Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pericim salatalarda mısır yok havuç marul ve domates vs öyle ahım şahım değil yani... ben kafadan 15 verıyorum

bugun4. günüm

sabah
2çeri domates
1orta boy salatalık
1 dilim peynir

ara 1 lipton ıce tea lıght = 0

öğlen
köfte tava ( içinde sanırım bayat ekmek vardır çalışıyorum dışarda yıyorum. patlıcan vardı yanındada 3 dilim)
ayran
5kaşık salata

ara atıştırmalık kısır ( dayanamıyorum bu ara adet dönemıne yaklaştım )

akşam
tavuk haşlama ve suyu , limonla bırlıkte

bu benı doyurmayacak biliyorum bugun bıraz kaçırcam sanki...

ayyyy dayanamıyorum yıyorum yıyorum gene yıyorum neden böyle oluyorum kızlar eve gelınce ve akşam olunca alışkanlıklardanmıdır nedır oburlaşıyorum tabıkı eskıye gore abur cubur olmadığından kılo vermem lazım dıye düşünuyorum
koca bir tabak lahana yedım bol ekşili ... kaç kb ?
5kaşık kısır yedım kaç kb acep ?

galıba bugun zor geçicek 4. gunum ve yumurta yemedım sabah alerjı yaptığı için o tok tutuyodu oysakı allahuum yardım et ya kılo vermem lazımmmm

70e bıle gelsem kılomu sabıtler galıba değilmı?eskılerı etkılemesın

bugun ilk gunum acikcasi zozlandim abur cubur yiyen biri olarak sabah bir yumurta öglen bir tabak makarna aksam bir dürüm hahha ne cok yiyorum ya yazarken utandim sözde kilo vercem

rekorlarin devam ediyor süpersin
simdiye kadar senin gibi bu sekilde kimse kilo veremedi

tes eskiden bi bayan daha vardi 3 ayda 35 kilo vermisti.kb diyetinin gecmisinde okudum.onun kadar olamasam da devam ediyom.bazen duruyor kilo vermem, o zaman acaba yemegimi azaltsammi diye dusunuyorum , ama sonra takir takir gidiyor amahic kacamak yapmiyorum belki de ondan boyle cok kilo veriyorum.kabizligim falan da kalmadi.en yakin zamanda yine foto paylasicam.eskiyi de koycam eger bulabilirsem.darisi herkesin basina.gorenler tanimiyor

Lahana koca tabak da olsa bir şey olmaz da unut artık şu kısırı canım ya, dolapta kaldıysa dök lütfen. Direk karbonhidrat o. Sebzeyi çok yesen de çok bir şey olmaz.

bugun ilk gunum acikcasi zozlandim abur cubur yiyen biri olarak sabah bir yumurta öglen bir tabak makarna aksam bir dürüm hahha ne cok yiyorum ya yazarken utandim sözde kilo vercem

Hoşgeldin :) Ama ilk gün pek de bizim rejim olmamış ne dersin Makarna, dürüm???? Makarna yemiyoruz biz, dürümün de içini yiyoruz, lavaşını yemiyoruz. Bu gün neler yedin?

:))) ayy güldğrdğn beni kısır dolapta kalsa hayatta yemem ıkı gun ust uste karşıma çıktı bende dayanamadım ..

bugun 5. günüm 1 kilo verdiğimi gördüm digital tartıda :))

menum
sabah
yarım soğanlı yumurta = 2
1 adet süperfresh hamburger eti= 2

öğlen
tavuk haşlama limonla = 3

bundan sonrasını allah bılır

bugunu kendıme meyve gunu ılan edıyorum sabah 4kb, öğlense 3kb aldıysam geriye 43 kb kalıyor bunun hepsini meyveden yana kullancam akşam yemeğimi ise belki gene tavuk suyu yerım veyahut kıymalı yumurta felan yaparım , köfte yaparım maksat akşam yemeğinden 0 kb almak

feda olsun meyvelerime 43 kb
(erik, çilek,çağla )

yarın ise kendıme tatlı bişi ödül yapcam mesela dondurma gibi cornet kaç kb acaba?

kızlar ne kadar sessiz bir başlık oldmuş burası her girdiğimde benden başka yazan olmuyor nerdeyse kendımı yanlız hısseetım bıtek ben mı dıyetteyım yaza gelıncemı bastırcaksınız bılmıyorumkı

akşam menum ,
200gr çilek =16
100gr erik = 6
100gr çağla =8
200gr brokoli = 6
peynir =1
domate= 6
yarım salatalık = 2
2ceviz =2
1 avuç çekirdek=2
toplam= 48+ 3 = 51.

sabah ve öğlen toplam 3kb aldığım için dengeler dıye düşünuyorum
51 ile gunu kapatmış bulunuyorum kendı hesabıma göre...

