Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar bütün iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim maalesef durum coook ciddi o gün hastaneye gittik ve kötü sonucu ögrendik doktor carsamba günü icin randevu verdi
carsamba sabahi hastaneye yaticam ve cuma günü coook ciddi bir ameliyat olucam benim icin dua edin insallah saglikla evime dönerim

canım benimçok geçmişolsun.inşallah biranönce sağlığına kavuşup aramıza dönersin.herşeyyoluna girer meraketme.stres yapma sakın.sen hastanedeyken yanında kalıcak biri varmı?

güzel arkadaşım, çok üzüldüm, geçmiş olsun. sakın canını sıkma, iyi olacaksın, dualarım seninle.

canım acil şifalar versin Rabbim...

Sağlıklı bir şekilde evine döneceksin merak etme...

tüm dualarım seninle...

Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Allah şifa versin ablacıııım inşallah ameliyat en iyi şekilde geçer dualarımız seninle.Hiç sıkma canını ablacım aramıza dönüceksin

arkadaslar simsicak yazilarinizla beni cok duygulandirdiniz gözyaslarimi tutamadim hepinize coook tesekkür ederim

esracim burda hastanede refakatci kabul edilmiyor hemsireler cok güzel ilgileniyorlar hemde her zaman güleryüzlü ve sicak bir sekilde

tmm canım.ameliyat cuma demiştin.pekiameliyattan sonra kaç gün kalacaksın hastanede?nete irme imkanın olmaz dimi?merak ederiz seninasıloldun diye?

periciğim, canım, güzel kalpli arkadaşım, tez zamanda sağlığına kavuşacaksın ben tüm kalbimle inanıyorum. Dualarım seninle.

canım pek uğramıyorum sayfaya çünkü toparlayamadım kendimi.
dün gece okudum.ameliyat olacağını öğrendim.çok geçmiş olsun canım.inşallah sorunsuz bir şekilde olur biter ve sağlığına kavuşursun.dualarım seninle güzel yüreklim.moralini yüksek tut,Allahın izniyle sen her zorluğu atlatacak potansiyele sahip güçlü bir kadınsın.
seni seviyorum canım.kolaylılar diliyorum.

tmm canım.ameliyat cuma demiştin.pekiameliyattan sonra kaç gün kalacaksın hastanede?nete irme imkanın olmaz dimi?merak ederiz seninasıloldun diye?

canim nete girme imkanim olamaz kac gün kalacagimida bilmiyorum ama insallah evime döner dönmez haber veririm ilgin icin tekrar saol esracim

periciğim, canım, güzel kalpli arkadaşım, tez zamanda sağlığına kavuşacaksın ben tüm kalbimle inanıyorum. Dualarım seninle.

saol canim güzel temennilerin icin cok tesekkür ederim samimi ve simsicak yazilarinizi okudukca cok duygulaniyorum sanal alemdede olsa ne güzel dost olmusuz.
insallah ameliyatim sizin dualarinizla dahada iyi gecicek

canım moralini yüksek tut...
Rabbimin izniyle sağlığına kavuşmuş olarak yazacaksın bize...
Tüm dualarımız seninle...
Allah yardımcın olsun canım...

saol tatlim güzel sözlerin ve dileklerin icin bende hepinizi cok seviyorum

pericim bugün hastaneye yatıyosun.herşey yolunda gidicek ve sen eskisinden daha sağlıklı aramıza döneceksin..içini ferah tut.dualarım seninle canım.allah yar ve yardımcın olsun.belki sokakta yanyana geçsek birbirimizi tanımayacağız ama emin ol kalp bağımız kuvvetli.seni seviyorum arkadaşım...

diyeti bıraktım çikolata çerez ne bulduysam yiyorum ama leslie yapıorum.Bugün tartıldım 58.2 kiloyum hem iyi hem kötü :)

Bu sabah diyete başladım yediklerimide yazayım

Sabah
--------
peynir 1
zeytin 0
sosis 1
kepek ekmeği 18
mayonez 1
çay 0

merhaba kızlar, buraya yazan kimseyi göremeyince bende yazmıyorum yani yazacak birşey bulamıyorum, bugün kilo bildirimi günümüz, nerdesiniz kızlar
bu arada kilom 84 yani değişim yok.

pericim en yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz

diyeti bıraktım çikolata çerez ne bulduysam yiyorum ama leslie yapıorum.Bugün tartıldım 58.2 kiloyum hem iyi hem kötü :)

canım kilon iyiymiş senin, leslie yapıyormuşsun ,21 günde vücudu sıkılaştırıyormuş,yapmakta zorlanıyormusun? zormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…