Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet cnm haklisin.ben aslinda aldigimda baska yere bakmisim 0.2 gordum puanini,herhalde tatlandirici ile yapilmis dedim aldim.eve gelince farkettim 12 oldugunu.bir daha almam.evdekiler bitsin.daha da almam "(

haklısın canım kahve için çok fazla, eskiden senin dediğin gibi yapıyordum , sütü ısıtıp sade kahveye karıştırıyordum ama böyle kolayıma geliyor bazen içiyorum.

Selamlar, dün ilk günü atlattım hasarsız :)

Sabah yazmıştım füme et ve domates biber yedim diye. Öğlen hiç kıramayacağım biri arayıp sınırsız çin yemeğine çağarmaz mı, gittim oturdum, suşiye de bayılırım ama pirinç işte. Veee inat ettim biberli dana eti yedim ve o zararlı şeylerin hiç birini yemedim. Yalnız kızlarla kırmızı şarap içtim zararlı :)

Sonra gece çok acıktım ilk gün ve şarabın etkisiyle, pazar günü eşime fırında tavuk yapmıştım, biraz kalmış, ben de onu yedim :) İyi bir gündü. Daha bugünden karnım indi gibi geliyor

Bu sabah yine füme et, minik domates ve biber yedim. Öğlen dil söğüş ve dometes, biber yedim. 5te işten çıkıp spora gideceğim. Akşam için karnıbahar bulursam periciğimin tarifi var aklımda bakalım

haklısın canım kahve için çok fazla, eskiden senin dediğin gibi yapıyordum , sütü ısıtıp sade kahveye karıştırıyordum ama böyle kolayıma geliyor bazen içiyorum.

Bir marka light 3ü birarada çıkarmış dün gördüm ama onun bile yüksekti kb değeri. Ben alıştım artık, şekersiz ve sade kahve içiyorum, bazen çok çok az süt koyuyorum ama şekersiz içince sade çok daha iyi oluyor.

benimde yasaklara zafım var, dün kahve içmeme kararı almıştım bugün 3 tane arka arkaya içtim, içmek istememin nedeni kafein yüzünden yediğimiz besinlerin demir emilimini azaltması yani pek sağlıklı değil
bende iyice pimpirikli oldum

Olur mu hiç, sen ayı yavrusu olursan ben ayı olurum, söyleme de düşünme de öyle şeyler. Azmedip verirsin o kadarcık kiloyu, kimsenin seni üzmesine izin verme. Kilo almışsın diyenlere de mutluluktandır de susuyorlar Bazen çok üstüme gelenlere ben bu halimle de senden güzelim bile demişliğim var vallahi.

senle konusunca insan moral topluyor bugun yine nestle ve doritosumu yedim.aksami bekliyom ackirsam sosis yemek icin.8 puanim kaldi, onuda proteine ayirayim bari

tesekkür ederim
benim merak ettigim birsey var günlük puanini doldurmak icin cikolata yada cips yedigini söyledin peki gün icinde protein olarak ne yiyorsun daha dogrusu dediklerinden baska neler yiyorsun:44:

canım bende ikisi bir arada içiyorum, süt tozundan dolayı kb yüksek yoksa içinde şeker yok.
yarın bende sade içmeye başlayım hem kafeinsiz olandan alırım.

merhaba canım, çok sevindim diyete başlamana, hep birlikte vereceğiz inşallah kiloları.
menün bu arada süper, gerçekten fırtına gibi başlamışsın.

Sağol canım, tekrar toparlanıyoruz bakalım. Gerçi bahar da geliyor, sıkı gitmek lazım. Bu arada o menü sonra çin yemeği aşkı ile zorlandı ama dayandım

ayıdan daha kocaman birşey varsa o da ben oluyorum

canım bende ikisi bir arada içiyorum, süt tozundan dolayı kb yüksek yoksa içinde şeker yok.
yarın bende sade içmeye başlayım hem kafeinsiz olandan alırım.

Aslında günde iki taneye kimse bir şey demiyor, sade içebilirsen zevkinden kendini mahrum etme derim.

tesekkür ederim
benim merak ettigim birsey var günlük puanini doldurmak icin cikolata yada cips yedigini söyledin peki gün icinde protein olarak ne yiyorsun daha dogrusu dediklerinden baska neler yiyorsun:44:

Evet bende merak ediyorum pegasus, menü paylaşsan bizimle.

