arkadaslar bütün iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim maalesef durum coook ciddio gün hastaneye gittik ve kötü sonucu ögrendik doktor carsamba günü icin randevu verdi
carsamba sabahi hastaneye yaticam ve cuma günü coook ciddi bir ameliyat olucam benim icin dua edin insallah saglikla evime dönerim
arkadaslar bütün iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim maalesef durum coook ciddio gün hastaneye gittik ve kötü sonucu ögrendik doktor carsamba günü icin randevu verdi
carsamba sabahi hastaneye yaticam ve cuma günü coook ciddi bir ameliyat olucam benim icin dua edin insallah saglikla evime dönerim
arkadaslar simsicak yazilarinizla beni cok duygulandirdiniz gözyaslarimi tutamadim hepinize coook tesekkür ederim
esracim burda hastanede refakatci kabul edilmiyor hemsireler cok güzel ilgileniyorlar hemde her zaman güleryüzlü ve sicak bir sekilde
tmm canım.ameliyat cuma demiştin.pekiameliyattan sonra kaç gün kalacaksın hastanede?nete irme imkanın olmaz dimi?merak ederiz seninasıloldun diye?
periciğim, canım, güzel kalpli arkadaşım, tez zamanda sağlığına kavuşacaksın ben tüm kalbimle inanıyorum. Dualarım seninle.
canım pek uğramıyorum sayfaya çünkü toparlayamadım kendimi.
dün gece okudum.ameliyat olacağını öğrendim.çok geçmiş olsun canım.inşallah sorunsuz bir şekilde olur biter ve sağlığına kavuşursun.dualarım seninle güzel yüreklim.moralini yüksek tut,Allahın izniyle sen her zorluğu atlatacak potansiyele sahip güçlü bir kadınsın.
seni seviyorum canım.kolaylılar diliyorum.
canım moralini yüksek tut...
Rabbimin izniyle sağlığına kavuşmuş olarak yazacaksın bize...
Tüm dualarımız seninle...
Allah yardımcın olsun canım...
diyeti bıraktım çikolata çerez ne bulduysam yiyorum ama leslie yapıorum.Bugün tartıldım 58.2 kiloyum hem iyi hem kötü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?