yanlız kızlar kızarmış ekmegin puanına dikkat edin ......yarı yarıya ...delikafaduldensaol bitanemya daha listeyi tam incelemedim cunku vaktim yok ise gidicem
ben desene gunu bitirmeden tum puanlari gectim bile
uf ya yediklerim bukadar puanmi ediyomus
neyse ben yarin baslayim bari
kepek ekmek 12 puanmiymis
ozaman normal ekmek iki katidir desne
artik bende devamli burdayim insallah sizlerle basaracam ,bugun degilde yarin baslyorum
yanlız kızlar kızarmış ekmegin puanına dikkat edin ......yarı yarıya ...delikafadulden
çok ilgimi çekti bu diyet ama inanasımda gelmiyo bi türlü. sıfır puanlılara takmış durumdayım yumurta mesela ee ben 10 tane yerim tanesi 50 kalori olsa 500 eder. peynir 100gr için 1puan denmiş normalde 100 gr peynirde 300-500 arası kalori yokmu benmi yanlış biliyorum.şarkuterininde çoğu 1 puan onlarında kolori aralıkları 300-500 arası diye biliyorum. böle büsürü şey anlamış değilim dikkat edin arkadaşlar çoğunuzun diyet çizelgesi var belliki uğraşmışsınız ters tepmesin bide bu. sevgilera.s.
ya 1 saatr ıncelıyorum konuyu acıkcası ınanamadım bunları yıyerek zayıflanabılcegne.. ben artık ööle bı yere geldım kı ınemıorum bı turlu 55 ın altına catlıcam.. delı gıbı spor da yapıorum ustelıkhaftada 6 saat.. bı gun fazla yeesem 56 oluverıorum ama 3 gun ac kalsam 54 olamıorum..
ya balık tavuk sıfırsa ben kahvaltıda bıle ızgara balık yerım ya.. arkadaslar harbıden verebılıosunuz kıloları ööyle mı? ...
canım bence 10 tane yumurta yersen günde, döküntüler cıkar vucudunda sonra da bidaha yumurta yiyemezsin..bence bu diyet biraz motive edici bi diyet..yumurta zaten tok tutn bi gıda.. 10 tanesi de adamın midesini bulandırır.. he butun gun sadece yumurta yiceksen bilemem de o da zararlı yani..
şarküteri kısmıyla ilgili de şöyle düşünüyorum, şahsen ben, ekmek olmadan peyniri öyle löp löp götüremem.. yakar çünkü insanın midesini tuzlu oldugu icin.. mideyi bastırmak icin agzına attıgın bi dilim beyaz peynirin bi zararı olacagını düşünmüyorum.. he oturup bi kalıp kaşar yenirse illaki kilo olarak geri döner sonucta yaglı peynir...
sadece herseyi yiyebilecegini gösteriyo bu diyet bence.. ama her yediginin bi karsılıgı var..cok puanlık bişe yesen ona göre günlük daha az seyler yemiş olacaksın...
bu diyeti uygulayan tanıdıklarım var benim.. 20 kiloya kadar verdiklerini biliyorum.. ama yine de bünye meselesi tabi..
ben de bugun basladım.. bidahaki hafta cts yazıcam buraya kilo verip veremedigimi
optummm
canım bence 10 tane yumurta yersen günde, döküntüler cıkar vucudunda sonra da bidaha yumurta yiyemezsin..bence bu diyet biraz motive edici bi diyet..yumurta zaten tok tutn bi gıda.. 10 tanesi de adamın midesini bulandırır.. he butun gun sadece yumurta yiceksen bilemem de o da zararlı yani..
şarküteri kısmıyla ilgili de şöyle düşünüyorum, şahsen ben, ekmek olmadan peyniri öyle löp löp götüremem.. yakar çünkü insanın midesini tuzlu oldugu icin.. mideyi bastırmak icin agzına attıgın bi dilim beyaz peynirin bi zararı olacagını düşünmüyorum.. he oturup bi kalıp kaşar yenirse illaki kilo olarak geri döner sonucta yaglı peynir...
sadece herseyi yiyebilecegini gösteriyo bu diyet bence.. ama her yediginin bi karsılıgı var..cok puanlık bişe yesen ona göre günlük daha az seyler yemiş olacaksın...
bu diyeti uygulayan tanıdıklarım var benim.. 20 kiloya kadar verdiklerini biliyorum.. ama yine de bünye meselesi tabi..
ben de bugun basladım.. bidahaki hafta cts yazıcam buraya kilo verip veremedigimi
optummm
sabah yediklerim;
domates _6 puan
kaşar peynir_1 puan
Kepek ekmeği_12 galiba
= 19 puan geriye kaldı 31 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?