Kusura bakma canım, kardeim geldi İngiltere'den, onunla ilgilen, arkadaşlarıyla ilgilen, dükkanın kapanışıyla ilgilen, gelemedim bir türlü. Çorbanın türü fark etmez ama şehriyeli olmasın. Karb değeri de önemli değil. Bir iki gün sadece sevdiğin çorbaları içmeyi dene, diyetisyenler bile veriyor arada.
merhaba kızlar, ne zamandır canım sıkılıyordu kilo veremiyorum diye, veeee sonunda 3 kilo verdim, iyiki diyeti bozmamışım:)
ayın 1 den buyana verememiştim , son 4 günde 3 kilo verdim ve 72 oldum, darısı başınıza kızlar.
şimdi kilo çizelgemi düzelteceğim:)
Çok teşekkür ederim:)
E tabi arkadaşlarımız doğum yapınca da insan kendini teyzeden sanıyor. Zaten kız kardeşim olmadığı için başka türlü teyze olma şansım yok:))
Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 29'um, çok genç bir hala değilim yani:)
Dükkan meselesinin detaylarını bilmiyorum, ama ne olursa olsun hayırlısı olsun:)
tbrler canım.vücudun ödülü verdi.merhaba kızlar, ne zamandır canım sıkılıyordu kilo veremiyorum diye, veeee sonunda 3 kilo verdim, iyiki diyeti bozmamışım:)
ayın 1 den buyana verememiştim , son 4 günde 3 kilo verdim ve 72 oldum, darısı başınıza kızlar.
şimdi kilo çizelgemi düzelteceğim:)
herkese slm ben başka bir topikteyim ama karbon diyeti yapıyorum merak ettiğim bi kaç şeyi sormak istiyorum cevaplrsanız sevinirim
karışık salata
çiğ köfte
dondurma
ızgara dedin de çok pis canım çekti.yemeği de yeni yedim ama
afiyet olsun şeker.
moralini yüksek tut.ne güzel kilo verenler var ya, okudukça şevkleniyo insan.
kilo veren kızlarrr hepinizi çoook tebrik ediyorum.
tbrler canım.vücudun ödülü verdi.
selam kizlar bisey sormak istiyorum bu diyeti yapan arkadaslara
simdi et tavuk balik sinirsizmi?
Ve tereyag siviyag istenildigi gibi kullaniliyormu?? Ve son olarak 0 yazan besinleri rahatcatuketebiliyormuyuz sosis sucuk salam vsvs bu sekilde kilo veriliyormu
esra canım sen samsunlumusun
tbrler canım.vücudun ödülü verdi.
10 gün boyunca listeyi uyguladim kacamakta yapmadim tartiya ciktim ayni kilodayim ne bünye varmis dedim sinir oldum kendiligimden insan bir kilodami vermez benki hayvan gibi tatli cikolata yiyen bunlari bir anda birakip tartida umut bekleyen ben hayallerim yikildi diyet bozdum yesemde yemesemde ayniyim diye tek fark yediklerime dikkat ediyorum gibi ama gitmiyor yaa
bende katilayim artik
tr ye gitmemize 4 hafta kaldi
yine en rahat bu diyetti gibi
off yoruldm diyetlerden ama kiloda vermek istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?