Ya süpersin, evde mikro dalga da var, ben niye düşünemedim bunu. Kendimize minik minik hem de yanımıza alınabilecek değişik kaşar kekler yapabilirizİyileşmene çok sevindim canım benim. O zaman daha da gaza gelelim, ağutosta ısırgan otlu börek yemeyi hakketmemiz lazım. Ama kilo verirsem ben de isterim börekten. Bana da yapsın annen
kızlar merhaba yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum bende diyete devam ediyorum ama bir değişiklik varmı bilemiyorum 1 haftadır tartılmadım bu akşam tartılıcam inşallah baskülüm bozulduda normalde hep sabahları tartılırdım şimdi annemde tartılabiliyorum haftada bir çok merak ediyorum bir değişiklik oldu mu diye umarım olmuştur yaza kadar incelmem lazım artık
Geçmiş olsun canım, hem hastalık dert gitmiş hem de kilolarArtık bekliyoruz hergün, gel de bize de bulaşsın senin kilo verme hızın, biz de hızlanalım
pegasus boyun kac canim gayet hos duruyorsun
tsk canim.boyum 1.66. 60 kilo olmam lazim
bu hizla ve azimle 60 olman yakindir
Dünkü menüm,
Sabah iki haşlanmış yumurta, ben rafadan yumurtayı çok seviyorum kızlar, tutturmayı çok beceremiyorum, şansıma olunca iki tane yedim. Yolunu bilen varsa bana yazsın :)
Öğlen ton balığı, göbek marulla salata
Akşam kuzu şiş vardı evde onu kavurdum, biraz çok yedim ama yanına karb almadım hiç
Bugün
Sabah iki tane sosis
Öğlen haşlanmış tavuk getirdim, bölümdeki kızlar da ot toplamaya gitmiş, onları tuzlayıp limonlayıp yeriz mmmm
Akşam kıymalı ıspanak yapacağım pirinç koymadan
aldenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesin tatlim özledim seni
Arkadaşlar okudum da herkes ne kadar güzel asılmış, ne güzel kilolar veriliyor..
Ben altı üstü bir haftadır asılabildim ancak lütfedip de.. Bugün de böyle geçti bugün de böyle olsun diye diye 40 lara inememiştim bi türlü 55-60 larda geziyordum hep..
Bu hafta 40 lara indim neyse ki hatta 35 de oluyor bazen..
Amaa gelgelelim taam motive oldum iyice derken hadi tartılayım artık dedim, çünkü gözle görülür bi değişiklik de vardı hem göbeğimde hem yüzümde, annem de verdiğimi gözlemledi ki objektiftir hatta fazlasıyla..Vee tarıldım! AMAN ALLAHIMMMM TARTILMAZ OLAYDIMM!!! Bitttim ben dağıldım!!! Hayatımda bir kere bile görmediğim yaklaşmadığıım bir kilo! Halen inanamıyorum! Hayatımda enn ennn ennnn fazla 65 olan ben, ki o da artık kilo aldığımı bile bile abartmaya devam ettiğimde ibrenin vurduğu son noktadır benim için,
65 nerde... !!! Resmen 70' e gramlar kalmış!!!!
Çok demoralize oldum kızlar, evet çok aldğımın farkındaydım ama bu kadarını gerÇekten beklemiyodum.. Demek o bi iki kilo inmeden önce tartılsaymışım 70 i geçtiğimi görecekmişim!!!!
((((( Şimdi programım alt üst oldu, temmuzda 53 kilo olmam imkansız artık... Üfff napcam bilmiyorum yaa... Tabii ki devam ediyorum 35-40 larda almaya ama sanki yerimde sayıyorum gibi geliyor.. Bu böyle olmaz diyip gözümü karartıp re..d..ctl almaya bile karar verdim ama toplatılmı eczanem satmıyormuş,,
bilmiyorum sevinmeli miyim üzülmeli miiyim çünkü cidden ona ihtiyaç hissettim artık, aldığımda sinir krizleri geçirdiğimi bile bile..
Ama işte bu kilo da insanda sinir yapıyo aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali....
Uzun yıllardır bi destek olmadan tek başına diyet yapmamıştım hiç çünkü doymak için değil keyif almak için yiyenlerdenim ve bu da iştah açıklığı getiriyor..
Bazen tam tersi geçerli olsa bile..
Kullananınız var mı bilmemiyorum ama eczane de bana summer 7 mirror diye bitkisel özlü Eczacıbaşının bi desteğini önerdi,
bi çeşit kaktüs özüymüş, içerik tamamen kaktüs yani,
Tabiİ ki r.d.ctl den aldığınız sonucu alamazsınız ama dedi bi deneyin yeni ve güzel bi ürün dedi..
Aldım ve başladım bugün , iştahımı falan kapatmadı tabii ki, günde 3 öğün alınmasına rağmen....Biraz farkı hissettirsin yeter, Motive etsin azıcık yeter..
Bilemiyorum.. Morale ihtiyacım var kızlar..
perim,canım,ciğerim:)))
ben utançtan yazamıyorum ki buraya!saldım çayıra mevlam kayıra durumu!
yani diyet yapmıyorum artık.sanki çok yapıyodum da((
ama takip ediyorum arada.hatta bi ara sen de artrık başka topiğe gidicem kimse kalmadı tarzında cümleler kurmuştun aman dedim perimi de yıldırdık sonunda!!!
6 yıldır kullandığım antidepresanı bırakınca 1-2 kg gitti kendiliğinden ama tabi ben kaç kg olmuştum diyetten sonra duysan inanamazsın.
şimdi merakla daha kilo verir miyim diye beklemekteyim.eskisi kadar tatlı düşkünlüğüm kalmadı sanki,dediğim gibi bişey yapmayıp ümid ediyorum sadece:))))
bir de ben bu diyeti bırakınca fazlasıyla aldım kısa sürede, bundan belki soğudum diyetten iyice.ama aklım sizde.semiluna daha sık geliyor mesela:)))
yeni arkadaşlar var:))
esrayı göremiyorum pek.
işte böyle:))
iyisin değil mi canım?
canım bende diyet felan kalmadıki.ilaç kullanıyorum birsürü.şeker için adet düzensizliği için.karbon miktarı yüksek gıdalar tüketmek zaten yasak bana.ama ilaçlar hormon ilacı olduğu için çok etkiliyo beni.bu ay sonunda tekrar şeker yüklemesi yapılcak.bakalım düzelme varmı.yüzde yetmişi genlerle geliyomuş zaten(( dr diyoki metobolizman durmuş gibi hiç çalışmıyo.umarım tedavi sonuç verir((
ben sizi hep takip ediyorum.topiğimiz sessiz kalınca çok üzülüyorum.yapanda yapmayanda yazsın.aldente smiluna peri nuyo ve diğer arkadaşlar gitmeyin biryerlere.birlikten güç doğuyo.birlikte başarmak daha kolay olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?