merhaba canım, şinitzel pane etlerde 1 porsiyon 12 kb. EBRUAKIN KARBONHİDRAT DEĞERLERİ yaz google a orda herşeyin kb. değeri var. ben sık kullanılanlara ekledim hemen açıp bakıyorum.
kızlar ya çok hızlı ilerliyosunuz. bil. başına 3 saat oturmadım mıydı bi bakıyorum sayfalarca yazı yazılmış :) nasıl yetişicem size bilmiyorum vallahi :)
ben öğlen arkadaşımın yanına gittim haşlama tavuk yapmış ooo süper falan dedim ama kısır da vardı yanında. 3 tane falan tavuk yedim ekmeksiz neyim ama gelin görün ki kısıra o kadar çok ısrar etti ki 2 kaşık yemek durumunda kaldım. sizce kb değeri ne kadardır ki? :/
bir de ben biraz önce büyük bir süpermarkete gidip diyabetik reyonundan bi sürü bişi aldımnapiyim kb değeri düşük olsun diye çünkü ben tatlısız duramıyorum mümkün değil sonra bozduğumda veya diyeti bıraktığımda yarına çıkmıcakmış gibi tatlıya veriyorum kendimi biliyorum tanıyorum kendimi malesef
sonuçta şekersiz kakaolu tahin helvası buldum (koskanın) 350 gr ve 35 grında yani 10da biri sdc 4.8 kb var. bence süper bi buluş oldu ne dersiniz kızlar? bir de fındık ezmesi buldum. onun da 100 gramında sdc 8 gr kb var ki 100 gr için 3te birini yemem lasım mümkün değil anca bi seferde 2 kb alırım??
bu konuyla ilgili yorumlarınız bekliyorum zira birazdan birinden birini yicem :))
sevgili hatice canım bu diyetde benim pekbir bilgim yok .. bende ilk sayfaya bakınca kendi yazımı gördüm kim bilir ne zaman yazmısşım . kaydirigubbakcemile3aeben merhaba ben 4 aydır diyetteyim ve takıldı kaldı kilo
bu topiğin başında ve başka yerlerde yazdıklarını okudum onun için sana birşeyler sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim
sevgili hatice canım bu diyetde benim pekbir bilgim yok .. bende ilk sayfaya bakınca kendi yazımı gördüm kim bilir ne zaman yazmısşım . kaydirigubbakcemile3
şu anda tesadüf baktım . bu diyetle ilgiliyse sorruların burdaki fıstıklar yardımcı olurlar sana ..... benim bilgim içindeyse bende yardımcı olurum sorabilirsin canım .....a.s
bu arada iyi akşamlar kıslar...a.s.
sevgili hatice kilo veremnin neden durdugunu bilmek için nasıl beslendigin konusuna bakmalıyız önce ..canım merhaba böyle pat diye yazdım ama seni online görünce kaçırmamak için yazdım hemen
ben 4- 5 kilo verdiğim zaman takılmıştı kilo vermem 3 hafta kadar sürdü ve sporumu arttırınca tekrar vermeye devam etmiştim ancak neredeyse 1 aydır ben kilo veremiyorum takıldı kaldı kilom
senin verdiğin kilodan ve yazılarından bu konuda bilgili olduğunu farkettim sana danışmak istiyorum
ben herşeyden ama abartmadan kendi kendime ve kk daki bir topikte destekle 4 aydır diyet yapıyorum haftada 3-4 gün koşu bandında yürüyorum ama vermem durdu ve hissediyorum durduğunu ne yapmalıyım sendede durduğu zamanlar oldumu ne yaptın devam etmesi için kilonun
şimdiden teşekkür ederim rahatsız etmemişimdir inşallahopuyorumnanaktan
sevgili hatice kilo veremnin neden durdugunu bilmek için nasıl beslendigin konusuna bakmalıyız önce ..
ama burası yeri deyil bu topigi işkal etmeyelim....verecegim topige yazarsan rahatca cevapaya bilirim ..burdaki fıstıkları rahatsız etmeden yerimseniben..a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-841.html
kızlar yaa gün içinde 0 kb aldım ama akşam siparisi yanlış verdiğim için hamburger yedim yanına battı balık yan gider 6-7 dilim patates.umarım çok fazla zararı olmaz Allah yardımcım olsun
kızlar kilo çizelgem nasıl:)
çok güzel el birliği ile mi zayıflıyorsunuz ailecek ... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?