mmmmm adana kebap, var mı kızlar bizimki gibi rejim, kebap bile yiyoruz :) Bu şekilde gidersen eminim bu ayın sonunda 70 senin olacak şeker

en güzel rejim bizimki canım, kebap yiyerek kilo veriyoruz, canım inşallah bu ayın sonunda 70 kiloyu görürüm, havalar ısındı bende panik başladı.

canım süpersin , çok iyi kilo verdin umarım aynı hızda devam eder, imreniyorum vallahi sana.
kilo verdikten sonra sarkma falan oldumu sende canım

kızlar ben kilo verdikten sonra iç bacaklarım iyice kendini saldı, önerisi olan varmı?
şimdi hergün yürümeye başlicam sıkılaşmak için, hem kilo vermemide hızlandırır.
lpg düşünüyorum bilgisi olan varmı?

Neyseki, ben meyveye düşkün biri değilim. Belki de bu rejimin tek kötü yanı meyve konusu sevenler için. Kalan öğünleri dengelediğin sürece zaten sağlıklı olan meyveler senin olsun şeker Kilo vermene de çok sevindim Başlayınca gerisi gelir Ben iki işte birden çalışıyorum ve en yoğun zaman haftasonu oluyor, o yüzden haftasonu daha az girebiliyorum ama ben hep buradayım, peri arkadaşımız da gözleri düzelsin diye bekliyor, ekrana bakamıyor. Yalnız değilsin, sen de bizleri motive ediyorsun Dondurmaların iyi markalarında pakette kalori ve karbonhidrat bilgileri oluyor. Dikkat et bazen kalorisi düşük olanların karbonhidratı yüksek olur, sen sadece karb değerine bak, afiyet olsun

Pek sağlıklı gördüm seni

lpg hakkında bilgim yok canım ama iki bacağın arasına plastik top koyup sıkıp bırakmak acaip işe yarıyor, inanamazsın

canım süpersin , çok iyi kilo verdin umarım aynı hızda devam eder, imreniyorum vallahi sana.
kilo verdikten sonra sarkma falan oldumu sende canım

yok canim sarkma olmadi.2 tane tavsanim var bahcede onlarla kosturmaktan sarkilmiyo vucudum
her gun 20 dak onlarla oynuyorum.sanirim bana fayda eden onlar.sihirli kelime kacamaksiz diyet.gerisi gercekten geliyor.her sey yedim,50 den asagi kapattigim olmadi.2.5 ayda 22 kilo.gercekten inanmiyor gorenler, ne yaptin diyor.yediklerimi soyleyince sasiriyorlar:26:10 gun sonra yeni fotomu eklicem sizler de fark ediceksiniz farki

22kilo mu çok buyuk başarı tebrıkler ... saçını başınıda yaptır görenler afet olmuş desin :)

bugunku menum 6. gunum
verdiğim kilo = 1,3
sabah

kıymalı yumurta= 1

ara ıce tea =0

öğlen= iskender = 25
salata= 10
2 kaşık yoğurt=5

ara= pepsi max = 1

akşam= kıymalı karnıbahar 1,5 tabak = 8

eder 50
50kb nın altına düşme gibi çabam yok dengelı kılo vermek nıyetındeyım ve dıyetten sıkılmamak için herşeyı yemek çok guzel ıskender bıle yedım !
ve kesınlıkle günü sadeceproteinle kapatıp dunu kurtarmaya çalışmayın çunku karbonhıdrat olmadan proteını vucut parçalamıyor aksıne depoluyor. salatayı bıle yağsız yemeyın o vıtamınler yağda parçalanıyor. ben az yıyorum neden kılo veremıyorum cevabı bu.

Son düzenleme:

tek ederim canim.evet tam dedigin gibi sana katiliyorum.her seyden azar azar yemek, gozumuz kalmazsa diyetteymisiz hissi uyanmaz, daha rahat olur gunleri saymayiz.eskiden diyelim sebze diyeti yapiyorum, marul yemek yok diyordu.marul normalde de yemem.ama yasak dediya illa takiliyordum ona.durduk yere canim cekerdi.yasaklara karsi zaafmi desem ne desem.ama simdi iyi.bu diyetle 6 ayda 30 kilo verenler vardi.sasiriyordum, bu kadar yemekle nasil zayiflaniyor diye

canım tavşanın benim sarkmalarıma iyi geleceğini zannetmiyorum, ben bir doberman köpek alıp , o köpeğin beni gün boyunca kovalaması lazım

lpg hakkında bilgim yok canım ama iki bacağın arasına plastik top koyup sıkıp bırakmak acaip işe yarıyor, inanamazsın

teşekkür ederim canım, bugün yapmaya başladım 100 defa yaptım yeterlimi sence?
birde hergün böyle yaparsam sence sarkmalar ne zaman geçer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…