umarım.. doğumdan önce en fazla 79 a düşmüştüm o zaman bile kendimi çok iyi hissediyordum..o yüzden gerçekten fazlasında gözüm yok.. seninle fiziki yapılarımız benziyor sen kb puanlarını kaç civarında tutarak zayıfladın .yani aysebruya bakıyorum ve moralim bozuluyor. o gerçekten çok hırslı ve çok düşük tutuyor.. yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.. o zamanda bırakasım geliyşor..
umarım.. doğumdan önce en fazla 79 a düşmüştüm o zaman bile kendimi çok iyi hissediyordum..o yüzden gerçekten fazlasında gözüm yok.. seninle fiziki yapılarımız benziyor sen kb puanlarını kaç civarında tutarak zayıfladın .yani aysebruya bakıyorum ve moralim bozuluyor. o gerçekten çok hırslı ve çok düşük tutuyor.. yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.. o zamanda bırakasım geliyşor..
Şimdiden haftanın birincisi oldun 30 kiloya inmişsin tebrikler :))) Şaka bir yana senin kilonu iple çekiyordum, sağlık olsun, yarın tartılır yazarsın sorun değil. Pazar günü bir daha tartılırsın, bir günde verdiğin ortalama kiloyu ekleyip öyle başlatırız. Böylece haksızlık olmaz.
yav kimse tebrik etmiyorr negüzel 1300 gr gitti 6 günlük k.b. rejiminde...
HERKES zayiflamissin sen diolarrr yuppiiiiiii kaydirigubbakcemile2
günaydın herkese..
benim k.h diyetine başlamamda 4 .günüm bugün ve reglyim ..
başlama kilom 74.5
verdiğim 900 grm
boyum 1 ,71
canım, tebrikler, çok sevindim inan. yeni okudum daha. daha bu ilk günlerin, vermeye başladın bundan sonra daha hızlı gidecek emin ol.
tebrik ederim aylin, çoook iyi gidiyorsun. bu diyet 5 kilo verdidiriyor mesela ama sanki 8 kilo vermiş gibi inceltiyor inan.vereliniortak
aynennn
5 kg da bukadar cok fark edecegini tahmin etmedim ben...
kilo mu verdin senn diolar bugün bana
selin kızlar ölçülerinide yazsınlar bence, onuda görelim bakalım çünkü bu diyet çok inceltiyor 5 kilo versen 8 vermiş duruyorsun. ne dersin?
bugün yediklerim yiyeceklerimm:
sabah:
1 yumurta
peynir 1p
yarim tost ekmegi 8p
sekersiz sütlü kahve 1p
=10p
öglen:
kabak yemegi (2 tane kücücüktü o yüzden 6 olarak sayicam) 6p
125 gr. mozzerella peyniri 2p
=8p
aksam:
1 tabak taze fasulye 7p
toplam= 25p
ins böle kapatirim bugünü...
2,5litre su icecem
sabah 2 kez büyük wc kaydirigubbakcemile3 ay utandim
selincim dediğin gibi bu hafat tek tip besleneceğim öğünlerde.birde tartıyı kaldırmam lazım hersabah çıkınca can sıkıcı olabiliyor.önümüzdeki haftalarda tıkır tıkır gidecek buna eminim.
aysebru selin destekleriniz için çok teşekkürler
selinim cok güzel bir fikrim varrrr.....
böyle bir liste hazirla:
karbonhidrat toplam puan:
mesela
Kullanici: ______ cuma ________cumartesi ______ pazar ________ pazartasi _______ sali _______ carsamba ______ persembe _______ verilen kilo
aylin90 _________ 20__________________ 17 ________________ 15 ________ 25 _______ 30 ______ 18 ________ 19 ________ 1300
mesela yani
ozaman görürüz nerde hata yapmisiz, kac karbonhidrat puaniyla kac vermis kim ne vermis herkes görür bencee
ikinci listede de
baslangic kilo: simdiki kilo: verilen kilo: hedef kilo: toplam verilen:
bu sekilde yapabilirsin, ama birinci listeyi muhakkak isterim: siz kizlar?????
Vallahi süper olur, ama benim gibi evde metresi falan olmayanlar olabilir. İsteyenler ve imkanı olanlar yazsınlar, onları da ekleyeyim listeme. Sen başlat aysebru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?