Canım, bu akşam ya da yarın sabah listeni tekrar yaz tam haliyle, yediğin ve içtiğin her şeyi yaz ama. (su dahil) bir de yürüyüş dahil yaptığın sporları eklemeyi unutma, hepsini kopyalayacağım.
Bu listeyi hazırlamak kolay ama ben her gün tartılmak taraftarı değilim, bilmiyorum cuma'ya kadar hiç tartılmasanız bence daha çok kilo verirsiniz gibime geliyor, bu konuda herkes fikrini söylesin bence. Günlük karbonhidrat değerleri çıkaracağım zaten.
Bu listeyi hazırlamak kolay ama ben her gün tartılmak taraftarı değilim, bilmiyorum cuma'ya kadar hiç tartılmasanız bence daha çok kilo verirsiniz gibime geliyor, bu konuda herkes fikrini söylesin bence. Günlük karbonhidrat değerleri çıkaracağım zaten.
Kızlar, guide'a katılıyorum, her gün tartılmayın, vücut su toplar, moraliniz dahi bozulsa kilo almış gibi şişersiniz, ben çok yaşadım bunu. Bu diyette cuma gününe kadar hiç tartılmayalım, bir sonra yapacağımız yarışmada da her gün tartılırız aradaki farkı da görürüz hangisi daha işe yarıyor, haftada bir tartılmak mı, her gün tartılmak mı?
tamam ablam yazarim
yanlis anladin beni
karbonhidrat puanini yazicaksin listeye cuma-persembe
ben hergün tartilmadan bahsetmedimki ablam...
bide ikinci liste olsun diyorum
baslangic kilo
simdiki kilo
verilen kilo felan diye... haftalik liste
Tamam, şimdi anladım ne demek istediğini, o çok kolay hallederim. Yaz dönemi işyerinde bomboş geçiyor günlerim, can sıkıntısından patlıyorum zaten iş çıktı bana :)))
artik ev kiziyimmm........ rekimi daha rahat yapabilirimm...
issizimm off off... izinden sonra bulucam inaniyorum buna...
uyumak da istiyorum haa.....
artik ev kiziyimmm........ rekimi daha rahat yapabilirimm...
issizimm off off... izinden sonra bulucam inaniyorum buna...
uyumak da istiyorum haa.....
bulursun inşallah aylincim.
bu dönemi fırsat olarak değerlendir zayıflamaya tam gaz devam et. kendine zaman ayır yürüyüş yap...
aysebru :))) sen de dikkat ediyor musun, senle beynimiz aynı kızzz. :)))
Kızlar şimdilik çıkıyorum, akşam oğlumun mezuniyet balosu var hazırlanmam lazım :) Yediklerinizi, yaptıklarınızı ayrıntılı yazmayı unutmayın.
canım üzülme aynı şeyi 2 gün iönce ben yaşadım..ama ertesi günü bırak o fazla gramı kilo olarak yine vermiş çıktım.... o gün vücudumun su tutmasına ne sebeb oldu bilemiyorum ama geçti....sakın canını sıkma...stres bile sebeb olur emin olayrıca koca bi akşam salatalıkla öğün olmaz , beyin gıda gelmediğini görünce kalori yakmaz...ve ilk gelen gıdayı depolar ....böyle öğünlerde kullanmak için...
darkolive, hemen moral bozmak yok, hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. okumadın galiba ben iki kilo alıyorum bu dönemlerde. bozma moralini lütfen. vücudun su topluyor sadece.
ewet kızlar tartıyı kaldırdım zaten haftada 1 kez, eşim sürekli tartılır hergün, bende ona kızardım neden hergün tartılıyosun diye kendim her sabah wc den sonra tartının başında alıyorum soluğu :))) eşimde benimle yapmaya çalışıyor kh diyetini bu arada
merhaba seninde kandilin mubarek olsun.
bu lahana çorbası mevzusu biraz karışık bence çünkü içinde çok çeşitli sebzeler var. onları tek tek sayıp hesaplamak lazım. birde bu diyette çorba içilmesini özellikle sebze ağırlıklı pek önermiyorlar. benim şahsi fikrimde bu yönde içmesek daha iyi olur. diyetin gidişatını bozarız gibi geliyor.
bu arada belki okumuşsundur ben bundan daha önce bu diyetle 45 kilo verdim hem de 3 ayda hemen hemen. ve karbonhidratlarımı hep düşük tuttum. benim listelerimi takip edebilirsin.kaydirigubbakcemile2
Evet canım, bi ara sayfada görüp aklıma gelmişti lahana çorbası diyeti, bu diyeti yapıp ekstradan lahana çorbası içsek diye düşünmüştüm ama hesap kitap yapmadım sonrasında aklımdan silindi gitti. Lahana çorbası diyetini ben yapmıştım bir ara, müthiş kilo verdiriyor bu diyetten daha çok, amma velakin o kadar aç kalıyordum ki canımın normalde hiç çekmediği şeylere bile gözüm düşüyordu. Bu diyet istikrarlılık açısından bana en uygun olanı, o yüzden aylardır zorlanmıyorum hiç. Lahana'yı en fazla beş gün yapmışımdır, o da işkence gibi :)))) Eğer et ve peynir ürünleri yiyebileceksem lahana çorbasını yanında içerim gibime geliyor. Onu ben bi hesaplayayım bakalım ne çıkacak ortaya? Sonucu yazarım sana burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?