canım kapaek ekmeğin tost ekmeği ise 8 puan o
hadi hayırlı uğurlu olsun diyetin
ben bgnlük ara vericem gezmedeyim lahmacunlar ve pastalar önümde fink atarken duramam delikafaduldenve onların 1 tanesinin puanı 1 günlük puanı aşıyo
bgn akşam yemeği yemeyerek dengeleyecemcokacimcoook
Kızlar bu sabah 56,5 çıktım ki dün baya puan aşmıştım ve regli oldum bu sabah ne mucize bi diyet dü çokta kaçırmıştım puanın ucunu sevinçten çığlık atmak istiyom
Hadi hayatım kolay gelsin ben yarına bomba gibi hazırım yrın kilomu yazamayacağım için 56,5 diye kayıtlara geçersin
bgn gezmedeyim inş fazla kaçırmam çok mutluyum çok
burdada tartılma günleri pzt olsun sen burda oluşturulacak listeyi yürütebilirmisin öyle daha zevkli olur
ne dersin
sempatiğim eğer liste oluşturulacaksa beni de ekle yarın kesinlikle başlıyorum bugün başlamıştım ama öğlede 2 kızarmış tavuk yedm
caim ya ben bugun basladim daha oglen icin bisey yemedim yogurt corbasi icicem piruncli onun puani kac bilmiyorum heralde en fazla 16 falan olur
canim listeyi arkadaslara onerdim bakalim cevap yazan olcakmi evet derlerse eklerim senide
kiz haslanmi yeseydin bari 0 di kizarmi valla ne kaadr tam bilmiyorum
caim ya ben bugun basladim daha oglen icin bisey yemedim yogurt corbasi icicem piruncli onun puani kac bilmiyorum heralde en fazla 16 falan olur
canim listeyi arkadaslara onerdim bakalim cevap yazan olcakmi evet derlerse eklerim senide
kiz haslanmi yeseydin bari 0 di kizarmi valla ne kaadr tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?