Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben henüz başlamadım ya pek girmiyorum çok müsait de olmuyorum.
h.sonunu atlatınca inşallah başka diyetle ya da bunla ya da öylesine:)))

aranızda olucam.

teşekkür ederim cevabınız için.yarın başlıyorum ben de, umarım hızlı ve kalıcı olur

slm arkaşlar buraya epeydir uğramıyordum. Ama gördüşğüm kadarı ile eskilerden halen devam eden arkadaşlar var. umarım bayağı kilo vermişsinizdir. Ben burayı bıraktıktan sonra uzun bir süre verdiğim kilolaları geri almadım ama ne zamanki ekmek dahil herşeyi yedim tekrardan kg. aldım ve gene başladığım yerdeyim.yeniden diyet başlamak istiyorum o yüzden arada girip okuyayım ki bana doping olsun.

Seni tekrar görmek ne güzel diyecektim ama düşündüm de güzel değil tabi, keşke koruyabilseydin kilonu. Hadi acilen aramıza dön o zaman, oturmamış kilonun verilmesi daha kolay olur hem. Biz de çok gel git yaşadığımız için yavaş gidiyor kilolar ama ben 10 kilodan kurtuldum nihayet kaldı 10 hadi bakalım

teşekkür ederim cevabınız için.yarın başlıyorum ben de, umarım hızlı ve kalıcı olur

Öncelikle hoşgeldin aramıza. Evet yağ kullanıyoruz. Et, yumurta, peynir, balık, salata, sebze ağırlıklı besleniyoruz. Aman o rejim zararlı olur mu falan diyenlere soruyorum diyetisyeni ne veriyor diye eh işte ızgara et-salata, domates salatalık peynir, 3-5 kaşık sebze yemeği falan diyorlar. Arkadaşım biz de onları yiyoruz. Sadece biz listeden istediğimiz gibi seçebiliyoruz. İlk günler puanı 0-1 olan şeylerden çok yiyebilirsin, geçiş kolay oluyor. Zaten bir süre sonra otomatikman azalıyor yediklerin. Gümlük 40-50 birimini iyi ayarlaman yeterli. Mesela illa ekmek yemem lazım diyorsan sabah bir dilim ekmek yersin 12 birim, kalır 38 birim. Onu sebze, salata kuru yemişle harcayabilirsin ya da pegasus gibi çok sevdiğin bir abur cubura sayabilirsin. Tercih senin. Yaşını, boyunu, kilonu yazarsan ne kadar süre yapman gerekir diye düşünürüz. Yediklerini de yazmak faydalı olur, hata yaparsan uyarırız.

canım ben henüz başlamadım ya pek girmiyorum çok müsait de olmuyorum.
h.sonunu atlatınca inşallah başka diyetle ya da bunla ya da öylesine:)))

aranızda olucam.

Bekliyorum canım, sana uygun başka rejimler de düşünürüz

kb diyetiylemi verdin 10 kiloyu canim

kb diyetiylemi verdin 10 kiloyu canim

semiluna ilgin için teşkr. aslında ben bir yılı aşkın süredir diyet yapıyorum. çoğu diyet yapan gibi doğum sonu kilolarımla başım dertte,kilo alıyorum veriyorum.... şu an akupunktur yaptırıyorum iştahımı o dengeliyor ve dr bana protein ağırlıklı diyet verdi ama ben herşeyden yemek istiyorum o yüzden bu diyet çok aklıma yattı. ve verdiğim kiloları tekrar almak istemiyorum. benim boyum 1.55cm ilk diyete 82 küsürle başladım ve 66kg a kadar indim. o zaman ki akupunktur dr um(şu an başka) sıkı bir diyet uygulatmıştı ve ben de uygulamıştım ama beni yordu. ve o yüzdendir ki verdi,ğim kiloyu çabucak geri aldım 75 oldum. şimdi 2aydır tekrar başladım şu an 70 kiloyum hedefim 55 olmak. sizlerin yazdıklarını okuyunca insan hevesleniyor...

Son düzenleme:
Kızlar bugün bende başladım bu diyete. Hedefim 6.5 kilo vererek 54 kilo olmak. Bu saate kadar 26 puanlık yedim. İyi gidiyo gibiyim 45 dk. da yürüyüş yaptım. 1-1.5 ayda vermem lazım bu kiloları. sizce verebilirmiyim bu diyetle? :18:

selam arkadaslar

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz insallah basarip ideal kilonuza inersiniz

bu siralar giremiyorum benim gözler felaket oldu hatta bir hafta günes isigi bile yasak iyilesip aktif olacagim

selam arkadaslar

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz insallah basarip ideal kilonuza inersiniz

bu siralar giremiyorum benim gözler felaket oldu hatta bir hafta günes isigi bile yasak iyilesip aktif olacagim

Hoşbulduuukkk teşekkürlerr
İnşallah en kısa sürede iyileşirsin geçmiş olsun

işteeeee burda menülerrrrrrrr başlıyoruz pazartesi

selam arkadaslar

Çok geçmiş olsun periciğim, özleyeceğiz seni, çabuk iyileş

arkadaşlar 3 gündür gayet iyi gidiyordu diyetim 45p ile sonlanıyordu fakat bugün ..... sabah misafirlere kızarttığım patatesin kalanını bi tane bitane daha derken hepsini yedim gitti.. bugünü kalori sayarak kapatayım diycem ama patetesin calorisi kaç bin acaba? neyse bu vakitten sonra 0p yerim son pişmanlık fayda etmiyor

Hiç canını sıkmadan bu günü etle kapatırsan ve yarın az karb alırsan sorun olmaz canım, yeter ki amaan yedim diye devam etme

kızlar bugün tartıldım, 75 kilo geliyorum, toplamda 16 kilo vermiş bulunuyorum, darısı sizin başınıza arkadaşlar.
bu arada kimse yazmıyor diye ben girmiyordum siteye, burası hareketlenmiş çok sevindim, bende artık yazarım burası kalabalık olunca daha zevkli oluyor umarım devam eder.

semiluna canım nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…