22kilo mu çok buyuk başarı tebrıkler ... saçını başınıda yaptır görenler afet olmuş desin :)
bugunku menum 6. gunum
verdiğim kilo = 1,3
sabah
kıymalı yumurta= 1
ara ıce tea =0
öğlen= iskender = 25
salata= 10
2 kaşık yoğurt=5
ara= pepsi max = 1
akşam= kıymalı karnıbahar 1,5 tabak = 8
eder 50
50kb nın altına düşme gibi çabam yok dengelı kılo vermek nıyetındeyım ve dıyetten sıkılmamak için herşeyı yemek çok guzel ıskender bıle yedım !
ve kesınlıkle günü sadeceproteinle kapatıp dunu kurtarmaya çalışmayın çunku karbonhıdrat olmadan proteını vucut parçalamıyor aksıne depoluyor. salatayı bıle yağsız yemeyın o vıtamınler yağda parçalanıyor. ben az yıyorum neden kılo veremıyorum cevabı bu.
canım iskenderde 25 kb mi varmış,pidesi dahil mi yoksa etinimi yiyorsun?
bugun 8. gunum ılk defa bır dıyetten sıkılamdan devam ettım 2 kılo verdım şuan
sabah; salatalık yıyebıldım sadece vaktım olmadı
ıce tea lıght 1 lokma penırlı poğaça
öğlen adana kebap
avucumun içi kadar pide
ayran
salata
ara 200 gr maraş dondurması
akşam yumurtalı ıspanak
1 kaşık yoğurt
ıce tea lıght
1 uçgen peynır
dondurma şans oldu kızlar ya onume gelınce sabah da işi yemedım nasılsa dıyıp yedım bır de kılo vermişim ya sevındım kendıme odul verdım dıyete devam....
kızlar, şimdi kilo ben kilo verirken eşimede kilo aldırmaya çalışıyorum, ben incecik olayım o şişmanlasın bende onunla dalga geçeyim diye (eski günlerin intikamını alıcam) dolabı tatlılarla doldurdum, bugün reglimin ilk günü canım o kadar tatlı istediki kazandibi tatlısını yedim, yani kendi tuzağıma düştüm.
kazandibi tatlısının kb si kaçtır kızlar?
süpersin, böyle böyle gidecek bu kilolar, incecik olacağız inşallah.
yalnız dondurmanın kb si yüksek 100 gr mında 24 kb var, dün bende 250 gr dondurma yedim de ondan biliyorum
bugun 8. gunum ılk defa bır dıyetten sıkılamdan devam ettım 2 kılo verdım şuan
sabah; salatalık yıyebıldım sadece vaktım olmadı
ıce tea lıght 1 lokma penırlı poğaça
öğlen adana kebap
avucumun içi kadar pide
ayran
salata
ara 200 gr maraş dondurması
akşam yumurtalı ıspanak
1 kaşık yoğurt
ıce tea lıght
1 uçgen peynır
dondurma şans oldu kızlar ya onume gelınce sabah da işi yemedım nasılsa dıyıp yedım bır de kılo vermişim ya sevındım kendıme odul verdım dıyete devam....
bende bu diyete bugün başladım vermem gereken acil bir kilom var umarım 9 günde bu kiloyu verebilirim fazlasınada hayır demem tabiki
nasıl yani 250 gr?
:)))
vur deyince öldürdün demek.
yanlış hatırlamıyosam magnumun kbsi 25ti.ben geçen yıl tatlı hakkımı ondan kullanıyordum ordan kaldı aklımda.
kızlar, şimdi kilo ben kilo verirken eşimede kilo aldırmaya çalışıyorum, ben incecik olayım o şişmanlasın bende onunla dalga geçeyim diye (eski günlerin intikamını alıcam) dolabı tatlılarla doldurdum, bugün reglimin ilk günü canım o kadar tatlı istediki kazandibi tatlısını yedim, yani kendi tuzağıma düştüm.
kazandibi tatlısının kb si kaçtır kızlar?
kızlar çok sesiz olmuş burası cıdden ya az önce kendıme körili tavuk yaptım çok süper önerırım hemde 0 kb
semiluna, perii, pegasus nerdesiniz huuuuuuuuu
teşekkür ederim canım, bugün yapmaya başladım 100 defa yaptım yeterlimi sence?
birde hergün böyle yaparsam sence sarkmalar ne zaman geçer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?