daha yediklerim hepsi karnimda belki cikinca 86 ya inerim.neyse artik bundan sonrasina daha hevesli devam etcem kilo vermem hizlancak eminim
esraaaaaaaaaaaa
seni gördüm nerelerdesin canim semiluna,aldente ve nuyoda artik hic ugramiyor
su ana kadar sizden ogrendigim kasar arasi domates sucuk eritme olayini yaptim ( 2 dilim kasar arasina 2 incecik domates ve 3 dilim sucuk)yedim ayrica 150 gr kadar kavun lakin o an icin doymustum ama simdi acikmaya basladim:)
canım benim burdayım
burası çok sessizleşmişti ,sizi göremeyince bende girmemeye başladım, geldiyseniz tamamdır, her daim yanınızdayım arkadaşım
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr günaydın çok mutluyum
Dün 15 kb ile bitirdim ve buguuuuuuuunnn 400 gr daha verdim vee 59,3üm artık 2 günde 800 gr verdim yuppiii
Sizce ben 15 kbyle hep devam etsem hep böyle 400 400 gidermi kilolar ne zaman 56 57 yi görürüm ki??
neyse artık hayırlısı
Herkese kocamaannn öpücükler
kizlaaarrr evet dun abarttim, hatta abartmanin abartisini yasadim.ekmegi ozlemistim doyasiya yedim, 400gr cikolata yedim patliyodum ama patlayarak yedim.4tane dondurma yedim.cilekle visnenin anasini aglattimm.bunlarin hepsi kilo aldirdimi diceksiniz evet aldirdi87 gosteriyor.tam 2 kilo aldim 1 gunde hemde.tuvalete cikmadim daha yediklerim hepsi karnimda belki cikinca 86 ya inerim.neyse artik bundan sonrasina daha hevesli devam etcem kilo vermem hizlancak eminim
canım arada bakıyorumkimse gelmiyo diye bende yazmıyorum.diyetmodunda değilim hiç.kullandığım ilaçlar iştahımı çok açıyo.yiyorumkilo alıyorum((
seni cok iyi anliyorum canim insan kendine hakim olamiyor o ilaclar acayip oburlastiriyor insanibende pazartesi basliyorum artik, türkiyeye kac kilo ile gidicem bakalim
evet gerçekten oburlaştırıyo.gözün dönmüş gibi yiyorum.sen türkiyeye ne zmn geliyosun?
üzüldümama diet arasinda büyük kacamak maalesef hep böyle oluyor ama hemen diete dönüldügünde o kilo gibi görünen fazlalik bazen hepsi bazende birazi hemen eriyor en azindan 80´i terkedene kadar büyük kacamak yapma cünkü sen cok az yiyorsun bilmiyorum zorlaniyormusun ama o emeklerin bosa gitmesin
Hosbulduk:) ve tesekkur ederim:) dun basladim yapmaya haftaya persembe tartilicam:)Ayrica vakte kadar 25 kb kullandim:) aksama da kiymali bamya yiyecegim:)Deryacım ben sana hoşgeldin diyemedim, hoş geldin diyor ve kolaylıklar diliyorum, kilo verme çabası zor iş :) kaçıncı günündesin varmı kiloda değişiklikler??
haklisin 80 ne gelene kadar bu kadar buyuk kacamak yapmicam bi dahabugunku menum 1 kilo karpuz ve peynir.yarin 86 ya inerim gibi geliyor bana.cunku ertesi hemen basladim diyete vucudumda yer etmez gibime geliyor.bakalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?