evet cnm haklisin.ben aslinda aldigimda baska yere bakmisim 0.2 gordum puanini,herhalde tatlandirici ile yapilmis dedim aldim.eve gelince farkettim 12 oldugunu.bir daha almam.evdekiler bitsin.daha da almam "(nuyocum tercih senin ama kahve icin 30 puan cok degilmi:26: normal kahve alip kendin hazirlayip icsen pegasuscum sende öyle yapsan en azindan seker yerine tatlandirici kullanip sekerden alacaginiz kb´yi en önemliside puani baska türlü degerlendirebilirsiniz
nuyocum tercih senin ama kahve icin 30 puan cok degilmi:26: normal kahve alip kendin hazirlayip icsen pegasuscum sende öyle yapsan en azindan seker yerine tatlandirici kullanip sekerden alacaginiz kb´yi en önemliside puani baska türlü degerlendirebilirsiniz
haklısın canım kahve için çok fazla, eskiden senin dediğin gibi yapıyordum , sütü ısıtıp sade kahveye karıştırıyordum ama böyle kolayıma geliyor bazen içiyorum.
yok cnm ben aslinda hic kilo veremeyenlerdim.sadece uzuns ure vucudumu diyetsiz biraktim metabolizmam duzeldi, sonra isvece basladim.isvec hem kabizlik yapti, hem 13 gunde verdigim 5 kiloyu 1 gunde geri aldim.ustelik o bir gunde sadece manti ve pizza yemistim.hatta 5 kiloluk bir sey bile degildi yedigim.alinca cok sinir oldum.ama bu diyeti bir gun bozmadimda alinda puanini 100 puan yaptim istemeyerek ertesi tartildim kilo falan almamisim, demekki yagdan gidiyor.o yuzden bu diyeti birakmaya hic niyetim yok.tamamen uyarsan gercekten 1 ayda 5-10 kilo zayiflamak mumkun.6aya 60 kilo yapar bu.harika bi yontem.mesela bana deselerki ekmek yasak ama istedigin ne varsa ye.ekmek sevmesem bile illa cnm ekmek cekicek.yasaklari sevmiyorum.bi ara 6 dan sonra yeme dediler.illa 6 dan sonra acikmaya basliyordum.ama bu diyette yasak yok.puanina gore ne istersen ye.hatta cikolatali pastani bile yarim porsiyon olarak yiyebilir insanlar.gecmis sayfalari okudum ben herkes zayiflamis.neden birakmislar sonra bilmiyorum.hatta bu diyet varken baska diyetlere ne gerek var onuda bilmiyorum.hepsi yasaklarla dolu
Kızlar selam,
3 ayda 54kg'dan 61kg'ya çıkmış bir ayı yavrusu olarak acil diyete başladım bugün. Sizin yaptığınız gibi karbonhidratı kesmeye dayalı ama biraz daha farklı ilkeleri var.
Metabolizma Mucizesi (Diane Kress) adlı kitabı okuyan var mı acaba aranızda?
Bu arada moral olarak çok çökmüş durumdayım. Kim görse, "ay sen çok kilo almışsın" tarzı yorumlar yapıyor ve gerçekten ağlayacağım artık.
senle konusunca insan moral topluyorbugun yine nestle ve doritosumu yedim.aksami bekliyom ackirsam sosis yemek icin.8 puanim kaldi, onuda proteine ayirayim bari
Bir marka light 3ü birarada çıkarmış dün gördüm ama onun bile yüksekti kb değeri. Ben alıştım artık, şekersiz ve sade kahve içiyorum, bazen çok çok az süt koyuyorum ama şekersiz içince sade çok daha iyi oluyor.
merhaba canım, çok sevindim diyete başlamana, hep birlikte vereceğiz inşallah kiloları.
menün bu arada süper, gerçekten fırtına gibi başlamışsın.
Olur mu hiç, sen ayı yavrusu olursan ben ayı olurum, söyleme de düşünme de öyle şeyler. Azmedip verirsin o kadarcık kiloyu, kimsenin seni üzmesine izin verme. Kilo almışsın diyenlere de mutluluktandır de susuyorlarBazen çok üstüme gelenlere ben bu halimle de senden güzelim bile demişliğim var vallahi.
canım bende ikisi bir arada içiyorum, süt tozundan dolayı kb yüksek yoksa içinde şeker yok.
yarın bende sade içmeye başlayım hem kafeinsiz olandan alırım.
ayıdan daha kocaman birşey varsa o da ben oluyorum
tesekkür ederim
benim merak ettigim birsey var günlük puanini doldurmak icin cikolata yada cips yedigini söyledin peki gün icinde protein olarak ne yiyorsun daha dogrusu dediklerinden baska neler yiyorsun:44:
Merak etme şeker ben çizelgemi değiştirmedim sadece, iki ayı oluyoruz, kırlarda koşuyoruz, bal topluyor, balık avlıyoruz, lay lay lom
benimde yasaklara zafım var, dün kahve içmeme kararı almıştım bugün 3 tane arka arkaya içtim, içmek istememin nedeni kafein yüzünden yediğimiz besinlerin demir emilimini azaltması yani pek sağlıklı değil
bende iyice pimpirikli oldum
Merhaba kızlar bende bu diyetle ilk haftada 2 kilo verdimve devam ediyorum bakalım nasıl gidicek.siz nasıl yapıyosunuz nelere dıkkat edıyorunuz mesela ben 20-40 arası değişiyor aldığım puan ama sebze veya ayran yoğurt bukadar çok puana neden oluyo.bi arkadaş yazmış cipsle çerezle 50 ye tamamlıyorum diye peki öyle kilo verebiliyomu?? daha deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler
bennucum o arkadas benimMerhaba kızlar bende bu diyetle ilk haftada 2 kilo verdimve devam ediyorum bakalım nasıl gidicek.siz nasıl yapıyosunuz nelere dıkkat edıyorunuz mesela ben 20-40 arası değişiyor aldığım puan ama sebze veya ayran yoğurt bukadar çok puana neden oluyo.bi arkadaş yazmış cipsle çerezle 50 ye tamamlıyorum diye peki öyle kilo verebiliyomu?? daha deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler
Evet bende merak ediyorum pegasus, menü paylaşsan bizimle.
tesekkür ederim
benim merak ettigim birsey var günlük puanini doldurmak icin cikolata yada cips yedigini söyledin peki gün icinde protein olarak ne yiyorsun daha dogrusu dediklerinden baska neler yiyorsun:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?