Merhaba kızlar bende bu diyetle ilk haftada 2 kilo verdim ve devam ediyorum bakalım nasıl gidicek.siz nasıl yapıyosunuz nelere dıkkat edıyorunuz mesela ben 20-40 arası değişiyor aldığım puan ama sebze veya ayran yoğurt bukadar çok puana neden oluyo.bi arkadaş yazmış cipsle çerezle 50 ye tamamlıyorum diye peki öyle kilo verebiliyomu?? daha deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler

canin ne icmek yemek istiyorsan ye ic.ama puani gecme.diyet yapiyorum dersen beynin senle inatlasamya gecer.ben anladigim kadariyla bunyelerimiz ayni senle.birak kendini rahat ol.sen kaveyle puanlari topluyosun ben de cikoltayla.acikinca da 0 puanlardan yiyelim.ama sakin diyet yapiyorum diye skma canini.rahat biraktigin surece hizli verirsin kilonu.ben diyette oldugumu hic hissetmedim basaldigimdan beri

bende baslangicta kb hakkimi sebzeden , yogurtdan kisacasi yararli kb´lerden aliyordum ama simdi puan dahilinde meyve yiyorum o zaman canim tatli istemiyor biz bastan beri zararli kb almamaya dikkat ediyorduk ama pegasus arkadasimiz bu sekildede kilo verebiliyor ama yine puanlara dikkat ederek

bennucum o arkadas benim memnun oldum hos geldin aramiza.evet cnm ben bu yontemle 6 gunde 7 kilo verdim.bu diyete basladigimda 92 kiloydum.ben ilk once 50 puani tamamliyorum.acikinca 0 puanlardan yiyorum.ya da 45 puanaa getryorum acikinca 5 puanlik seyler yiyorum.o yuzden et ve ya yumurtaya fazla saldrmiyorum.hem karbohidrat diyetim oluyor hem de kalorimi asmiyorum.bundan once yumurtali tavuk etli diyet vardi gec verdim kilolari.sirf onlarla beslenib kb yi asagi cekersen kilo vermen uzun ceker

Evet bende merak ediyorum pegasus, menü paylaşsan bizimle.

tesekkür ederim

canlarim simdi soyle ben oldum olasi spor yapmam, 2 litre su icmem.yani bunlari simdide yapmiyorum.sabah kahvalti da sevmem. o yuzden uyandigimda yaklasik oglen oluyor 12 falan.uyaninca pc basinda vakit gecryorum, baktim aciktim cayla cikolata yiyorum.100 gr nestle ve ya milka yaklasik 25 puanimi aliyor 50 gr yapinca.cikolatanin yarisini yedikten sonra zaten yemek isteyim kayboluyor, tatli insani tok tutarya hani.sonrasinda doritosun kirmizi posetlisi yani en acilisi 25 gr da 14 kb var.ondan 25 gr yiyorum.tabi hepsini tartiyorum mutfak tartisinda.simdi bu ortalama 39 puan oluyor.geri kalan 11 puanimi artik aksama kadar tuketiyorum, tavuk pek sevmem, genelde sosis,sucuk falan kaynatip yiyorum.11 puani ne tamaliyorsa artik.onuda mecbur yapmiyorum yani aciktigimda 1 tane sosisi yiyorum, halen acsam 2 cisini.zaten 11 puan sosis icin cok fazla.mesela canim ay cekirdegi istyorssa gr ni ayarliyorum ondan yiyorum.salatalik yiyorum 4 pauncik o zaten.yogutrun icine dogruyorum.ama gece karnim gurluyo,o zaman kesinlikle hic bisey yemiyorum yaityorum, sabah uyandigimda 1 kilo gitmis oluyor.hem goruntumde de gozle gorulur incelme var.pantalonlar bos geliyor.kisacasi beynim diyette oldugunu farketmeden diyet yapiyor ve zor olmadigi icin bi omur yapabilirim bunu.bazen cipsi fazla puan aldigindan onu yemem onun yerine baska bir sey yerim.ama hep gozumun onundeler.odamda tum yiyeceklerim.yeterinde yedigim icin fazlasina el atmiyorum.umarim yardimci olmusumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…