• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kimsecikler uğramamıııııış :(
Neyse ben bugün diyete pek sadık kalamadım ama 25dk leslie yaptım yatarkende yarım saat yaparım.
Kaçamak yaptığım zaman sporu çok yapıyorum ozaman dengeleniyo ;)
Bu arada bi yerde okudum yemekten önce ve yemekte su içince mide asidi seyreliyomuş bu yüzden zor hazmediliyomuş doğrumu acaba?

merhaba canım, çorbanın tarifini verebilirmisin, içine tavukmu koyuyorsun?

Tavuğu haşlıyorum..Suyuna bir yumurta sarısı,bir limon suyu ,2-3 kaşıkda unu bir kapta karıştırıp terbiyeliyorum..Tavuğuda didikleyip içine koyuyorum..Çok güzel oluyor..Afiyet olsun..

selam arkadaslar

ben pazar günü bomba gibi basliyacagim demistim ama cok ciddi bir rahatsizlik gecirdim hastaneye yattim ve bu sabah ciktim ve hemen size haber vereyim dedim

cumartesi aksami regl oldum ve sabaha kadar cok asiri yogun gecirdim ve sabah benim tansiyonum düsmeye basladi esim ev doktorunu aradi ve hemen hastaneye gidin dedi ve beni bir saat icinde ameliyata alip(cok afedersiniz) kanamayi yavaslattilar ve daha sonra kan takviyesi yaptilar doktor esime söylerken duydum ve sooook gecirdim vücudumda sadece % 25 oraninda kan kalmis ve hastaneye gelmeseydiniz geceye kadar kan kaybindan ölürdü dedi resmen ölümün esiginden dönmüsüm yanii . 3 ay ilac tedavisi uygulancak tabi bu 3 ay icerisinde beslenmemede cok dikkat etmem gerekiyor ama allahtan kan yapici yicekler bizim diete uygun yicekler yalniz dengeli beslenmek adina arada biraz bakliyat yiyecegim ve yumurtayi meyve suyu ile yemek yumurtadaki demir emilimini arttirdigi icin arada meyve suyuda icecegim, yani yine burdayim belki kilo vermem yavasliyabilir ama olsun yavas yavasda olsa vermek dieti birakmaktan iyidir

Çok geçmiş olsun..Üzüldüm ..Aman kendine dikkat..Boş ver diyeti falan sen iyi ol yeter..

Neyse ben bugün diyete pek sadık kalamadım ama 25dk leslie yaptım yatarkende yarım saat yaparım.
Bu arada bi yerde okudum yemekten önce ve yemekte su içince mide asidi seyreliyomuş bu yüzden zor hazmediliyomuş doğrumu acaba?

evet canım yemekten en az 20 dk önce su için yemek sırasında da su içmeyin diyordu okuduğum kitapta...
şu an can boğazdan çıkar adlı kitabı okumakla meşgulüm çok faydalı bilgiler var tavsiye ederim...

Tavuğu haşlıyorum..Suyuna bir yumurta sarısı,bir limon suyu ,2-3 kaşıkda unu bir kapta karıştırıp terbiyeliyorum..Tavuğuda didikleyip içine koyuyorum..Çok güzel oluyor..Afiyet olsun..

Çok geçmiş olsun..Üzüldüm ..Aman kendine dikkat..Boş ver diyeti falan sen iyi ol yeter..

cok tesekkür ederim:16:

cok tesekkür ederim:16:

Periciğim çok ama çok geçmiş olsun. İyi ol kısa zamanda arkadaşım. Çok üzüldüm. Bu arada kırmızı etin kan yapma ve demir konusunda iyi olduğunu biliyorum. Elbette kilo vermen yavaşlayabilir ama sağlıklı beslenerek bence bizi bile geçersin:)

Çok iyi yapıyorsun bence. Ben duymadım su konusunu ama su candır, sağlıktır, ben çok içerim. Belki bilen biri vardır.

evet canım yemekten en az 20 dk önce su için yemek sırasında da su içmeyin diyordu okuduğum kitapta...
şu an can boğazdan çıkar adlı kitabı okumakla meşgulüm çok faydalı bilgiler var tavsiye ederim...

Arada bizimle de paylaşırsın olmaz mı :) Kısa kısa, hem hareket olur topikte :34:

Periciğim çok ama çok geçmiş olsun. İyi ol kısa zamanda arkadaşım. Çok üzüldüm. Bu arada kırmızı etin kan yapma ve demir konusunda iyi olduğunu biliyorum. Elbette kilo vermen yavaşlayabilir ama sağlıklı beslenerek bence bizi bile geçersin:)

saol canim:16: evet dedigin gibi kan yapici yicekler bizim diete cok uygun sadece arada bakliyat yiyecegim ki oda et ile pisirildiginde dahada faydali imis eee buda süper yani:)

kizlar esim bir saat icinde eve gelecek ve ben yine doktora gitmek durumundayim:14: yazmazsam bilinki hastanede kaldim:43:

Çok iyi yapıyorsun bence. Ben duymadım su konusunu ama su candır, sağlıktır, ben çok içerim. Belki bilen biri vardır.

Bi kitapta okumuştum abla böyle diyordu.Eğer o kitabı bulabilirsem bende sizinle paylaşırım öğrendiklerimi :)

kizlar esim bir saat icinde eve gelecek ve ben yine doktora gitmek durumundayim:14: yazmazsam bilinki hastanede kaldim:43:

Aman ablam iyi düşün iyi olsun sıkma canını gittiğin gibi geliceksn yanımıza :)

canım, geçmiş olsun , sağlığın herşeyden önemli, dikkat et kendine, umarım en kısa zamanda iyi olursun :16:

günaydııın

nuyo ben hemen hemen hergün yiyorum badem fındık ve ceviz çok abartmıyorum
mesela 5-6 fındık 5-6 badem 2-3 tane de ceviz bazen öğlen yemek yemediğimde hepsinden yiyorum
öğlen yemek yemişsem bir tanesini tercih ediyorum...

ceviz in içerisindeki vitaminler mutluluk hormonu salgılamaya sebep oluyor diye okumuştum bir yerde ne kadar doğrudur bilemiyorum ama
ben sevdiğim için taze kırılmış olarak tüketiyorum...

canım haklı olabilirsin ,ben 2 gündür simit yerine 1 avuç ceviz yiyorum kendimi daha dinç hissediyorum:52:

canım teşekkür ederim tarifin için, bugün yaparım.

Periciğim nasıl oldun, yazmadığına göre hastanede mi kaldın :5: Ne olur güzel haberlerini alalım.
Bu gün bildirim yapacak var mı kızlar ??? Ben yarım kilo vermişim. Hadi bakalım. Tablo yapacak veri yok elimizde.

peri şekercimnasılsın girmedin hala.hastanedemisin merak ediyoruz.inş. biran önce sağlığına kavuşursun.dualarım seninle

evet ya ppericim girmemiş hastaneye yattı herhalde...

canım benim acil şifalar versin Rabbim...

bir an önce sağlığına kavuşursun umarım...:38:

Back